2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar 2 3 gündür hem fiziken hem ruhen iyi değilim. Mide bulantılarım artık dayanılmayacak noktaya geldi zofer filan da etki etmiyor. Fiziken kötü olunca bebeğime yetemiyorum diye psikolojik olarak da kötü oluyorum. Yarın kontrolüm var artık ne olacak bilmiyorum.

Bu arada rubbyT rubbyT canım hem geçmiş olsun kedi tırmalaması için hem de gözün aydın test sonuçların güzel çıkmış, inşallah sorunsuz devam eder. Bu arada beni de sorduğun için teşekkür ederim 😘

buradayimfiruze buradayimfiruze canım geçmiş olsun inşallah bi daha tekrarlamaz, dikkat et kendine bol bol dinlen.

Burcu senin de kullanıcı adını hatırlayamadım prensesin hayırlı olsun, inşallah üçlü test sonuçların da güzel gelir.

Mucizeyokmu Mucizeyokmu canım sorduğun için teşekkür ederim 😘
Cok gecmis olsun canim hic uzme kendini bebislee vampir gibi bunca yil iceride biriktirdiklerinden besleniyordur. 13. Haftaya da geldin aslinda insallah gecer gider bu bulantilar

Canim ben de oyleyim surekli midem bulaniyor bisey yiyemiyorum birden acikiyorm az yiyince yine bulaniyor. Bebisler kandan besleniyordur skma canini gecicek bulantilar 🙏🏻
Bende kusma da oluyor yediğim bişey durmuyor vücudumda inşallah geçer canım tüm hayatımı kötü etkiliyor maalesef 😔

Kızlar bebişi bazen hisseden var mı yani pıtır pıtır hareket oluo bende bazen acaba gaz mı🤔😀
Bence gaz 😂😂
Kızlar 2 3 gündür hem fiziken hem ruhen iyi değilim. Mide bulantılarım artık dayanılmayacak noktaya geldi zofer filan da etki etmiyor. Fiziken kötü olunca bebeğime yetemiyorum diye psikolojik olarak da kötü oluyorum. Yarın kontrolüm var artık ne olacak bilmiyorum.

Bu arada rubbyT rubbyT canım hem geçmiş olsun kedi tırmalaması için hem de gözün aydın test sonuçların güzel çıkmış, inşallah sorunsuz devam eder. Bu arada beni de sorduğun için teşekkür ederim 😘

buradayimfiruze buradayimfiruze canım geçmiş olsun inşallah bi daha tekrarlamaz, dikkat et kendine bol bol dinlen.

Burcu senin de kullanıcı adını hatırlayamadım prensesin hayırlı olsun, inşallah üçlü test sonuçların da güzel gelir.

ah canım yaaa inşallah kısa sürede geçer artık evet anlıyorum seni hepimiz malum geçiyoruz bu durumlardan ama sakın çocuğuna yetememek gibi düşünme lidyanın dediği gibi kanını emer yine beslenir üzme tatlı canını🥰🥰🥰
Ek olarak gencecik bir arkadaşsınız anladığım kadarıyla yaşadığınız ilişki sonrasında hamile olmaktan korkuyorsunuz ve hamile olmaniz durumunda aldiracaksiniz. Sizi kırmayı kesinlikle istemem zaten hamile de degilsiniz sadece psikolojik olaral adet olamıyorsunuz doktorunuz hamile olmadığınızı soylemesine rağmen gelip bir de tüp bebek annelerinin topiginde sorunuza yanit aramaniza anlam bulamadim bence baska topicte sorularinizin cevabını arayin ve benden bir abla tavsiyesi pisman olacaginiz şeyleri bir daha yaşamayın
hay ağzına sağlık 👏

