2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben normalde bugün nimenrix ve bexsero yaptıracaktım aynı anda yapılabiliyor herhangi bir sıkıntı olmaz dedi doktorum ama rotanın 2.dozu vardı o yüzden nimenrixi erteledim. 3ü aynı zamanda da yapılabilirmiş ama bexsero ağır bir aşı ateş yapabiliyor o yüzden kıyamadım

Senin 12 veya 13.ayda rapel dozun olması lazım bexsero için

Bizde 16.sında yaptıralım dedik 6 aylık olmadan çıksın aradan diye. 5 aylık olmasına 4 gün kala. Dikişli mi yaptıracaksınız dikişssiz mi biraz geriyor beni süreci
Dikişli yapacak doktor ben de geriliyorum ister istemez.Yarın atlatalım güzelce dua edin bize.yazarım nasıl geçtiğini sizin de güzel geçer inşallah

Kızlar bebeğim sürekli başını öne eğiyor önce gayet iyiydik yeni çıktı bu. Kucağımda yüzü bana dönükken veya sırtı bana dönükken hep boynunu eğiyor bazen tamamen eğiliyor. Başını hala tam anlamı ile tutmadı zaten. 4.5 aylık şuan normal mi bu ?

Yaaaa gerçekten aşırı hayalim bu. Ogluşumun 1 yaş pastasını kendim yapicam özene bezene ben tariflerini takipteyip pheebs
Bizim de aynı anda yapıldı hatta aynı anda iki bacaktan yapıldı, o an şok oldum baya, o şekilde yapılacağını bilmiyordum anlamamışım doktor derken ikinci dozu yaptircaz bu ay.

İkinci dozu yaptıran anneler ateş oldu mu? İlk aşıda 38.4 e kadar çıktı ve baya huzursuzdu. İkinci aşının daha zorlayıcı olduğunu okudum bi kaç yerde

Benim kızımında 38.4 oldu ateşi dün gece calpol verdim sende mi öyle yapmıştın ateşi ne kadar sürdü?

Benim kızımında 38.4 oldu ateşi dün gece calpol verdim sende mi öyle yapmıştın ateşi ne kadar sürdü?
Hastene de aşıyı yapmadan hemen önce yarım fitil yapmışlardı, fitilin etkisiyle çok yukselmedi başta ama gece yükseldi en fazla 38.4 oldu sonrasında düştü, ertesi gün 37.5 civarlarindaydi. Gece 12 den sonra 4 saatte bir 3 kere verdim calpol

Kızlar ben dün yoğurt verdim oğluma.. su vermeyi unuttum.. verdiğim yoğurt bir çay kaşığı maxxx ama bugün bir çay kaşığı su verdim ya yine de.. ne kadar su vermem lazımdı ? Bugün mesela bir dha yoğurt vereceğim 1 tatlı kaşığı sonra ne kadar su vereyim

6 saatte bir veriliyor diye biliyordum ben o şekilde veriyorum şu an düştü ateşi aslında ama 37lerde geziyor yine çıkar diye korkuyorum. Ben aşıdan sonra hiçbir şey vermedim belki ateşi olmaz diye ama gece ateşi çıkınca verdim

Bizimdw tam 4,5 aylık. Yoruluyor sanırım aynı dediğin oluyor. Hatta oturuyor ama öne doğru da eğiliyor. Bence normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…