2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canım ağlayarak bağırarak uyanma diş belirtisi aklında olsun sık sık diş etlerini kaşı belki rahat uyur.

Ay ciddi misin? Şuan inan çok sevindim. Kaşıdım bolca eli ağzında diye ama ağlamanın onunla alakası olduğunu bilmiyordum.
Neden sevindiğimi de söyleyeyim dün serum fizyolojik ile burun temizliği yaptım. Doluydu burnu başka türlü temizlenmedi. Mecburen yaptım ne zaman yapsam kulak iltihabı oldu mu diye içime bir korku geliyor çünkü ağzını tam açmıyor o sırada. Ne yaparsam açtıramadım.
Dünde o kadar ağlayınca dedim kesin ağzını açmadı kulağına vurdu iltihap vs oldu.

Ben verdikçe içiyor verdikçe içiyor sınırlamam lazım o yüzden Pheebs gibi yaparım artık
Oh maşallah aynen ama su tokluk hissi uyandırdığı için bebek besin değeri olan şeyleri alamaz seni az emer yada mamayı az içer önüne geç onun gelişimi geriye atar yoksa eğer o kadar çok içiyorsa 100 ml 120 ml üzerine çıkmamaya çalış bence günlük tabi yinede sen bilirsin canım.

Ay yok hiç korkma serumdan da iltihap olmaz hiç çekinme kullan net ağlayıp bağırarak uyanma diş olayı. Bolca kaşı soğuk kompres çok rahatlatıyo sulu diş kaşımalar veya meyve süzgeci içine dondurulmuş anne sütü şahane geliyo.

Ay evet haklısın, bağışıklık. Ama insan çok panikliyor aynen ben de vitaminlere devam, zencefil vs takviyeler. Salgın var zaten çok fena, herkes dikkat etsin kendine ve minnoşuna

Kızlar bebeğimi kucağında veya dizimde uyutunca uyuyor gündüzleri ama yatağa bırakma durumunda uyumuyor böyle bir süreç yaşayıp aşan var mı ? Bir de gündüz kaç saat uyuyor bizimki genelde 2.30/ 3 saat toplamda . Bir 11 gibi uyuyor bir de 15.30 gibi . Sonra akşam erken yatırmaya çalışıyorum 20.00 gibi.

Ne zaman başlamamız gerekiyor kızım 4 ay 26 günlük . Ben hemüz bir şey vermedim
Valla ilk olarak bebişe bağlı ikinci olarak doktora. Dik oturuyo mu? Başını dik tutuyor mu? Yiyeceklere ilgisi var mı? Doğum kilosunun iki katına çıktı mı kilosu? Bunlar bebiş için. Doktorda bir liste yazar sindirim alerji vs. Durumlarını düşünerek. Genelde 6.ay tadım 7.ay öğünlere geçiliyo.

Oyyy kıyamam baya da uyanık kalmış.. ya cidden evet tek derman biziz de işte uykusuz kalınca öyle hayattan beziyorum ki.. uyusun diye gözledikçe de uyumuyor sanki. Ya şu ye iç yat olayı neden olmuyor bizde anlamıyorum normal gündüz gibi davranıyor yiyor içiyor takılıyor resmen ve çok uykusuz kalıyoruz gündüz de uyumaması cabası

Geçmiş olsun inşallah bugün daha iyi uyur ya.. biz de doktora gittik bugün başlama dedi benim ek gıda iptal şu an için ..ama listeni alabiliriz tabi ki süper olur

Ben hastalandım oğluma da bulaştı ve antibiyotik kullandık mecburen çok geçmiş olsun

Bizimki se ağlayarak uyanıyor doktora diş meselesini sordum yok diş falan dedi neye ağlıyor uyanıyor bilmiyorum. Uyanınca da işte iki saat ayakta en az ..

Ben her akşam yatmadan temizliyorum ya onunla ilgili değildir inşallah Allah korusun

Ek gıda iptal olduğu için su da iptal ama dediğin doğru canım öyle yapacağım sınırlamak lazım

Bizimki de öyle uyanıyordu ama diş yok dedi doktor eeee ne kaldı geriye

Geçmiş olsun benimde eşim bir ara baya hastalandı ateş 40 ı görmüştü. Ayrı odalarda kaldık yemek masasına bile beraber oturmamıştık. Ertesi gün benimde boğazım ağrımaya başlamıştı. Bol su içtim birde rezeneye bal ve limon ekleyip içtim 2. gün geçmişti. Emzirirken ve kucağıma alırken bazen maske taktım sürekli takmadım.

Bence gerek yok gaz çıkarmaya Artık gazını çıkarmıyorum ben kendi çıkarıyor tabi siz daha iyi bilirsiniz kendi çocuğunuzu benim ilkinde de ikincide de 3. Aydan sonra kendileri gaz çıkarmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…