Bişey olmaz Allah'ın izniyle. Sen içini ferah tut.
Geçen gün bir arkadaşımla görüştüm. Kendisinin başına gelen bir mevzuyu anlatarak (ki o gebelik sürecini baştan sona yaşadım olumlu olumsuz herşeyi anlatmıştı bana) herşey olacağına varır dedi. Şöyle ki benim de gebeliğim şuan riskli. Başlangıcında olmaması gereken şeyler oldu.
Ama bebek illa geleceğim diyorsa sağlıklı tutunuyor ve bir şekilde doğuyor. Ama bir de şu var bu dönemde biraz olayı akışına bırakıp rahat geçirmek bizim elimizde sürekli şöyle mi boyle mı dersek maalesef kaygılı bebekler dünyaya getiririz. Şuanda yaşadığımız herşey bebeğin karakterine de sirayet edecek. Öyle yiyin öyle için ve o şekilde davranın.
Ayrıca vajinal kontrole tamamen karşıyım. Benim de bir dusugum oldu doktor vajinal bakana dek sancım bile yoktu. Gerisi malum. Denk gelmiş de olabilir, olmayabilir de. Ama Amerika Birleşik Devletlerinde 2 ay tamamlanmadan ultrasona bile sokmuyorlar. Ve hatta sınırlı sayıda ultrason muayenesi yapılıyor. Diğer türlü elle eski model :))) Alttan muayene çok elzem olmadıkça izin verilmemesi gerekiyor. İçinizi rahat tutun