• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçen gün oğlumu doktora götürdük. Kapıda anneler , kucaklarında yeni doğmuş bebekleri var. Bir tanesine eşim de ben de o kadar şaşırdık ki. Minicikti. İlk bakışta oyuncak bebek sandım. 30 cm ya var ya yoktu . Prematüre doğmuştu muhtemelen. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte, yaşatıyor
Aynen oyle kuzum 🤲

Geçen gün oğlumu doktora götürdük. Kapıda anneler , kucaklarında yeni doğmuş bebekleri var. Bir tanesine eşim de ben de o kadar şaşırdık ki. Minicikti. İlk bakışta oyuncak bebek sandım. 30 cm ya var ya yoktu . Prematüre doğmuştu muhtemelen. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte, yaşatıyor
Rabbim sağlık versin tüm yavrularımıza. Bu benim ikinci bebeğim ilkinde hamile olduğumu bilmeden sırtımda soba taşıdım çatıya çuvalla odun taşıdım. Karadenizliyim fındığa da gittim dallara asıla asıla fındık toplayıp 50 kg lık çuvalları taşıdım ablamla

Rabbim sağlık versin tüm yavrularımıza. Bu benim ikinci bebeğim ilkinde hamile olduğumu bilmeden sırtımda soba taşıdım çatıya çuvalla odun taşıdım. Karadenizliyim fındığa da gittim dallara asıla asıla fındık toplayıp 50 kg lık çuvalları taşıdım ablamla
Rabbim sağlık sıhhat versin canım. Her şey olacağına varıyor. Ama sen yine de bu hamileliğinde dikkat et olur mu 🤗

kızlaaarrr😍😍😍dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı. doktorcum hemen kapattı sesi. bilimsel bir açıklaması var mı bunun :KK12:
Bebeğe bi ısı veriliyomus zararlıymıs o da normalde keseyi gördükten sonra cokta gerek yokmuş hatta bebislere zarar gelmesin diye

Kızlar uyku hali beni mafetti . Sol yumrutalığımdan olan bebeğim anasını uyutöayı tercih ediyor sanırım. Aynı zamanda birde miğde bulantısı 2 şoköa kahvaltıyı zor yaptım . Bidaha içtim bulantı hapını umarım ayılırım 🙈

Merhabalar,
Ben de Şubat annesi olma beklentisi içindeyim🥰 SAT 14 Mayıs, tam altı haftalık HCG sonucum 12.724. İlk doktor randevum pazartesi, boş gebelik olmamasını umuyorum🙏🏻 Hepimizin sağlıklı ve rahat bir süreç geçirmesini dilerim.

A aysemah beni de ekleyebilir misiniz listeye?

Benimde hiç belirtim yok. Bende tedirginim. Ama belirti olmaması da gayet normalmiş. Doktor kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Kizlar ben 6+1im bugun ve hicbir belirtim yok. Sadece hassas gogus ve arada (bence piskolojik) mide hassasiyeti 😫 insallah hersey iyi ilerliyodur
Merhaba,
İlk gebeliğimde benim de (en başlardaki standart regl öncesi belirtileri dışında) neredeyse hiç belirtim olmamıştı. Ne bulantı, ne baş dönmesi, yalnız normalden bir tık fazla yoruluyordum, bir tık daha fazla uykum geliyordu, o kadar. Devamında da oldukça sağlıklı bir gebelik geçirdim, hepimize daha iyisini dilerim.

Back