2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizimki de karşılamıyor da tadım yaptırcam ben zaten sadece damak tadınoluşsun bir çay kaşığı falan

Ablamın bebeğine aynı anda yapmışlar biz farklı zamanda yaptırdık araya bir hafta koydu doktorumuz. Bizde bir hafta ara olmasına rağmen iki aşıda da huysuzlanma ateş oldu oğlumda ama ablamın bebegi aynı anda olmasında rağmen rahat gecirdi ateslenmeden bence biraz da bebeğe bağlı

Biz hallettik mi bilmiyorum ama 2 gündür güzel uyuyo normalde dediğin gibi çıldırmak üzereydim artık çok dua ettim uyusun diye inşallah artık bitmiştir ben ayağımda sallayıp uyutuyodum artık bari o uyusun diye kendi uykumdan vazgeçmiştim onda da max bir saat uyuyodu bir saati geçerse uykusu derin uyuduguna inanıp aşırı yavaş yatağına koyuyodum kendim de bir saat falan uyuyodum çok zor gerçekten Allah yardım etsin iki gündür uyuyorum ona rağmen göz altlarım uyuşturucu almışım gibi mosmor geçmedi

Hangi kriterler yok mesela ? Munchkin aldım ama bakalım içebilecek mi

Halledemedik günü gününü tutmuyor insan çıldırıyor ölüm gibi bir şey oluyor ama ölmüyorsun

Halledemedik günü gününü tutmuyor insan çıldırıyor ölüm gibi bir şey oluyor ama ölmüyorsun
Yani biliyorum zor ama aydınlık günleri düşünüp stresten çıkarsanız daha rahat geçiyor. Ben diğerleri beni kızdırıp strese sokunca bile bebeğin hemen benimle beraber stres olduğunu anlıyorum artık o yüzden antidepresan kullanmış gibi sinirleri alınmış bir pollyanna gibi gezmeyi başarıp onun derdine derman olabilirseniz geçiyor herşey. Bebeğinizi anlamaya çalışın size verdiği sinyalleri tanımaya çalışın. Biz şu an abimizden kaptığımız hastalıkla nefes alamıyoruz mesela bu yüzden emmekten vazgeçmesin diye burnunu açıp 1001 şekle girip emziriyorum skeçlere konu olur yani ama napıcaksın analık 35 ine gelsen bile maymunluk yaptırıyor.

Yaa çok geçmiş olsun kıyamam minicik burun inşallah enfeksiyonluk bişey yoktur çok haklısın azıcık gergin olayım sanki bendeki şimşekler sütüme geçiyo gibi çocuk cin göz oluyo birden. Geçen eşimle tartışıyoruz o sırada tadım yaptırıyorum resmen 32 dişimle gülerek şarkı tonunda bağırıyodum hayır ağız tadıyla kavgada edemez olduk eşim gülmeye başladı ruh hastası mısın diye göstercem ruhunuda hastayıda

Oturamıyor diye mi karşılamıyor diyorsunuz? Ne kadar su vereceğiz ya bir de
Bambam 2 3 tatlı kaşığı kadar yiyo gün üçünde 5 tatlı kaşığı su veriyorum ekstra istersede içiriyorum çocuk zatem susayınca suya kitlenip kalıyo

O ne zaman hazırsa annesi munchkin ve chicco aldım biri pipet biri emzik ağızlı ama hala emmesi gerektiğini anlamadı arada eskaza çekiyo su gelince şaşırıyo ama birden olmuyomuş o suluk işi doktorda kaşıkla vermemi önermişti en olmadı biberondan içer ama genel olarak ikiside su akıtmıyo asla atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20231206-140541_Chrome.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20231206-140507_Chrome.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
Allah razı olsun keşke bebeler değil anaları çekse tüm hastalığı acıları büyüyene kadar ergenlik tripleri başlayınca devredelim mesela gerçi ana yüreği yine dayanamayabilir. Sümük derdimiz bitse başka sıkıntımız yok tıkanınca burun nefes alamıyor bir de elletmiyor hanım abla basıyor yaygarayı. İlk 2 gün zordu ama biraz daha iyiyiz şükür haftaya pazartesi ye kadar toparlar diye düşünüyorum 10 gün diyorlar ya bakalım.

Daha dur biraz büyüsün anlayınca yanında konuşamayacaksınız ağlamaya başlıyor bizim ablamız en ufak ters laf hareket olsa kendi kendine başlıyor yine sevmiyorlar işte diye erkek çocuk belli etmiyor içine atıyor gördüğünü ama kızlar öyle değil. Hemen anlıyorlar bir durum var şaşkınlık yapmayın diyor

Ergenlikte kendi sorunlarımı bile devredebilirim dermişim iyi sevindim başla bi durum yoksa bol burun yıkamaca artık dövüşe dövüşe yaaa dimi aslında dozunda tartışılsa çocukların görmesinde fayda görüyorum uzlaşmayı öğrenirler ama onun için sakinlik abidesi olmalı iki tarafta oda bizde ne mümkün

Diş durumlarımız var da o artık çıkana kadar fiks saylanmaz o yüzden
Mantık çerçevesinde tartışılcak adamlar olsalar zaten tartışılcak konu da olmaz bence, erkeklerin çoğu her durumda haklı olmak istiyor ve karşıdakini suçluyor ayağını masaya çarpıp masayı suçlamak gibi yapacak bir şey yok inşallah bizim yetiştirdiklerimiz upgrade versiyon olurlar.

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah hemen atlatır yavrum.. Ahahah vallahi artık karşısında oynamaktan bitap düştüm .. gülmeye çalışmaktan çenem ağrıdı yeter ki iyi olsun eğlensin modundayım ama zor işte dediğin gibi analık her şeyi yaptırır adama

Ayyy ben de hikaye okur gibi tartıştım geçen böyle yumuşak bir ses tonu falan Allahım dedim şu an bağırmak çağırmak istiyorum hale bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…