- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.987
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.641
Canım ağlayarak bağırarak uyanma diş belirtisi aklında olsun sık sık diş etlerini kaşı belki rahat uyur.
Oh maşallah aynen ama su tokluk hissi uyandırdığı için bebek besin değeri olan şeyleri alamaz seni az emer yada mamayı az içer önüne geç onun gelişimi geriye atar yoksa eğer o kadar çok içiyorsa 100 ml 120 ml üzerine çıkmamaya çalış bence günlük tabi yinede sen bilirsin canım.Ben verdikçe içiyor verdikçe içiyor sınırlamam lazım o yüzdenPheebs gibi yaparım artık
Ay yok hiç korkma serumdan da iltihap olmaz hiç çekinme kullanAy ciddi misin? Şuan inan çok sevindim. Kaşıdım bolca eli ağzında diye ama ağlamanın onunla alakası olduğunu bilmiyordum.
Neden sevindiğimi de söyleyeyim dün serum fizyolojik ile burun temizliği yaptım. Doluydu burnu başka türlü temizlenmedi. Mecburen yaptım ne zaman yapsam kulak iltihabı oldu mu diye içime bir korku geliyor çünkü ağzını tam açmıyor o sırada. Ne yaparsam açtıramadım.
Dünde o kadar ağlayınca dedim kesin ağzını açmadı kulağına vurdu iltihap vs oldu.
Ay evet haklısın, bağışıklık. Ama insan çok panikliyorKasım başında bir hafta arayla iki defa hastalandım ikincisi fenaydı annemi çağırmak zorunda kaldım. Ama oğlumun yanında hiç maskemi çıkarmadım anne yanı beşikte uyuyo uyurken en uzak tarafa yattım ve yine maskeyle uyudum. C vit d vit multi vit çorba meyve ıhlamur ne ararsan ama yine bulaştıo yüzden dicem ki çok telaş etme azıcık mikrop iyidir bağışıklığı artar. Ben bir hafta hastaydım oğlum iki günde toparladı çocuklar daha dayanıklı
Ben hep meyveyle karışık verdim sonra aralarda sade verdim yediİlk günden bildiriyorum yoğurttan nefret ediyor.
Ekşi geldi bisküvi vermek istemiyorum pekmezi eklesem çok mu erken.Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Ne zaman başlamamız gerekiyor kızım 4 ay 26 günlük . Ben hemüz bir şey vermedimBen hep meyveyle karışık verdim sonra aralarda sade verdim yedi
Valla ilk olarak bebişe bağlı ikinci olarak doktora. Dik oturuyo mu? Başını dik tutuyor mu? Yiyeceklere ilgisi var mı? Doğum kilosunun iki katına çıktı mı kilosu? Bunlar bebiş için. Doktorda bir liste yazar sindirim alerji vs. Durumlarını düşünerek. Genelde 6.ay tadım 7.ay öğünlere geçiliyo.Ne zaman başlamamız gerekiyor kızım 4 ay 26 günlük . Ben hemüz bir şey vermedim
Oyyy kıyamam baya da uyanık kalmış.. ya cidden evet tek derman biziz de işte uykusuz kalınca öyle hayattan beziyorum ki.. uyusun diye gözledikçe de uyumuyor sanki. Ya şu ye iç yat olayı neden olmuyor bizde anlamıyorum normal gündüz gibi davranıyor yiyor içiyor takılıyor resmen ve çok uykusuz kalıyoruz gündüz de uyumaması cabasıÇok zor biliyorum ama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, bir gün dönüp baktığımızda bu anlarımızı bile özleyeceğiz. Benim kızımda gece sürekli uyandı ve uyutamadık. Eşimle dönüşümlü kucağımıza aldık gezdirdik zar zor uyuttuk. Sanırım aşı huzursuzluk yaptı ve ya diş yüzünden artık bilemiyorumda. Sabah ezanından sonra uyudu yavrum. Onlarında bir derdi oluyor işte, tek dermanları da biziz
Geçmiş olsun inşallah bugün daha iyi uyur ya.. biz de doktora gittik bugün başlama dedi benim ek gıda iptal şu an için ..ama listeni alabiliriz tabi ki süper olurDün menenjit ve rota aşılarımızın 2. Dozlarını olduk gecemiz zor geçti.Zaten son 1 haftadır her 2 saatte bir uyanıyor.Ateş yaptı calpol verdim.Elimde ek gıda listemle eve döndüm meyve sularına başlamıştık zaten.İsteyen olursa atabilirim kızlar.
