Bu testlere göre tabiki varMerhaba kızlar, benim de son adet tarihim 4 mayıs, normalde beklenen adet günüm de bugündü ama gelen giden yok ve inşallah da olmaz :) yaptığım testleri de atıyorum çok silik ama erken gebelik testi değil normal kaset test. Bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak nolur dua edin de ben de 1.5 yıldan sonra sizinle bu topikde birer şubat annesi adayı olurum. Fotoğrafları atıyorum yorumunuzu bekliyorum ayrıca 2 gündür kahverengi akıntım var, kesinlikle adet değil çünlü leke tarzında sanırım yerleşme kanaması diye düşünüyorum sizde var mıydı öyle bir durum? Eki Görüntüle 3077666
Maşallah el sallıyor resmen kuzum sen de hemen kan verMerhaba kızlar, benim de son adet tarihim 4 mayıs, normalde beklenen adet günüm de bugündü ama gelen giden yok ve inşallah da olmaz :) yaptığım testleri de atıyorum çok silik ama erken gebelik testi değil normal kaset test. Bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak nolur dua edin de ben de 1.5 yıldan sonra sizinle bu topikde birer şubat annesi adayı olurum. Fotoğrafları atıyorum yorumunuzu bekliyorum ayrıca 2 gündür kahverengi akıntım var, kesinlikle adet değil çünlü leke tarzında sanırım yerleşme kanaması diye düşünüyorum sizde var mıydı öyle bir durum? Eki Görüntüle 3077666
Ben de aynı şekilde 11. Gün çatlamam olmuştuAma ben yumurtlamayı adetten sonra 10. Günde gördüm normale göre 4 gün geri sayılırım
Ya ağzın bal damlıyorBu testlere göre tabiki var
Ya ağzın bal damlıyorBu testlere göre tabiki var
Vallahi bende olamıyorum sabahtan beri gidip gelip bakıyorum. Şimdi bir daha yaptım bu sefer 5 sn içinde çıktıYa ağzın bal damlıyoro kadar alışmıştım ki negatif görmeye bir türlü ikna olamıyorum çok garip ya
Bugün verdim canım yarın çıkacak dedilerMaşallah el sallıyor resmen kuzum sen de hemen kan ver
Seni o kadar iyi anlıyorum ki..Vallahi bende olamıyorum sabahtan beri gidip gelip bakıyorum. Şimdi bir daha yaptım bu sefer 5 sn içinde çıktışaka gibi geliyor bana
Keseyi görene kadar 2 güne bi test yaptım desemVallahi bende olamıyorum sabahtan beri gidip gelip bakıyorum. Şimdi bir daha yaptım bu sefer 5 sn içinde çıktışaka gibi geliyor bana
Hahahhaahha bende yaparim vallahiKeseyi görene kadar 2 güne bi test yaptım desem
Yaa var tabiki de. Yerini al burdanMerhaba kızlar, benim de son adet tarihim 4 mayıs, normalde beklenen adet günüm de bugündü ama gelen giden yok ve inşallah da olmaz :) yaptığım testleri de atıyorum çok silik ama erken gebelik testi değil normal kaset test. Bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak nolur dua edin de ben de 1.5 yıldan sonra sizinle bu topikde birer şubat annesi adayı olurum. Fotoğrafları atıyorum yorumunuzu bekliyorum ayrıca 2 gündür kahverengi akıntım var, kesinlikle adet değil çünlü leke tarzında sanırım yerleşme kanaması diye düşünüyorum sizde var mıydı öyle bir durum? Eki Görüntüle 3077666
Ya bende görsem miniğimi bi an önce. Allahım amin. Çabuk geçirt günleri banaBen de aynı şekilde 11. Gün çatlamam olmuştu
Diyorsun :)) ya çok mutlu oldum şuanYaa var tabiki de. Yerini al burdanön sıralardan
Şuan yapabileceğiniz tek şey betayı beklemek. Ve kendinize dikkat etmekDiyorsun :)) ya çok mutlu oldum şuanaklımı sadece o kahverengi lekeler karıştırıyor inan ki
Evet haklısın canımŞuan yapabileceğiniz tek şey betayı beklemek. Ve kendinize dikkat etmekkötü düşünmeyelim.
Görürsünüz tabi. Ben bu değerlere gelince vahinal ultrason isticem ama bi dış gebelik öylüm var bşraz tedirginim.Hayırlı olsun yeni hamiklerebenimde cumartesi ilk muayenem kese görücez inşallah dün değerim 1400 e yakındı cumartesiye görürüz inşallah minnağı
Benimde 3 düşüğm var inşallah bu sefer sağlıkla ilerleriz hepimizGörürsünüz tabi. Ben bu değerlere gelince vahinal ultrason isticem ama bi dış gebelik öylüm var bşraz tedirginim.
Yaa ne güzel benim 4+5 yarın görünür mü acaba:)Kizlar Bugün 4+2de keseyi gorduk cok şükür