Ek olarak gencecik bir arkadaşsınız anladığım kadarıyla yaşadığınız ilişki sonrasında hamile olmaktan korkuyorsunuz ve hamile olmaniz durumunda aldiracaksiniz. Sizi kırmayı kesinlikle istemem zaten hamile de degilsiniz sadece psikolojik olaral adet olamıyorsunuz doktorunuz hamile olmadığınızı soylemesine rağmen gelip bir de tüp bebek annelerinin topiginde sorunuza yanit aramaniza anlam bulamadim bence baska topicte sorularinizin cevabını arayin ve benden bir abla tavsiyesi pisman olacaginiz şeyleri bir daha yaşamayın
Özür dilerim amacım asla sizi kırmak incitmek değildi hepiniz gerçekten benim gözümde tecrübeli ve deneyimlisiniz asla tüp bebek anneleri topicinde olduğumu farketmedim hamilelik kısmından tüm topiclere yazdım farklı cevaplar alabilmek için tecrübesiz olduğum için tecrübeli insanlara danışmak istedim tekrardan çok çok çok özür dilerim asla birdaha böyle bir olay yaşanmicak

Canımın içi çok merak ettim valla. Sen iyi ol gerisi bebişin her şekilde beklenecektir kendini sakin eksik hissetme. Herkesin hamilelik serüveni farklı ben eminim bir kaç aya rahatlayacaksın🤲🏻 Çok zor geçiyor bazılarınızın günleri anlıyorum sizi sürekli duamdasınız ama sabır biraz daha. Bizim annelikte en temel duygumuz sabır bence sonra diğerleri geliyor. Sabredicez Allah'ın izniyle bebeklerimize kavuşucaz sonra kim hatırlar bugünleri buna odaklan🥰

Özür dilerim amacım asla sizi kırmak incitmek değildi hepiniz gerçekten benim gözümde tecrübeli ve deneyimlisiniz asla tüp bebek anneleri topicinde olduğumu farketmedim hamilelik kısmından tüm topiclere yazdım farklı cevaplar alabilmek için tecrübesiz olduğum için tecrübeli insanlara danışmak istedim tekrardan çok çok çok özür dilerim asla birdaha böyle bir olay yaşanmicak
Bende hassasiyetimize anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim sevgiler

Ah canim benim aklimada geldi mide bulantilari halsiz birakti yine dedim 😢 Rabbim tez vakitte iyilik versin ins sana cnm doya doya hamileligini yasarsin inş 🤲🤲 16 haftaya kadar surecek galiba senin durumun .kendini kötü hissetme vücudun bebegi besledigi icin böyle oluyorsun yarinki kontrolünde belki serum takviyesi alirsin daha iyi gelir belki cnm

Hiçbir şey yiyemediğim için bebeğim besinsiz kalıyor 😔😔😔 biraz zorlayınca kendimi çok kötü oluyorum umarım bir an önce düzelir çok sağ ol canım ❣️
Canim bebisin senin kanindan vitamin minarellerinden besleniyor yani depolarindan lütfen kendi üzüp burda bizi de üzme kiyamam sana ben ya... Annesin sen güçlü bir annesin hem de...

Bende kusma da oluyor yediğim bişey durmuyor vücudumda inşallah geçer canım tüm hayatımı kötü etkiliyor maalesef 😔
Cok iyi anliyorum canim hicbir sey yapmaya halin kalmiyor maalesef. Sana iyi gelen bir sey var mi? mesela ben beyaz leblebi kraker ekmek arasi tost tarzi seyler midemi bastiriyor yine cok yiyemiyorum ama kusmami engelliyor en azindan

Cok iyi anliyorum canim hicbir sey yapmaya halin kalmiyor maalesef. Sana iyi gelen bir sey var mi? mesela ben beyaz leblebi kraker ekmek arasi tost tarzi seyler midemi bastiriyor yine cok yiyemiyorum ama kusmami engelliyor en azindan
Bende bazi meyvelerin beni kötü yaptığını keşfettim onlari yedigimde mesela ilacta fayda etmiyor. Üzüm , kavun , karpuz , nektarin suana kdr kesfettiklerim

Bende bazi meyvelerin beni kötü yaptığını keşfettim onlari yedigimde mesela ilacta fayda etmiyor. Üzüm , kavun , karpuz , nektarin suana kdr kesfettiklerim
Nektarı ve kavun olmasa napardim ben bilmem bana en iyi gelen besinler su ara... Ben erken kesfettim kendimi Allah'tan

X