2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar merhaba uzun süredir bebiş peşinde koştuğumdan hiç girememiştim
Herkes iyi mi? Bir yaş kutlamaları nasıl gidiyor? Benim oğlumda henüz yürüme veya konuşma yok, biraz keyfine düşkün acelesi olmadan ilerliyor. Ayağa kalkmayı öğrendiği için suyunu çıkarıyor tabii beşiğe tutunup kalkma vs yatma saatini öne çekmeye çalışıyorum 21.00 i buluyor bazen
Bende havadisler böyle
1 yaş doğum günü aile içinde yaptık. Güzel ve yorucu geçti. Ben de saatleri ayarlamaya çalışıyorum ama helak oldum vazgeçtim kendi doğasına bıraktım artık napiim 😂. Bazen 12 de bile uyuyor

Kızlar otokoltuk aldınız mı, memnun olduğunuz marka önerisi yapabilir misiniz neler kullanıyorsunuz?

Bir de benim kız babasını baba yaklaştırmıyor yani sarılıp öpmesine izin vermiyor hemen atlayıp kafasını itiyo bana sarılıyor falan, normal mi bu durum, sizde de böylemi?

Kızlar otokoltuk aldınız mı, memnun olduğunuz marka önerisi yapabilir misiniz neler kullanıyorsunuz?

Bir de benim kız babasını baba yaklaştırmıyor yani sarılıp öpmesine izin vermiyor hemen atlayıp kafasını itiyo bana sarılıyor falan, normal mi bu durum, sizde de böylemi?
EBebeğin markasını almayın diyebilirim
Benim kızım da aynısını yapıyor

Ne kadar sessizsiniz☹️
Nasılsınız hanımlar büyüdü mü bebişler?
Yürümeye başladılar mı, bebim bebek çok tembel çıktı 13,5 aylık hala elimi bırakmadan yürümek istemiyor. Nasıl cesaretlendircem ben bu kızı

Ne kadar sessizsiniz☹️
Nasılsınız hanımlar büyüdü mü bebişler?
Yürümeye başladılar mı, bebim bebek çok tembel çıktı 13,5 aylık hala elimi bırakmadan yürümek istemiyor. Nasıl cesaretlendircem ben bu kızı
Yürüyor ya düz duvara tırmanıyor benim ilk kızım da geç yürümüştü kiloluydu yürüme işine bence yapacak bişey yok nasip 😀

Merhaba hanımlar 15 Şubat'ta doğum yaptım bebeğinde süt alerjisi soya alerjisi var .ilk zamanlar sadece emziriyorum ama şimdi evolvia Rp1 verdi doktor ishal kesildi.z.Bebegimdr 2 haftadır meme reddi var sağıp veriyorum ve bu aralar çok iştahsız iki gündür de kusması var midesi bulanıyor kilo alımı çok yavaş 1 hafta once 4700 idi kilosu. bebeği böyle olan var mı
Merhaba alerjiniz ne durumda benim bebeğimde de soya alerjisi var

Ayy cevap gelmez sanıyodum yaa çok sevindim wptan sıkılmışlardır arada buraya da yazsalar ya 😅 siz naparsınız nasıl bebeler ocakta 2 yaş olcaz hey gidi
Biz iyiyiz çok şükür bol aksiyonlu,tırmanmalı,koşturmalı geçiyor. Konuşmaya çalışıyor baya bir şeyler söylüyor bakalım hergün yeni bir şeyler öğreniyor sizin nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz?

Biz iyiyiz çok şükür bol aksiyonlu,tırmanmalı,koşturmalı geçiyor. Konuşmaya çalışıyor baya bir şeyler söylüyor bakalım hergün yeni bir şeyler öğreniyor sizin nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz?
Bizimkiler de konuşmaya çalışıyor kelime var baya ama cümle olarak az
Ay geçmiş olsun, bende düşünüyordum gözüm korktu şimdi.
Yok yok korkma sosyalleşmeleri lazım nasıl olsa eninde sonunda hasta olacaklar

Ama uyku saatleri çok ilerledi 9 da uyuyan çocuklar bi günde düzen değiştirdiler 11de uyuyorlar çıldırcam gerçekten hergün illaki beni ağlatıp öyle uyuyorlar

Bizimkiler de konuşmaya çalışıyor kelime var baya ama cümle olarak az

Yok yok korkma sosyalleşmeleri lazım nasıl olsa eninde sonunda hasta olacaklar
Bizimde kelime bolca var ama cümle yok,zorluyorum ama bakalım olacak inşallah.

Hafta sonu etkinliklerine götürüyorum ara sıra ama yeterli olmuyor ya. Parkta falanda akran bulmak zor oluyor gerçekten.

Ama uyku saatleri çok ilerledi 9 da uyuyan çocuklar bi günde düzen değiştirdiler 11de uyuyorlar çıldırcam gerçekten hergün illaki beni ağlatıp öyle uyuyorlar
Düzelirler umarım zor oluyor öyle gerçekten. Gündüz uykuları nasıl? Kaç saat uyuyorlar?
Bizimki zorla 1-1.30 saat uyur, sürekli uyanarak 😀 gece uykularıda öyle yenidoğan gibi sürekli meme için uyanıyor cıldırmama az kaldı 😅 Bıraktıramıyoruzda of 😩

X