- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.581
1 kaşık zeytin yağ ve kayısı püresi yaptım verdim söktü çok şükür canımAynen yapmasa zaten götürürsün doktora
Ben normalde bugün nimenrix ve bexsero yaptıracaktım aynı anda yapılabiliyor herhangi bir sıkıntı olmaz dedi doktorum ama rotanın 2.dozu vardı o yüzden nimenrixi erteledim. 3ü aynı zamanda da yapılabilirmiş ama bexsero ağır bir aşı ateş yapabiliyor o yüzden kıyamadımMerhaba guzel annelerbexero ve nimenrixi aynı anda yaptıran var mi? Benim doktorum bir ay ara ile yaptır demiş ama diğer ay zaten 6. Ay aşıları var. O yüzden ikisini aynı anda yaptırmak istiyorum. Çok sıkıntı yaşar mıyız iki aşı olursa
Senin 12 veya 13.ayda rapel dozun olması lazım bexsero içinAynı anda nasıl oluyor ?Benim bildiğim 3 5 bexero 13 nimenrix veya 7 9 bexero 13 menveo veya nimenrix şeklinde biz ilk yazdığımı yapıyoruz şuan bexero bitti 13.ayda nimenrix olucak. Aynı anda yapıldığını bilmiyodum
Dikişli yapacak doktor ben de geriliyorum ister istemez.Yarın atlatalım güzelce dua edin bize.yazarım nasıl geçtiğini sizin de güzel geçer inşallahBizde 16.sında yaptıralım dedik 6 aylık olmadan çıksın aradan diye. 5 aylık olmasına 4 gün kala. Dikişli mi yaptıracaksınız dikişssiz mi biraz geriyor beni süreci
Amin inşallah çok sağolunHayırlı olsun :) hemen iyileşip toparlasın inşallah bebeğiniz.
Vardır belki ama aşı takvimine yazmamışSenin 12 veya 13.ayda rapel dozun olması lazım bexsero için
Ahahha sen yinede zamanı gelince bir hatırlat bence unutmuş olabilir :)Vardır belki ama aşı takvimine yazmamışbizim doktor tr aşı komitesinde o yüzden şurda okudum burda araştırdım demeye gelmiyo ahshasjdh
Ederim tabi güzel sonuçlansın inşallahDikişli yapacak doktor ben de geriliyorum ister istemez.Yarın atlatalım güzelce dua edin bize.yazarım nasıl geçtiğini sizin de güzel geçer inşallah
Olabilir aynenAhahha sen yinede zamanı gelince bir hatırlat bence unutmuş olabilir :)
Bize aynı anda yapıldı 3 de şimdi 5 de yapılacak ve 13 de olacağız hiç bir sıkıntı yaşamadıkAynı anda bexero ve nimenrix yaptıranları gördüm ya ama benim doktorum da 5 7 13 bexero 6 12 nimenrix yazmış kağıda
Yaaaa gerçekten aşırı hayalim bu. Ogluşumun 1 yaş pastasını kendim yapicam özene bezene0.2 asidite erken hasat soğuk sıkım gayet memnunum valla denetadımlar daha eğlenceli bir hal aldı meyveye geçişle şapur şupur çok şükür meyveler bitsin inşallah tahıllarla beraber muhallebilere çorbalara geçiş yapıcaz. İş mi evet iş ama ben mutfakçıyım heycanlanıyorum neler yapıcaz diye bu arada türk ve yabancı birçok kaynağı okuyorum çeviriyorum yemekle alakalı yardımcı olurum 1 yaş önüne koyup dalmalı bebek pastası tarifiniz benden
Bizim de aynı anda yapıldı hatta aynı anda iki bacaktan yapıldı, o an şok oldum baya, o şekilde yapılacağını bilmiyordum anlamamışım doktor derkenMerhaba guzel annelerbexero ve nimenrixi aynı anda yaptıran var mi? Benim doktorum bir ay ara ile yaptır demiş ama diğer ay zaten 6. Ay aşıları var. O yüzden ikisini aynı anda yaptırmak istiyorum. Çok sıkıntı yaşar mıyız iki aşı olursa
Biz sadece bexsero olunca bile çok zor bir gece geçirdik, ateşi çıktı çok huzursuz yavrumBize aynı anda yapıldı 3 de şimdi 5 de yapılacak ve 13 de olacağız hiç bir sıkıntı yaşamadık
Benim kızımında 38.4 oldu ateşi dün gece calpol verdim sende mi öyle yapmıştın ateşi ne kadar sürdü?Yaaaa gerçekten aşırı hayalim bu. Ogluşumun 1 yaş pastasını kendim yapicam özene bezeneben tariflerini takipteyip pheebs
Bizim de aynı anda yapıldı hatta aynı anda iki bacaktan yapıldı, o an şok oldum baya, o şekilde yapılacağını bilmiyordum anlamamışım doktor derkenikinci dozu yaptircaz bu ay.
İkinci dozu yaptıran anneler ateş oldu mu? İlk aşıda 38.4 e kadar çıktı ve baya huzursuzdu. İkinci aşının daha zorlayıcı olduğunu okudum bi kaç yerde
Hastene de aşıyı yapmadan hemen önce yarım fitil yapmışlardı, fitilin etkisiyle çok yukselmedi başta ama gece yükseldi en fazla 38.4 oldu sonrasında düştü, ertesi gün 37.5 civarlarindaydi. Gece 12 den sonra 4 saatte bir 3 kere verdim calpolBenim kızımında 38.4 oldu ateşi dün gece calpol verdim sende mi öyle yapmıştın ateşi ne kadar sürdü?
6 saatte bir veriliyor diye biliyordum ben o şekilde veriyorum şu an düştü ateşi aslında ama 37lerde geziyor yine çıkar diye korkuyorum. Ben aşıdan sonra hiçbir şey vermedim belki ateşi olmaz diye ama gece ateşi çıkınca verdimHastene de aşıyı yapmadan hemen önce yarım fitil yapmışlardı, fitilin etkisiyle çok yukselmedi başta ama gece yükseldi en fazla 38.4 oldu sonrasında düştü, ertesi gün 37.5 civarlarindaydi. Gece 12 den sonra 4 saatte bir 3 kere verdim calpol
Kızlar bebeğim sürekli başını öne eğiyor önce gayet iyiydik yeni çıktı bu. Kucağımda yüzü bana dönükken veya sırtı bana dönükken hep boynunu eğiyor bazen tamamen eğiliyor. Başını hala tam anlamı ile tutmadı zaten. 4.5 aylık şuan normal mi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?