Yapıcam canım ama nasıl bi öğrenip yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıcam canım ama nasıl bi öğrenip yapıcam
Som beta kaçtı canımYaa ne güzel benim 4+5 yarın görünür mü acaba:)
Bdt ne? Beklenen doğum tarihi mi? Allahım çok heyecanlı o günleri göster bize.Hanımlar liste yaptım adı olmayan sat ve beklenen doğum tarihini yazanilirse listeye eklerim :)
Bu bende de oluyor merak etme normalmiş. Hatta ben dıl gebelik geçirdim sol tüpüm alındı ağrım sağda bazen çok yoğun oluyor.Kızlar bn bugun 2. Beta testini verdim sabaha cıkcak sonuç 2 kat artış inş olmuştır. Bişiy sorucam adet olacak gibi ağrılarınız oluyor mu ? Bana ara ara geliyor gidiyor. Sanki her an adet başlıcak sanarsınız. Ama kan yok.
Bnde aşırı uykuluyum. Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar uyku açlığı çekmemiştim. İnş saglıkla ilerler gebeliklerimiz.Bu bende de oluyor merak etme normalmiş. Hatta ben dıl gebelik geçirdim sol tüpüm alındı ağrım sağda bazen çok yoğun oluyor.
Bende ekstra uyku hali var bide.
Evet beklenen doğum tarihi :)Bdt ne? Beklenen doğum tarihi mi? Allahım çok heyecanlı o günleri göster bize.
Çok sevindim kuzumm ne kadarmış minigin kesesiBen bugün keseyi gördüm kızlar çok şükür
Hayırlı olsun darısı başımıza yolk gözüktü mü sadece kese mi gözüktü bende yarın gidicem çok heycanlıyımBen bugün keseyi gördüm kızlar çok şükür
ay ne mutlu size, betanız kaçtı acaba?Ben bugün keseyi gördüm kızlar çok şükür
4mm ymiş :) beta da pzt 880 di bugün 7200 olmuş çok yüksek değil miÇok sevindim kuzumm ne kadarmış minigin kesesi
Beta pazartesi 880 di şimdi 7200 çok yükselmiş gibi geliyor bana ama bilemedimay ne mutlu size, betanız kaçtı acaba?
Bilemiyorum ki ikisi arasında ki ayrımı doktor kese dediHayırlı olsun darısı başımıza yolk gözüktü mü sadece kese mi gözüktü bende yarın gidicem çok heycanlıyım
yoksa ikiz gebelik mi :)Beta pazartesi 880 di şimdi 7200 çok yükselmiş gibi geliyor bana ama bilemedim
Bilemiyorum ki yüksek mi sizce 3 günde 880 den 7200 e çıkmışyoksa ikiz gebelik mi :)
yani 900 desek iki günde iki kat desek bile 3600 olması lazımdı ama endişelenmeyin bence. sordunuz mu doktora?Bilemiyorum ki yüksek mi sizce 3 günde 880 den 7200 e çıkmış