• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
L LadyRuby 4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
M MaviFeslegen 19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
She-Raa She-Raa 17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
G gunesli gunler 17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
@Sine_0118 mayıs21 şubat
@serabeyaz5 mayıs10 şubat
cukulatam cukulatam 28 şubat
@moonandstar15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
Benide eklermisiniz 9 mayıs sat 20 şubat doğum şeklinde 😇

Kızlar selamlar,
9 Haziran’da transferim olmuştu. Dün bebişin kendisini göremesekte kesesini gördük çok şükür. Sanırım henüz çok küçük olduğu için görülememiş. Yani biz öyle umut ediyoruz. 🙏🏻 Şuan 4+6’dayım. Yalnız aklıma bir şey takıldı. Doktorum bana günde 1 tane coraspin başlamamı söyledi. İnternette okuduğum makalelerde Türkiye’deki doktorların hamile kadınlara rutin olarak bu ilacı verdiklerini ve bunun yanlış bir uygulama olduğunu yazmışlar. Aranızda bu ilaca başlayan ve neden kullanmamız gerektiğini bilen var mı acaba? Benide bilgilendirirseniz çok sevinirim. 🥰

Kızlar selamlar,
9 Haziran’da transferim olmuştu. Dün bebişin kendisini göremesekte kesesini gördük çok şükür. Sanırım henüz çok küçük olduğu için görülememiş. Yani biz öyle umut ediyoruz. 🙏🏻 Şuan 4+6’dayım. Yalnız aklıma bir şey takıldı. Doktorum bana günde 1 tane coraspin başlamamı söyledi. İnternette okuduğum makalelerde Türkiye’deki doktorların hamile kadınlara rutin olarak bu ilacı verdiklerini ve bunun yanlış bir uygulama olduğunu yazmışlar. Aranızda bu ilaca başlayan ve neden kullanmamız gerektiğini bilen var mı acaba? Benide bilgilendirirseniz çok sevinirim. 🥰

Merhaba benim de 9 haziranda tranaferim oldu🤩 aynı gün olmuşuz. Sağlıkla devam etsn inşallah🤲🏼
Coraspin kan sulandırıcı hap. Hamilelikte pıhtı ihtimalini ortadan kaldırmak için doktorlar veriyor. Bir zararı yok aslında trombofoliyi önlemek için yani tamamen. Mesela ben pıhtılaşma meyilliyim o yüzden oksapar yani kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve doğum yapana kadar kullanıcam , endişelenmeyin🌸

Kızlar selamlar,
İki hamilelik geçirdim hiç kullanmadım. Trde standart olarak verilen folic acid, dvit, multivit, magnezyum gibi vitaminlerdir. Coraspirin kullanan hiç duymadım.

Kızlar selamm önceki yazdigimda mide bulantılarıyla bas etmeye çalışıyordum. Doktor prilam verdi ilk kullandığımda hicbir ise yaramadı ama zamanla zamanla hayatını kurtardı resmen. Gece yatmadan iki adet içiyorum ve ertesi günüm çok rahat geçiyor. Ilaç hamileler için üretilmiş hicbir zararı yok diyorlar. Bulantı tamamen yok olmasa da büyük ölçüde azaldı bende.

Merhabalar kızlar, Ben de Şubat 2023 annesi olmayı hayal ederken bekleme aşamasına geçtim birden :KK43: Normalde sat 28 Nisan yani 8 haftalık hamile olmam gerekiyor ama ultrasonda 2 hafta geriden geliyor ve doktor kesenin içinde yolk görmesine rağmen embriyo göremedi beklemek lazım dedi yarın tekrar gideceğim doktora ama bu durumda olup da olumlu sonuçlanan çok az kişi var sanırım çok üzgünüm :KK43:
Bir de bende hiç mide bulantısı, baş dönmesi gibi klasik hamilelik belirtileri yok.
Benimle aynı şeyleri yaşayıp bebeği sonradan gören oldu mu :KK43: kesem 14 mm idi bir hafta önce.
Merhaba benimle benzer bir durum yaşıyorsunuz sanırım. Sat benim de 28 nisan. 7+0 da gittim doktora yolk büyük gebelik 6+0 ile uyumlu dedi. Kalp atışı vardı ama duyulmuyordu. Bir hafta içinde düşer ya da kalbi durur dedi. Sonra 7+6 da gittim. 6+1 ile uyumlu dedi ama embriyo var kalp atışı duyuluyor. Gelişimi çok yavaşmış. Bir hafta sonra tekrar çağırdı umutlu olma sorunlu bir gebelik bu diyor. Sonu ne olacak bilmiyorum. Ben ümidimi kaybettim 😔1 haftada 1 günlük büyümüş olması pek iyiye gidecek bir durum gibi değil. Hiçbir hamilelik belirtim yok. En başından beri. Sadece şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum. Keşke bulantım vs olsaydı da onun için üzülüyor olsaydım. Böyle beklemek çok zor. Maalesef 4. Kez bekliyorum. Ve ümitsizim

