• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben size şunu soracağım afedersiniz ama az önce bebeğimin düştüğünü hissettim içinden birşey kaydı ve ped e baktığımda 2 parmak bogumu kadar gördüm bir süre çok kötü oldum . Ama şimdi onu ne yapacağım bilmiyorum . Bunun hükmü nedir dinen bilen var mı 6 haftalikti kalbi atmaya başlamıştı
Bilmiyorum ama kendimce toprakla üstü örtülmeli gibi geldi canım. Yavrum ya 🥹
Duamdasın fıstığım. Allahım acını hafifletsin. Hayırlı evlatlar versin. Aynı açıyla sınamasın tekrar 🙏🏻

Maşallah ilki senin aşırı değilmiş. Hiç almamak mümkün mü bilmiyorum ama 3-4 minimum sanırım.

Ben hamilelik başından beri 3 kg verdim dikkat ederek. Ekmek, hamur işi, tatlı gibi şeyler yemiyorum. Sabahları Karatay tabağı yiyorum ekmeksiz ve kefir içiyorum. Öğlenleri hafif Salata tarzı yiyorum genelde. Ara olarak meyve filan. Akşam da yine normal yemek yiyorum 1 porsiyon ve yanına Salata karpuz cacık gibi şeyler. 8den sonra da yemiyorum bir şey.

İkincide de böyle yaptım ama hamur işine çok dikkat etmedim. Ayrıca biraz ilerleyen aylarda malum sen de bilirsin işte ceviz muz gibi bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye dikkat ettim.

Dikkat ettikten sonra olmayacak şey değil aslında ya gözümüzde büyütmeye gerek yok. 😘
Ne güzel ya maşallah ana gibi ana işte 🥰 iştahım açıldı benim de, Abur cubur tatlı yedim birkaç kez inş kesebilirim yakında 😅

Hiçbir şey yiyemiyorum. Ne tatlı ne tuzlu ne acı ne ekşi. Kg veriyorum her geçen gün.
Çözümü olan var mı? Ekşi elma da ise yaramadı maalesef...
Aynı durumdayım karpuzla yaşıyorum kaç gündür 50 kg ile hamile kaldım şuan kesin 45 olmuşumdur kendimi gün geçtikçe soluyomuş gibi hissediyorum

Aynı durumdayım karpuzla yaşıyorum kaç gündür 50 kg ile hamile kaldım şuan kesin 45 olmuşumdur kendimi gün geçtikçe soluyomuş gibi hissediyorum
Herşey kokuyor bir de. Olmayan şeylerin bile kokusunu alıyorum.

Ben size göre daha iyiymisim fazla kilolarimi veriyorum 50.kgdan düşmek daha zor. İnsanın mecali de kalmiyor :(
Vitaminlerinizi eksik etmeyin sakın.

Herşey kokuyor bir de. Olmayan şeylerin bile kokusunu alıyorum.

Ben size göre daha iyiymisim fazla kilolarimi veriyorum 50.kgdan düşmek daha zor. İnsanın mecali de kalmiyor :KK43:
Vitaminlerinizi eksik etmeyin sakın.
Doktorum vitamin vermedi bir tek folik asit kullanıyorum ama çok halsizim dediğiniz gibi

Merhaba herkese, mesajlarınızın tamamını okumak için fırsatım olmadı ama bundan sonra sıkı takipçisiyim bu grubun😍
Dün bebişimin kalp atışını duydum ikinci kez, keyfi yerindeymiş🥰
Atış hızı 140ın üzerinde çıktı. Bu konudaki görüşünüz nedir? cinsiyet tahmini böyle tutan var mı aranızda🤗

Ne güzel ya maşallah ana gibi ana işte 🥰 iştahım açıldı benim de, Abur cubur tatlı yedim birkaç kez inş kesebilirim yakında 😅
Dengelersin canım inşallah merak etme. Olmazsa da bebeğin canı sağ olsun. Sağ salim gelsinler de kuzular.

Bende durum tam tersi bulantı var kusma bugün oldu bi tek,yemek konusunda sorun hiç yaşamıyorum hatta çok güzel diyette gibi ara öğün ana öğün hepsini yiyorum suyumu içiyorum 2 lt tek sorun şu,ekmek abur cubur vs yemiyor olmama rağmen 52 kg ile hamile kaldım şak diye 54 oldum tok karna tabi ama bu kadar hızlı olması zararlı bildiğim kadarıyla,bide benim göğüslerim normalde 75 kücücük shdhhd şuan resmen 85 ve dolu dolu kolum bile değse yandan canım acıyo,ödemmi bu şişlikmi kilomu anlamadım böyle olursa 9 ay sonra yuvarlanırım heralde ben boyumda kısacık zaten😂

Bende durum tam tersi bulantı var kusma bugün oldu bi tek,yemek konusunda sorun hiç yaşamıyorum hatta çok güzel diyette gibi ara öğün ana öğün hepsini yiyorum suyumu içiyorum 2 lt tek sorun şu,ekmek abur cubur vs yemiyor olmama rağmen 52 kg ile hamile kaldım şak diye 54 oldum tok karna tabi ama bu kadar hızlı olması zararlı bildiğim kadarıyla,bide benim göğüslerim normalde 75 kücücük shdhhd şuan resmen 85 ve dolu dolu kolum bile değse yandan canım acıyo,ödemmi bu şişlikmi kilomu anlamadım böyle olursa 9 ay sonra yuvarlanırım heralde ben boyumda kısacık zaten😂
Aslında normal, ödem oluşuyordu ve göğüsler vs büyüyor ya sizin bünye tartıya yansıtmıştır. Gerçek kilo olmayabilir onlar.

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
@the economist4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat