• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Damla ve Duru kızlarım. İsim düşünmedim henüz. Seninkinin ismi neydi? Senin var mı aklında isim
Cok güzelmişşş 🥰 Allah şanslarını açık etsin inş.
Kaybettiğim bebeğimin adını Melis koymuştum.
Oğlumun adı Yağız.
Cinsiyet belli olunca acil yeni bi isim bulmamız gerekecek 😅

Cok güzelmişşş 🥰 Allah şanslarını açık etsin inş.
Kaybettiğim bebeğimin adını Melis koymuştum.
Oğlumun adı Yağız.
Cinsiyet belli olunca acil yeni bi isim bulmamız gerekecek 😅
Amin cümlesinin ❤️
Kuzunun da meleğinin de isimleri yok güzelmiş ❤️
İsim işi keyifli valla yazarız aklımızdakileri

Merhaba benimde p.tesiden beri kanamam var p.tesi hafif.kanama olunca doktora gidip iğne ve serum yaptı kanama devam ediyordu ama bu sabah pembe bir parça oldu ped de düşük yaptığımı hissediyorum ama yarın sabah doktora gideceğim 6 haftaligim siz ?
İlk olarak çok geçmiş olsun, 5+4 teyim ve pazartesi akşamı kanama başladı, hemen acile gittim, hiçbirşey yok deyip gönderdiler, ertesi gün doktora gitmek istedim, endişelenmene gerek yok normal dediler, çrş günü zorla kan verdim, betahcg seviyem 2281 ve 2282, yani artma olmamı, yarın yine kan vereceğim. Pazartesi belli olacak, yarın belki muayne ederim dedi.

Selamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?
Valla okurken içim acıdı. İnş düşündüğün gibi kötü bi sey olmamıştır. Bari bi düşük önleyici iğne vs yapsalardı. İçin rahat ederdi senin de. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻

İlk olarak çok geçmiş olsun, 5+4 teyim ve pazartesi akşamı kanama başladı, hemen acile gittim, hiçbirşey yok deyip gönderdiler, ertesi gün doktora gitmek istedim, endişelenmene gerek yok normal dediler, çrş günü zorla kan verdim, betahcg seviyem 2281 ve 2282, yani artma olmamı, yarın yine kan vereceğim. Pazartesi belli olacak, yarın belki muayne ederim dedi.
Güzel haberlerle gel canım

Valla okurken içim acıdı. İnş düşündüğün gibi kötü bi sey olmamıştır. Bari bi düşük önleyici iğne vs yapsalardı. İçin rahat ederdi senin de. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻
İnşallah güzel haber veririm, pek umudum kalmadı, desteğine ve güzel dileklerine teşekkürler.

Benim mide bulantım yok ama kasık ağrısı var. Kızımı emzirmek için geceleri kaldırırken bir süredir kasıklarım fena ağrıyordu. Bir de emzirirken göğüs uçlarım acıyordu. Sonra hamile olabileceğim kafama dank etti.

Belki muayene ederim ne ya eline yapisiyo sanki ne degisik insanlar tuhaf yurdumun doktorlari yine iyi

Kızlar öyle gazım var ki valla evde gazman gibi geziniyorum, ufak bebek gibiyim çıkmıyor sanki. Midemden boğazıma kadar yanıyorum gazım var 😓 ağlıycam ya
Doktorum geceleri yastığı yukseltmemi söyledi 2 yastık kullan dedi sabaha daha rahatlamış olur miden dedi istersen Bi dene canım sende

Back