Hayırlı olsun ben çizgiyi gördümKızlar benimde testim 1 dakika içinde böyleydi kan verdikten sonra yazarım benide alırsınız listeye inşallah :))
Bat bugün yada yarın :) ben ovulasyon ile takip ettim bu ay. Henüz kan vermedim yarından sonra vericem. Buda testimin yeni hali durdukça oturdu rengi ama yapar yapmaz çizgiyi gördüm :)Hayırlı olsun ben çizgiyi gördümbat ne zmn kan verdiniz mi?
Hayırlı olsun gebeliğinizBat bugün yada yarın :) ben ovulasyon ile takip ettim bu ay. Henüz kan vermedim yarından sonra vericem. Buda testimin yeni hali durdukça oturdu rengi ama yapar yapmaz çizgiyi gördüm :)
Teşekkür ederim saglikla ilerlesin hepimizinkiHayırlı olsun gebeliğiniz
2 haftalık hamileyim takvime göre 4 hafta 6 gün sağlıkla büyüyordur inşallahMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 02-02-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Maşallah canimm ben de ilk yaptığımda böyleydi beta 78 çıkmıştıBat bugün yada yarın :) ben ovulasyon ile takip ettim bu ay. Henüz kan vermedim yarından sonra vericem. Buda testimin yeni hali durdukça oturdu rengi ama yapar yapmaz çizgiyi gördüm :)
Yaaa beta verdiniz mi acaba? Son adet tarihime göre bende 4+2 yim yaron doktora gidicem ama betam pztesi 60 idi bence ben görmemKizlar Bugün 4+2de keseyi gorduk cok şükür
Benim betam pazar günü 528diYaaa beta verdiniz mi acaba? Son adet tarihime göre bende 4+2 yim yaron doktora gidicem ama betam pztesi 60 idi bence ben görmem
Bence var yaa benim de böyleydi erken gebelik yaparsan daha net çıkar. Ben ilk erken gebelik yaptım net silik çizgiydi ertesi gün kaset yaptım bundan daha silikti ve akşamına beta78 cikmistiKızlar ben dayanamadım tekrar yaptım bu sefer 5 sn içinde çıktı daha da koyu
Yani olmasa 5 sn icinde neden ciksinkiBence var yaa benim de böyleydi erken gebelik yaparsan daha net çıkar. Ben ilk erken gebelik yaptım net silik çizgiydi ertesi gün kaset yaptım bundan daha silikti ve akşamına beta78 cikmisti
Bize de haber verYani olmasa 5 sn icinde neden ciksinkikan vericem