2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Valla bizimkide aynı şekilde diş yok diş eti sertleşiyo dedi 2 hafta sonra iki diş selamın aleyküm diye daldı ortaya
Neee ahahahah çok iyi ya ay ihtimal var o zaman hadi bakalım çünkü ağlıyor baya bildiğin babası kucağına alıyor gezdiriyor da susuyor yavrum içli içli ağlıyor bir de

Bence gerek yok gaz çıkarmaya Artık gazını çıkarmıyorum ben kendi çıkarıyor tabi siz daha iyi bilirsiniz kendi çocuğunuzu benim ilkinde de ikincide de 3. Aydan sonra kendileri gaz çıkarmaya başladı.
Ya kendisi çıkarıyor cidden onu fark ediyorum ama uykuda yapabilir mi o işi ben çıkarmadan koysam uyanmaz mı ? Bir uyanınca mübarek iki saat uyumadığı için çıkarmadan yatırsam diyorum sınra da kendiliğinden uyanır gazdan dolayı en iyisi ben çıkarayım diyorum napcağımı şaştım

Size de gecmis olsun insallah hastaneden bisey kapmamistir simdi nasıl? Şu an baya da salgin var maalesef cok dikkatli olmak gerek.
Evt sizinle ayni gün ikiz kızları dogurdukq mama isini naaptiniz ne kadar ml veriyorsunuz ben 90 lik veriyorum ama sanki benimkiler doymuyor gibi geliyor artik fazla da versem kusuyorlar. Bi de ek gıda icin biraz erken gibi geldi bana da kucukler daha kilolari normal bebeklerden az haliyle o yuzden 6 ayi beklemeyi dusunuyorum

Aslında ben de mutlaka yastik koyuyorum canım yanlarina iste resmen elimin altindan düstü zaten oyle olmasina cok uzuldüm, digerinin kusmasina kosayim derken akıl gidiyor bazen. Ben de 6. Ayi beklemeye karar verdim cnm şu an tam 5 ayligiz

Bence denemeden bilemezsin bunu bir de öyle dene. Benim ki uyanmıyor.

Merhaba canım uyanıklık süresini takip ediyor mısın ? Bebekler uyandıktan sonra min 1.30 saat uyanık kalmak istiyorlar ama mesela benim kızım 2.30/3 saat uyanık kalmak istiyor. Diyelim ki 20:00 da uyumasını istiyorum o halde 5 gibi uyandıktan sonra etkinlik yaptırıyorum 20.00 doğru emziriyorum yani gündüz bu şekilde yapınca yarıyor bence. Uyanıklık durunları takip et ne kadar uyanık kalmak istediğimi.

Benim kızımın da gaz olayı hala devam ediyor 5 damla biogaia ve nurse harvey gün içerisinde maksimum 10/15 damla kullanıyorum sabah 5 akşam 5 damla gibi . Gece gazdan yine de uyandığı oluyor ama emziriyorum 5 dk içerisinde yeniden uykuya giriyor. Kalkarsa yine aynı şekilde

Teşekkürler canım o zaman biraz daha bekleyelim , bebeğim dediklerini yapıyor ama bir doktorada sorayım haftaya

Bu dişler damaklar bizi bitirdi gece 12 de anca uyuyabiliyoruz. Çığlık çığlığa uyanıyoruz saat başı. Bende 90 veriyorum doktor 105 vermen lazım dedi ama dediğiniz gibi çok kusuyolar dedim aptamil AR anti reflü mama önerdi onu da kızlar içmedi biz kusmuklarla devam ben bu gittiğimde ek gıdaya geçeriz diye düşünüyordum sadece mama ile beslendiğimiz için ama erken dedi doktor. Ben yine de elmayla muz tattırdım gizliden bizimkier 6.5 hafif fazla buldu

Ben önce meyve suyu verdim sıkıp.Bu hafta yoğurtlu meyve püresi.Gece yatmadan irmikle elma püresi denicem.
Gece çok sık uyanıyor açlıktan mı dişlerden mi çözemiyorum.
Açlıktansa verdiğin ek gıda uyutur mis gibi ama neden meyve verdin ki ilk sonra sebze yoğurt sıkıntı olmaz mı yani sebze verin diyolar tabi en iyisini sen bilirsin

Merhaba gündüz takip ediyorum benimki gece uykusunda yapıyor bunu atıyorum gece 3 te kalktı ya emzirdim mama verdim gaz çıkarttım işte o ara uykulu sonra çat uyanıyor 5 e 5.30 A kadar ayakta asla uyumuyor sabahın köründe yani gece 3 ten 5 e kadar çile o uykusuzlukla

Hemen bu gece deniyorum inşallah çok teşekkürler
Ben bir de yanıma alıyorum yatarak emziriyorum geceleri. İyice uyanmasını beklemeden hafif kıpırdanmaya başlayınca alıp emzirip koyuyorum yerine daha kolay uykuya geçiyor uykusu hiç bölünmeden devam ediyor yatarak emince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…