- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
Muhtemelen serum verir yine canım her hafta bu son diyorum ama maalesef artarak devam ediyor umarım geçer bi an önceAh canim benim aklimada geldi mide bulantilari halsiz birakti yine dedim Rabbim tez vakitte iyilik versin ins sana cnm doya doya hamileligini yasarsin inş 16 haftaya kadar surecek galiba senin durumun .kendini kötü hissetme vücudun bebegi besledigi icin böyle oluyorsun yarinki kontrolünde belki serum takviyesi alirsin daha iyi gelir belki cnm
Öyle maalesef canım hepimizin durumu farklı yine de bin şükür Rabbime bana bu mucizeyi yaşattığı içinCanımın içi çok merak ettim valla. Sen iyi ol gerisi bebişin her şekilde beklenecektir kendini sakin eksik hissetme. Herkesin hamilelik serüveni farklı ben eminim bir kaç aya rahatlayacaksın Çok zor geçiyor bazılarınızın günleri anlıyorum sizi sürekli duamdasınız ama sabır biraz daha. Bizim annelikte en temel duygumuz sabır bence sonra diğerleri geliyor. Sabredicez Allah'ın izniyle bebeklerimize kavuşucaz sonra kim hatırlar bugünleri buna odaklan
İnşallah canım aminBence gaz
ah canım yaaa inşallah kısa sürede geçer artık evet anlıyorum seni hepimiz malum geçiyoruz bu durumlardan ama sakın çocuğuna yetememek gibi düşünme lidyanın dediği gibi kanını emer yine beslenir üzme tatlı canını
hay ağzına sağlık
Ay inşallah öyledir mucizem artık 12 hafta bitince yediklerimiz etkiliyor diyorlar umarım depolardan alıyordurCanim bebisin senin kanindan vitamin minarellerinden besleniyor yani depolarindan lütfen kendi üzüp burda bizi de üzme kiyamam sana ben ya... Annesin sen güçlü bir annesin hem de...
Yok canım her şeyi denedim ama maalesef iyi gelen bişey bulamadım 6. Haftadan beri bu şekilde devam ediyor umarım son olurCok iyi anliyorum canim hicbir sey yapmaya halin kalmiyor maalesef. Sana iyi gelen bir sey var mi? mesela ben beyaz leblebi kraker ekmek arasi tost tarzi seyler midemi bastiriyor yine cok yiyemiyorum ama kusmami engelliyor en azindan