Kızlar selamm önceki yazdigimda mide bulantılarıyla bas etmeye çalışıyordum. Doktor prilam verdi ilk kullandığımda hicbir ise yaramadı ama zamanla zamanla hayatını kurtardı resmen. Gece yatmadan iki adet içiyorum ve ertesi günüm çok rahat geçiyor. Ilaç hamileler için üretilmiş hicbir zararı yok diyorlar. Bulantı tamamen yok olmasa da büyük ölçüde azaldı bende.
Doktor bana da prilam verdi ama şuanlık idare edebiliyorum diye kullanmadım hiç. Eğer ilerlerse bulantım kullanıcam.

Evet öyle , xy belirliyor. Ama bizimkisi laf ebeliği işte 🤣🤣 bir yerden duymuştum, demek ki doğruluk payı yok 😬
Canim hangi taraftan geldigi cinsiyeti belirlemiyor. Varsayımlara gore erkek bebekler rahimde sag tarafa yerleşiyor. Kiz bebekler rahmin sol tarafına yerleşiyor diyorlar

Merhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim. Aslında 9 aylık Bir bebeğim var ve emiyor 9 yaşında da bir kızım var tamamen 3. Sürpriz oldu ne yapıcam hiç bilmiyorum hepinize sağlıklı gebelikler
Hayirli olsun canim. Allah güç kuvvet versin sana

Merhaba benim de 9 haziranda tranaferim oldu🤩 aynı gün olmuşuz. Sağlıkla devam etsn inşallah🤲🏼
Coraspin kan sulandırıcı hap. Hamilelikte pıhtı ihtimalini ortadan kaldırmak için doktorlar veriyor. Bir zararı yok aslında trombofoliyi önlemek için yani tamamen. Mesela ben pıhtılaşma meyilliyim o yüzden oksapar yani kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve doğum yapana kadar kullanıcam , endişelenmeyin🌸
Ayyy çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. 🥰 Kese göründü mü peki sizde muayeneye gittiniz mi?

İki hamilelik geçirdim hiç kullanmadım. Trde standart olarak verilen folic acid, dvit, multivit, magnezyum gibi vitaminlerdir. Coraspirin kullanan hiç duymadım.
Burada da pıhtılaşmayı önlemek amacıyla kullananlar varmış. Zararı yok diyorlar ama insan tedirgin oluyor yine de. Bir doktora daha danışıp öyle başlayayım en iyisi. Sonuçta gebe kalmak için çok zorlu yollardan geçiyoruz.

Merhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim. Aslında 9 aylık Bir bebeğim var ve emiyor 9 yaşında da bir kızım var tamamen 3. Sürpriz oldu ne yapıcam hiç bilmiyorum hepinize sağlıklı gebelikler
Merhabalar aynı durumdayız 😅 destek olalım birbirimize

Burada da pıhtılaşmayı önlemek amacıyla kullananlar varmış. Zararı yok diyorlar ama insan tedirgin oluyor yine de. Bir doktora daha danışıp öyle başlayayım en iyisi. Sonuçta gebe kalmak için çok zorlu yollardan geçiyoruz.
Evet pıhtılaşma problemi varsa verilir ama onun dışında standart bir ilaç değildir. Şöyle ki tüp bebek olduğu için daha kıymetli şu an bebeğin. Belki önlem olsun diye vermiştir doktorun diye düşünüyorum.

Evet pıhtılaşma problemi varsa verilir ama onun dışında standart bir ilaç değildir. Şöyle ki tüp bebek olduğu için daha kıymetli şu an bebeğin. Belki önlem olsun diye vermiştir doktorun diye düşünüyorum.
Doğru söylüyorsun tüp bebek diye istemsiz daha hassas ve pimpirikli davranıyor insan. Tamamen psikolojik aslında. ☺️

Back