2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arkadaşlar dün beklenen adet günümde kan testi vermiştim değerim 11.3 çıktı. Çok düşük değil mi çatlatma iğnesinden 16 gün sonra testi yaptım onun etkisi var mıdır sizce, bilgisi olan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20220603_113607.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba iğnenin etkisi geçmiştir 12 günde geçiyor. Kaç tane yumurtanız vardı belki bir tanesi daha geç çatlamıştır ya da geç döllenme olmuştur. 48 saatte bir artış önemli hemen moralinizi bozmayın

Senin benden de erken daha umarım yükselir ben 248 ile öğrendim bakalım bugün kan verdim progestan ile beta hcg de yükseliş var mı bakacaklar umarım her şey yolundadır
İnşallah değerlerimiz yükselir bende yarın tekrar kan vereceğim sabırsızlanıyorum ama tansiyonum 8e düştü şimdiden zorluyor beni miniğim

16. Gün 3haftalık ancaktır bnce o yüzden çok düşük değildir diye düşünüyorum bence iki gün sonra tekrar verin

3 yumurtam vardı canım o dediğin olabilir bak sonradan ilişki oldu çünkü belki geç döllenmiştir yarına kadar olmulu düşüneyim bence de

İnşallah değerlerimiz yükselir bende yarın tekrar kan vereceğim sabırsızlanıyorum ama tansiyonum 8e düştü şimdiden zorluyor beni miniğim
Benim çok uykum geliyor allahtan sabah 8 akşam 5 işim bitince de 4 de salıyorlar iş yerinde kaşık ağrılarım başladı bide göğsüm şiş ve ağrı yapıyo bazen

Benim çok uykum geliyor allahtan sabah 8 akşam 5 işim bitince de 4 de salıyorlar iş yerinde kaşık ağrılarım başladı bide göğsüm şiş ve ağrı yapıyo bazen
Bende 24 mayista ogrendim gebeligi pazartesi keseyi gormeye gidecegiz Allahin izniyle kasil bel agrisi şiş ve agriyan gogusler ogrenmeden oncesinden beri devam ediyor 2 gundur de mide kazinmasi hafif bulantilar başladi. İnşaAllah saglikla ilerler surecimiz 16 ay sonunda kavustuk, saglikla da kucagimiza aliriz insaAllah

Ah kızlar bu topictende elenmem umarım ilk kan 54 iki gün sonra 192 çıktı doktorum günlük takip edeceğiz dedi 192 den 24 saat sonra 286 çıktı doktorum az yükselmiş beklediğmden dedi 2saat sonra kontrole gidecem kısmet artık sonrası son adetim 3 mayıs bu arada

Ben 1 haziranda öğrendim 2 haftalık mış bugün tekrar verdim 674.2 ye ulaşmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…