Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gecen yil mayıs sonu kalbi durdu 8 haftalikti. Kurtaj gecirdim. Daha sonra kimyasal oldu. Seninle ayni pskolojideyim. Asla rahat edemiyorum. Senin içinde üzüldüm. Insallah bu bebislerimiz hep bizimle olurBenim geçen sene Ağustos sonu gibi bir düşüğüm oldu canım çok şükür şimdi hamileyim ama kalbini duymadan kucağıma almadan huzurlu olamayacağım sanırım
15 mayıs satSon adet tarihi ve beklenen doğum tarihini de yaz yazayım listeye canım
Folik asit bebegin beyin ve omirilik gelisimi için çok onemliDün muayene oldum herşey yolundaymış.Ayakta kalma iş yapma dedi folikasit yazdı nöbetçi eczaneden de bulamadım haftaiçi almaya çalışıp başlayacağım arkadaşlar hiç kullanmayan var mi?Aslında başlamak istemiyorum ilaçsız iğnesiz doğum yapmak istiyorum benim gibi düşünen var mi ?
Anam iyi ki boyle degilim yoksa 100 kiloya dayandiydimGünaydın minnak annişler bu sabahın köründe açlıktan ölmek üzere uyanmalar beni mafediyor geceleri rüyamda yemek yiyorum
Yalnız degilsin canmKızlar benim gibi sabahın köründe kusarak uyanan var mı yoksa ben tek miyim kafayı yicem. mide bulantılarım yüzünden sanki bebeğimle bağ kuramadım gibi hissediyorum
Hayatım boyunca allaha şükür hiç kilo problemim olmadı. Bu ilk ilerleyen hamileliğim ve şimdiden 2 kg almışım saat başı midem kazınıyor ve bişi yemezsem midem bulanıyo. Öyle her şeyde kesmiyor midemi ekmek falan yemem lazımAnam iyi ki boyle degilim yoksa 100 kiloya dayandiydim
Kizzz ben mutfagim onunden gecsem kilo alanlardanimHayatım boyunca allaha şükür hiç kilo problemim olmadı. Bu ilk ilerleyen hamileliğim ve şimdiden 2 kg almışım saat başı midem kazınıyor ve bişi yemezsem midem bulanıyo. Öyle her şeyde kesmiyor midemi ekmek falan yemem lazım
Hahshwhhsjeehsjsb bende önünden geçmeyi bırak ekmeği çok koklarsam 4 kilo alıyorum shddhdhdhhd günaydın askomKizzz ben mutfagim onunden gecsem kilo alanlardanim
sağlıkla az kiloyla az çatlakla atlatalım inşallah şu süreciKizzz ben mutfagim onunden gecsem kilo alanlardanim
Hahahhaha kız bunu da ilk defa duydum allahm ben de bulaşık deterjanından tiksindimGünaydın, ben Diş fırçalayamıyorum ya
Gerçekten çok değişik bi dönem yaHahahhaha kız bunu da ilk defa duydum allahm ben de bulaşık deterjanından tiksindim
Ben de bekliyorum bende bebek hiç görünmüyor. Şimdiye kadar hiçbir şekilde embriyo görmediğim için sahiplenici duygu da geliştiremiyorumMerhaba benimle benzer bir durum yaşıyorsunuz sanırım. Sat benim de 28 nisan. 7+0 da gittim doktora yolk büyük gebelik 6+0 ile uyumlu dedi. Kalp atışı vardı ama duyulmuyordu. Bir hafta içinde düşer ya da kalbi durur dedi. Sonra 7+6 da gittim. 6+1 ile uyumlu dedi ama embriyo var kalp atışı duyuluyor. Gelişimi çok yavaşmış. Bir hafta sonra tekrar çağırdı umutlu olma sorunlu bir gebelik bu diyor. Sonu ne olacak bilmiyorum. Ben ümidimi kaybettim 1 haftada 1 günlük büyümüş olması pek iyiye gidecek bir durum gibi değil. Hiçbir hamilelik belirtim yok. En başından beri. Sadece şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum. Keşke bulantım vs olsaydı da onun için üzülüyor olsaydım. Böyle beklemek çok zor. Maalesef 4. Kez bekliyorum. Ve ümitsizim