• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar okuyana kadar caaaağnım çıktı ama azmettim 😛
Herseyden haberdar oliym diyeee 😅
Ödem ve hareket konuşulmuş. Ben riskli hamile grubundayım maalesef. Açılmasını doğuma yakın beklediğimiz rahmimiz, bende 14 üncü hafta acılmıstı bu yüzden dikiş atıldı ve sureklı yatay pozisyonda olmam gerekti. Bebek kilo aldıkça dikişe başkı yapmasın ve dikişimi zorlamasın diye. İlk bebeğimi aynı sebebten erken doğumla kaybetmiştim zaten. Oğluma hamileyken evde kaç adım atılabilinirse ki 50 adım ancadır heralde, yemek bulaşık çamaşır bile yapamama rağmen, ödemim yoktu hatta kabızlık bile yaşamadım şükür. Bunu günde içtiğim 3 litre suya bağlıyorum.
Yani umarım hiç hareket kısıtlanması yasamadan cok güzel hamilelikler ve doğumlar yaşarsınız ama benimki bu sekılde ilerledi diye paylaşmak istedim. Hamilelikten hamileliğe vücuttan vücuda değişiyoreeee galiba 😉

Kızlar benim gibi sabahın köründe kusarak uyanan var mı yoksa ben tek miyim kafayı yicem. 😭 mide bulantılarım yüzünden sanki bebeğimle bağ kuramadım gibi hissediyorum
Bende hiç bulantı yok çok şükür. Sadece aşırı uyku isteği ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum şu anda.🙈🙈

Kızlar bi sey merak ediyorum. Hangi pozisyonda yatıyorsunuz ? Yüzüstü yatmaya bayılıyorum ben 🙈 ama artık sıkıntı olur heralde çünkü hareketlenmeye başladı ufaklıklar 😛 bebeğe uygun pozisyona olarak sağa mı yatıyorduk sola mı unuttum ben 🙈😂

Kızlar bi sey merak ediyorum. Hangi pozisyonda yatıyorsunuz ? Yüzüstü yatmaya bayılıyorum ben 🙈 ama artık sıkıntı olur heralde çünkü hareketlenmeye başladı ufaklıklar 😛 bebeğe uygun pozisyona olarak sağa mı yatıyorduk sola mı unuttum ben 🙈😂
Sola diyorlar ama ben iki tarafa da yatıyorum 😁 yoksa tutuluyor sanki vücudum

Karın büyüyene kadar yatılabilir. Çünkü zaten onun sıvısı onu her türlü darbe vs koruyor. Ama sola yatmak iyi diye biliyorum sağa yatınca reflü tetikleniyormuş

Kızlar benim gibi sabahın köründe kusarak uyanan var mı yoksa ben tek miyim kafayı yicem. 😭 mide bulantılarım yüzünden sanki bebeğimle bağ kuramadım gibi hissediyorum
Olur mu öle sey annecik 😍 yavaş ol dur daha 🤩baslardayız ve yeni tanışıyoruz zaten ufaklıklarla 🙈 cinsiyetleri bile belli değil gariplerin 😁
Evet bulantılar başta cok zorlayıcı olabilir ama emin ol şıp diye geçecek ve sen bile inanamıcaksın. Az kaldı sabret canım. Ve bu aylar geçince enerjimiz geri gelcek güneşli günler göreceğüüüükkk 😍😍😍 işte birkaç da tekme hissettin mi o zmn anlicaksın bağı sevgiyi annesi 🙏🏻

Karın büyüyene kadar yatılabilir. Çünkü zaten onun sıvısı onu her türlü darbe vs koruyor. Ama sola yatmak iyi diye biliyorum sağa yatınca reflü tetikleniyormuş
Arada belki yatılabilir dediğin gibi ama geçen gece karnımın agrısına uyandım resmen yüzüstü yattğım için. Bana uymicak gibi 😩

Şimdi erken istediğin gibi uyy 😂

🥰 inşallah canım ben daha hiç gitmedim. Bayramdan önce gitmek istiyorum bir şey olur falan diye 6+5 gibi gideceğim sanırım haftaya 🤗
İyi yaparsın hiç telaş yapma belki geç gidersen bebişinide görmüş olursun dahada için rahatlar ben sadece kese gördüm. Sana bayram hediyesi olur. Hepimiz hep güzel haberlerle dönelim randevulardan inşallah. 🥰🤗

Olur mu öle sey annecik 😍 yavaş ol dur daha 🤩baslardayız ve yeni tanışıyoruz zaten ufaklıklarla 🙈 cinsiyetleri bile belli değil gariplerin 😁
Evet bulantılar başta cok zorlayıcı olabilir ama emin ol şıp diye geçecek ve sen bile inanamıcaksın. Az kaldı sabret canım. Ve bu aylar geçince enerjimiz geri gelcek güneşli günler göreceğüüüükkk 😍😍😍 işte birkaç da tekme hissettin mi o zmn anlicaksın bağı sevgiyi annesi 🙏🏻
Çok teşekkür ederim mesajınız için inşallah en kısa zamanda düzelmek ümidi ile

G gunesli gunler güneşcim yazmadan gecemiğğğciiiiğğğğmmm ama
Şu kulaklarım kayınvalidemden ultrasyon kelimesini bile duymuşken 😂😂
Ultrasound olarak doğru yazımını yazdıgın için tenks demek istedim 😂😂🤪🤪
Mesleki deformasyon diyelim 😂 ultrasyon da iyiymiş ama yaa hakkını yemeyelim 😂👀 benim kv adını bile bilmez sanırım

Back