Ben hastalandım oğluma da bulaştı ve antibiyotik kullandık mecburen çok geçmiş olsunKızlar merhaba. Boğazım ağrıyoremzirirken maske takın diyorlar ama emzirme bizim en uzak mesafede olduğumuz an, kızıma tek başıma bakıyorum haliyle sürekli dipdibeyiz. Eşimden geldi hastalık, ayrı yattık, dikkat ettik ama aynı evin içinde illa geliyor. Bu akşam kızımın doktor randevusu var Allah’tan ona da soracağım ama boğazımda kızarıklık var, bu süreçte atlatan var mı? Önerisi olan?
Bizimki se ağlayarak uyanıyor doktora diş meselesini sordum yok diş falan dedi neye ağlıyor uyanıyor bilmiyorum. Uyanınca da işte iki saat ayakta en az ..Çok haklısın. Dün benim kızımda saat başı ağlayarak uyandı. Birde ağlayarak uyanınca bir yeri ağrıyor anlamıyorum heralde diye de üzülüyorum.
Gaz için yorum yapamıyorum bende aynı şekilde çıkarmadan yatmıyorum. Bizimki de uyanıyor maalesef. Yatırırsam da hiç farketmez 30 dk sonra sıkışması ile kalkıyor.
Ben her akşam yatmadan temizliyorum ya onunla ilgili değildir inşallah Allah korusunAy ciddi misin? Şuan inan çok sevindim. Kaşıdım bolca eli ağzında diye ama ağlamanın onunla alakası olduğunu bilmiyordum.
Neden sevindiğimi de söyleyeyim dün serum fizyolojik ile burun temizliği yaptım. Doluydu burnu başka türlü temizlenmedi. Mecburen yaptım ne zaman yapsam kulak iltihabı oldu mu diye içime bir korku geliyor çünkü ağzını tam açmıyor o sırada. Ne yaparsam açtıramadım.
Dünde o kadar ağlayınca dedim kesin ağzını açmadı kulağına vurdu iltihap vs oldu.
Ek gıda iptal olduğu için su da iptal ama dediğin doğru canım öyle yapacağım sınırlamak lazımOh maşallah aynen ama su tokluk hissi uyandırdığı için bebek besin değeri olan şeyleri alamaz seni az emer yada mamayı az içer önüne geç onun gelişimi geriye atar yoksa eğer o kadar çok içiyorsa 100 ml 120 ml üzerine çıkmamaya çalış bence günlük tabi yinede sen bilirsin canım.
Bizimki de öyle uyanıyordu ama diş yok dedi doktor eeee ne kaldı geriyeAy yok hiç korkma serumdan da iltihap olmaz hiç çekinme kullannet ağlayıp bağırarak uyanma diş olayı. Bolca kaşı soğuk kompres çok rahatlatıyo sulu diş kaşımalar veya meyve süzgeci içine dondurulmuş anne sütü şahane geliyo.
Valla bizimkide aynı şekilde diş yok diş eti sertleşiyo dedi 2 hafta sonra iki diş selamın aleyküm diye daldı ortayaBizimki de öyle uyanıyordu ama diş yok dedi doktor eeee ne kaldı geriye
Geçmiş olsun benimde eşim bir ara baya hastalandı ateş 40 ı görmüştü. Ayrı odalarda kaldık yemek masasına bile beraber oturmamıştık. Ertesi gün benimde boğazım ağrımaya başlamıştı. Bol su içtim birde rezeneye bal ve limon ekleyip içtim 2. gün geçmişti. Emzirirken ve kucağıma alırken bazen maske taktım sürekli takmadım.Kızlar merhaba. Boğazım ağrıyoremzirirken maske takın diyorlar ama emzirme bizim en uzak mesafede olduğumuz an, kızıma tek başıma bakıyorum haliyle sürekli dipdibeyiz. Eşimden geldi hastalık, ayrı yattık, dikkat ettik ama aynı evin içinde illa geliyor. Bu akşam kızımın doktor randevusu var Allah’tan ona da soracağım ama boğazımda kızarıklık var, bu süreçte atlatan var mı? Önerisi olan?
Bende meyveyle veriyorum ama yoğurt ekşi mi geliyor nedir suratı değişiyor öğürüyor.Ben hep meyveyle karışık verdim sonra aralarda sade verdim yedi
Bence gerek yok gaz çıkarmaya Artık gazını çıkarmıyorum ben kendi çıkarıyor tabi siz daha iyi bilirsiniz kendi çocuğunuzu benim ilkinde de ikincide de 3. Aydan sonra kendileri gaz çıkarmaya başladı.Ya cidden ben çıldıracağım artık bu çocuk uyanıyor ve en az iki sat uyanık kalıyor ya ye iç yat yok abi yok o uykulu halimde gezdirmekten canım çıkıyor iki saat boyunca ya mama veren kızlar nasıl uyandırmadan gazını çıkarıyorsunuz ben artık gazlı gazlı yatıracağım ya gazını çıkarmaya çalışırken uyanıyor ve uyumuyor bir daha da en a iki saat ve ben çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım cidden bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?