- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
Kız sorma son 2 seferdir ayakları tepeye dayamış sırt üstü yatıyor göstermiyor kendini falan, keyifçi çıktı bizimkilerNet çıkmamamis senin bebis anlasildi fotojenik olmayacak benimki gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sorma son 2 seferdir ayakları tepeye dayamış sırt üstü yatıyor göstermiyor kendini falan, keyifçi çıktı bizimkilerNet çıkmamamis senin bebis anlasildi fotojenik olmayacak benimki gibi
Ben nub teorisini kacirmisim yaa onda neye göre bakiliyorduBence demiş yaa bak senin nub teorisine bakmıştık o da kız çıkmıştı. Tam kafa şeklini görmüştür doktorun ama basarken yakalayamıyorlar. Ama maşallah keyfi yerinde
Kızıl olacak diyorum tam kız eşyaları bakıyorum, sonra ya erkek çıkarsa biraz daha sabretmeliyim diyorum. Ay Allah'ım bu süreçle sabretmeyi çoook çok öğrendikBence demiş yaa bak senin nub teorisine bakmıştık o da kız çıkmıştı. Tam kafa şeklini görmüştür doktorun ama basarken yakalayamıyorlar. Ama maşallah keyfi yerinde
En son benimkide bas asagi gibiydi keyifci degilde yaramaz olacak bunlarKız sorma son 2 seferdir ayakları tepeye dayamış sırt üstü yatıyor göstermiyor kendini falan, keyifçi çıktı bizimkiler
Yaa ben de bugün işte ultrasonda bebiş iyi öğrendim ya hemen nub theorye bakmaya calışltım bişey gözükmedi. Ama kız hissettim bi an ama eve geldim yine erkek gibi geliyorAy cok etkileyici giderek erkekden kiz hissetmeye başladım ben ya psikolojik mi nedir
Demi ya ben de gerçi erkeğe benziyormuş ama neyseAy cok etkileyici giderek erkekden kiz hissetmeye başladım ben ya psikolojik mi nedir
Sırf merakdan tüm teorileri çözdük yeter ki saglikli eli ayagi düzgün olsun da cinsiyet hicc önemli değilYaa ben de bugün işte ultrasonda bebiş iyi öğrendim ya hemen nub theorye bakmaya calışltım bişey gözükmedi. Ama kız hissettim bi an ama eve geldim yine erkek gibi geliyor
Kimin erkege benziyormus senin miDemi ya ben de gerçi erkeğe benziyormuş ama neyse
O da 13. Haftadan 16. Haftaya kadar bakılıyor cinsiyet için. 16. Haftada zaten cinsel organ tamsmlanıyor ve 16dan sonra gercrk orgsns bakılıyor. Nub denen bacak arasında oluşan bi yapı bu dikse erkek yataysa kız demek(üstteki kız alttaki erkek)Ben nub teorisini kacirmisim yaa onda neye göre bakiliyordu
Yandık deseneEn son benimkide bas asagi gibiydi keyifci degilde yaramaz olacak bunlar
16. Haftada kesin belli olacak inşallah yaDemi ya ben de gerçi erkeğe benziyormuş ama neyse
Hahah bu işin profu oluyoruz zamanlaSırf merakdan tüm teorileri çözdük yeter ki saglikli eli ayagi düzgün olsun da cinsiyet hicc önemli değil
Biz bunu nasil gorelim bizim ultrasonlarda bu kadar net degil yaO da 13. Haftadan 16. Haftaya kadar bakılıyor cinsiyet için. 16. Haftada zaten cinsel organ tamsmlanıyor ve 16dan sonra gercrk orgsns bakılıyor. Nub denen bacak arasında oluşan bi yapı bu dikse erkek yataysa kız demek(üstteki kız alttaki erkek)Eki Görüntüle 3112546
Heh buna göre benimki ilk dümdüz duruyordu hatta o anın video kaydı var. Doktor o sırada kıza benziyor diyince eşim videoyu durdurmuş tamam belli oldu diye, sonra da bebek hareket etti bi anda dur dur erkek gibi de duruyor dedi ay 3hafta daha var ya...O da 13. Haftadan 16. Haftaya kadar bakılıyor cinsiyet için. 16. Haftada zaten cinsel organ tamsmlanıyor ve 16dan sonra gercrk orgsns bakılıyor. Nub denen bacak arasında oluşan bi yapı bu dikse erkek yataysa kız demek(üstteki kız alttaki erkek)Eki Görüntüle 3112546
Anammm nasil kaos yasamissin kizdi erkekdi diye diye 9 ayi tamamliyormussun senHeh buna göre benimki ilk dümdüz duruyordu hatta o anın video kaydı var. Doktor o sırada kıza benziyor diyince eşim videoyu durdurmuş tamam belli oldu diye, sonra da bebek hareket etti bi anda dur dur erkek gibi de duruyor dedi ay 3hafta daha var ya...
Ve mucizeden beklenen isyanBiz bunu nasil gorelim bizim ultrasonlarda bu kadar net degil ya
Bana attığın fotoda da kızdı bence bu fotoda bana kız geldi bence kız seninki gayri ama alışveriş için ben de 16.haftayı beklerdim ben bu heyecanı beklemeyip haftaya kan verip NIPTle öğrenicem inşallahHeh buna göre benimki ilk dümdüz duruyordu hatta o anın video kaydı var. Doktor o sırada kıza benziyor diyince eşim videoyu durdurmuş tamam belli oldu diye, sonra da bebek hareket etti bi anda dur dur erkek gibi de duruyor dedi ay 3hafta daha var ya...
İsyanim sana degil kendimeVe mucizeden beklenen isyan
İvit dedim ya ben ısrar ettim doktora baktı erkeğe benziyor ama sırf sen sorduğum için söylüyorum dedi daha küçük ve belli değil net görünmüyor dedi söylediğimi de erkekmiş diye kabul etme falan filan dedi işte böyle şeylerKimin erkege benziyormus senin mi
Aaaa dogru ya ... Evet cok erken daha net görünmeden ben inanmam meselaİvit dedim ya ben ısrar ettim doktora baktı erkeğe benziyor ama sırf sen sorduğum için söylüyorum dedi daha küçük ve belli değil net görünmüyor dedi söylediğimi de erkekmiş diye kabul etme falan filan dedi işte böyle şeyler
Hahhaa anlık duygu değişimleri yaramazlar bi sabit durmuyorlar ki doktor amcaları iyice görsünHeh buna göre benimki ilk dümdüz duruyordu hatta o anın video kaydı var. Doktor o sırada kıza benziyor diyince eşim videoyu durdurmuş tamam belli oldu diye, sonra da bebek hareket etti bi anda dur dur erkek gibi de duruyor dedi ay 3hafta daha var ya...
Ve Firuzeden beklenen bilimci atak gelirBana attığın fotoda da kızdı bence bu fotoda bana kız geldi bence kız seninki gayri ama alışveriş için ben de 16.haftayı beklerdim ben bu heyecanı beklemeyip haftaya kan verip NIPTle öğrenicem inşallah