- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Genelde 6. Haftadan itibaren duyuluyo ya bakalim belli olmaz yine deKeseyi görürsün hatta kalbini bile duyabilirsin 1000 lerde kalp duyulabiliyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde 6. Haftadan itibaren duyuluyo ya bakalim belli olmaz yine deKeseyi görürsün hatta kalbini bile duyabilirsin 1000 lerde kalp duyulabiliyor diye biliyorum
Benim takvime göre şuan 5 hafta zaten ayın 13 de 6 hafta olmuş oluyo ama bize göre 2 hafta 5 günGenelde 6. Haftadan itibaren duyuluyo ya bakalim belli olmaz yine de
Canım ilk test verdikten kaç gün sonra gideceksin bir sonraki için ben dün kan verdim. 230 çıktı hamilelik oluşmuş diyebiliyor muyum yani hamilemiyim neyim hafta sonunda girdi arayaSenin benden de erken daha umarım yükselir ben 248 ile öğrendim bakalım bugün kan verdim progestan ile beta hcg de yükseliş var mı bakacaklar umarım her şey yolundadır
Hamilelik oluşmuş , iki güne bir kan verin yarın kan verin kesin takip edin iki katına ulaştıkça sıkıntı yok drada gidin tabi hatırlısı olsun inşaAllahCanım ilk test verdikten kaç gün sonra gideceksin bir sonraki için ben dün kan verdim. 230 çıktı hamilelik oluşmuş diyebiliyor muyum yani hamilemiyim neyim hafta sonunda girdi araya
Galiba ilk zamanlar çok hızlı yükseliyorBetam 440 çıktı kızlar. Pztesi 60 dı çok değil mi sizce?
Adetiniz ne zamandı hiç sıkıntı değil çok güzel benimde bugün 506 çıktı şükürBugün kan testi verdim. Sonuç 282. baya bi düşük. iki oğluşumda da yüksek rakamlar görmüştüm. bu biraz şaşırttı beni
Çok geçmiş olsun sadece beyninizi rahatlatın bence hayırlısıysa inş bende ileri hafta kayıp iki kimyasal vae, Allah biliyo ya tedirginim ama içim çok rahat.5 haftalık hamileyim 3 gün önce keseyi gördük. İlk hamileliğim düşük, ikincisi kimyasal sonrası başarısız bir tüp bebek. Bu sefer hepsinden daha da endişeliyim. Az önce çok şiddetli bir kasılma karından bacaklarıma yayılan ağrıdan kıvrandım. Kanama geldi gelecek derken ağrı birden kesildi. Küçük sancılar tamam bekleniyor deniyor da. İlk düşükte de böyle şiddetli ikinci sancıda maalesef kanamam başladı ve gitti. Yine mi aynı şey olacak diye çok korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı?
Evet pztesi sabah vermiştim betayı 60 çıktı akşama 100 desek , çarşamba 200 cuma 440 normal gibi.Galiba ilk zamanlar çok hızlı yükseliyor
Benimde ikinci testim çok yüksek çıkmıştı sanırım ilk zamanlar hızlı yükseliyor. İnşallah sağlıkla ilerlesinler önemli olan oEvet pztesi sabah vermiştim betayı 60 çıktı akşama 100 desek , çarşamba 200 cuma 440 normal gibi.
Ay inşallah ya. Sağlıklı ilerlersin sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin deBenimde ikinci testim çok yüksek çıkmıştı sanırım ilk zamanlar hızlı yükseliyor. İnşallah sağlıkla ilerlesinler önemli olan o
Yaşadığımız endişeler son olsun sağlıkla dileğimize kavuşmak ümidiyleÇok geçmiş olsun sadece beyninizi rahatlatın bence hayırlısıysa inş bende ileri hafta kayıp iki kimyasal vae, Allah biliyo ya tedirginim ama içim çok rahat.
Ben gecikmenin 6. Günü verdim 248 1 Haziran da ilk kan 3 Haziran da 2. Kanı verdim 674.2 Çıktı 500 olması gerekiyordu yani gayet iyi dedi doktor 13 haziranda kese görcez inşallah betam 1000 lere çıkarsa kalbini duyabilir dedi doktor çok heyecanlıyım 230 hamilesin bu dönemde dikkat et ağır kaldırma hamilesin fakat doktorlara göre kalbini duymadan kesin net hamilesin demiyorlar artık pek çünkü bana da öyle dedilerCanım ilk test verdikten kaç gün sonra gideceksin bir sonraki için ben dün kan verdim. 230 çıktı hamilelik oluşmuş diyebiliyor muyum yani hamilemiyim neyim hafta sonunda girdi araya
Evet bende ultrasonla keseyi görmeden emin olamayacağımBen gecikmenin 6. Günü verdim 248 1 Haziran da ilk kan 3 Haziran da 2. Kanı verdim 674.2 Çıktı 500 olması gerekiyordu yani gayet iyi dedi doktor 13 haziranda kese görcez inşallah betam 1000 lere çıkarsa kalbini duyabilir dedi doktor çok heyecanlıyım 230 hamilesin bu dönemde dikkat et ağır kaldırma hamilesin fakat doktorlara göre kalbini duymadan kesin net hamilesin demiyorlar artık pek çünkü bana da öyle dediler
Kendimden alıntı yapayım :) kan testi verdim 43 çıktı. Sanirim 1 gün gecikme için iyi bir sonuç değil miMerhaba hanımlar insallah hepinizin sureci saglikla hayirla sonuclansin. 4 yasinda bir kizim var. Gectigimiz Ocak ayinda da 9 haftalik gelisim durmasi sonucu kurtaj olmustum. 3 aydir tekrar istiyorduk. Bat dündü. Şimdi test yaptım silik var gibi. Insallah ben de sizlerin arasına katılırım :)
Sağ olasın canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimEvet bende ultrasonla keseyi görmeden emin olamayacağım
P.tesi sağlık ocağına gidip bir kan daha vereceğim Perşembe yada cuma özele gidelim diye düşündük ultrasonda görmek için senide tebrik ederim sağlıkla gelsinler inşallah