- 1 Ağustos 2018
- 2.708
- 4.738
ben de takipteyim geçen sene şubat annesiyim burası beni de heyecanlandırıyo bebeklerimizin kardeşleri geliyo sanki geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları yaşadık. hepiniz sağlıkla kavuşun. sıkılmayın üzülmeyin herşey geçiyo gidiyo bi bakıyosunuz ekgıda muhabbetleri başlamışAh şubat anneleri merhaba2022 şubat annesiyim ben, kızım 4 aylık oldu bile. Seneye sizlerde yavaştan normal hayatınıza dönmeye başlamış olacaksınız.
Hepinize çok güzel, sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik ve tabi ki doğum diliyorum.
Çok güzelMerhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı.anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen
Amiin darısı tüm bekleyenlere sağlıkla kavuşuruz inşallahÇok güzelhayırlı olsun küçük değil gayet normal darısı kalp atışına insallah
Harika demekki 5+2 ultrason için uygun bende haftaya randevu oldum 5+3 olacak kalp atışını duydunuz mu ?Merhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı.anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen
Hayıır kalp atılı için çok erken. 6. Haftada görebilirsiniz en erken kalp atışınıHarika demekki 5+2 ultrason için uygun bende haftaya randevu oldum 5+3 olacak kalp atışını duydunuz mu ?
Ben de pazartesj gidiyorum keseye benim de 5+2 olcak o gun cok heyecan yapiyorumHarika demekki 5+2 ultrason için uygun bende haftaya randevu oldum 5+3 olacak kalp atışını duydunuz mu ?
Aynıyız :)) Benim de 5+2 bugün. Geçtiğimiz salı gördüm ben keseyi. Pazartesi değerim 972 idi. Salı rahatsızlanınca acile gittim. Orada baktı kadın doğumcu. 0.43 cm yazıyor ultrason kağıdında. Büyüklük değil de süreçteki gelişimi önemli bildiğim kadarıylaMerhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı.anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen
Ben 3+6 da öğrendim tahminde ediyodum ama kanı o gün verdimBenim gibi 3+5 gibi öğrenen var mi :)
Karşılaştırmak dogru degil belki ama insan merak ediyor beta degeriniz kacti acaba :)Ben 3+6 da öğrendim tahminde ediyodum ama kanı o gün verdim
Merhabalar bende programa göre 5+3üm keseyi dün gördüm beta değerim de 2088di :) inşallah sağlıkla kavusuruz bebislerimizeAynıyız :)) Benim de 5+2 bugün. Geçtiğimiz salı gördüm ben keseyi. Pazartesi değerim 972 idi. Salı rahatsızlanınca acile gittim. Orada baktı kadın doğumcu. 0.43 cm yazıyor ultrason kağıdında. Büyüklük değil de süreçteki gelişimi önemli bildiğim kadarıyla
Ben dün geceden sonra çok korkuyorum endişeliyim. Umarım sağlıkla gelsin bebeklerimizMerhabalar bende programa göre 5+3üm keseyi dün gördüm beta değerim de 2088di :) inşallah sağlıkla kavusuruz bebislerimize
Stres yapmayin insallah saglikli bir süreç geçiririzBen dün geceden sonra çok korkuyorum endişeliyim. Umarım sağlıkla gelsin bebeklerimiz
SelammmHanımlar liste yaptım adı olmayan sat ve beklenen doğum tarihini yazanilirse listeye eklerim :)
Sen keseyi görmüşsün deneyimlisin bende ayın 13 de kese görcem ama bugün çok açık kahverengi lekem var ama ağrım yok normal mi ilk gebeliğim korkuyorumMerhaba minnak anneler bizde kesemizi gördük. Ama dr ölçmedi ya sizce çok küçük değil mi 5+2yiz şu an 3 gün önce son beta 1400 cicarıydı.anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen
Beta artışına bakılmış mıydı? Korkma cnm inşallah yerleşme kanamasıdır. Kırmızı kanama olmadığı sürece bi şey olmaz allahın izniyleSen keseyi görmüşsün deneyimlisin bende ayın 13 de kese görcem ama bugün çok açık kahverengi lekem var ama ağrım yok normal mi ilk gebeliğim korkuyorumtakvime göre 5 hafta 1 günlük
Bende Perşembe 5+3 olacak o zaman kese görünür galiba ben yine ne olur ne olmaz p tesi bir kan tahlili daha yaptıracağım HCG ne oldu bakalımBen de pazartesj gidiyorum keseye benim de 5+2 olcak o gun cok heyecan yapiyorum
Kuzum su an embriyo rahme yerlestiginden kahverengi pembemsi akintilar normalmis kirmiziya donmedigi surece sorun yok ama doktora git yine de istersen progesteron verebilirSen keseyi görmüşsün deneyimlisin bende ayın 13 de kese görcem ama bugün çok açık kahverengi lekem var ama ağrım yok normal mi ilk gebeliğim korkuyorumtakvime göre 5 hafta 1 günlük
Ben daha vermeyecem damarlarimi patlattilar zaten morluklarim gecmedi daha en son carsamba baktirmistim duzenli artis olmustu o yuzden direkt keseye gidecemBende Perşembe 5+3 olacak o zaman kese görünür galiba ben yine ne olur ne olmaz p tesi bir kan tahlili daha yaptıracağım HCG ne oldu bakalım