• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba arkadaslar. Zorlu sureci beraber yürümeye niyet ettik buraya yazarken. Bazen üzücü haberler alıyoruz bazen sevindirici. Keşke hep güzel haberler alabilsek..

Ben de bugün ilk kez muayene oldum. 5+4um bugun. Karindan ultrason ile kese ve yolk saç göründü. 6+3ile uyumlu dedi doktor. Insallah süreç hayirla sağlıkla devam eder.

Oğluma hamileyken burdan o kadar çok şey öğrendim ki, sanki daha önceden iki çocuk büyütmüşüm gibi rahat geçirdim günlerimi. 2020 doğumlu oğlum ama yine de hem bilgi alışverişi yapıp hem bilgilerimi tazelemek adına girdim gruba. Birbirimize her anlamda iyi geliriz inş.
Ben rastgele bi kan testi veriyim bari dedim ve 2400lerde çıktı beta hcg geçenlerde. Keseyi gördük. Çarsambaya tekrar randevu aldık inş kalp atışını duyabiliriz 😇🙏🏻😍 önceki sayfaları cok okuyamadım ama inş cok sey kacırmamısımdır 🙈

Kızlar iyi akşamlar benim SAT 14 Mayıs adetim geçti 4 5 gün aslında beklemyordum prolaktin sorunum vardı bi test aldım kopkoyu iki çizgi çıktı bir gün sonra da kan verdim . Çarşamba günü beta hch 842 çıktı . Bidaha baktırmadım . Doktorada henüz gitmedim. Çünkü daha önce 2 düşük bir kürtaj sorunum oldu. Bir tane oğlum var allas şükür 7 yaşında . Hiç beklemediğim bi anda aldım bu haberi. Doktorada erken gitmek istemiyorum inanınki panikten yoruldum daha öncekilerde beta hcg 842 adet gecikmesinden 4 gün sonraki değer normal mi ? Ne zaman doktora gitmeliyim şimdiden teşekkürler

Kızlar iyi akşamlar benim SAT 14 Mayıs adetim geçti 4 5 gün aslında beklemyordum prolaktin sorunum vardı bi test aldım kopkoyu iki çizgi çıktı bir gün sonra da kan verdim . Çarşamba günü beta hch 842 çıktı . Bidaha baktırmadım . Doktorada henüz gitmedim. Çünkü daha önce 2 düşük bir kürtaj sorunum oldu. Bir tane oğlum var allas şükür 7 yaşında . Hiç beklemediğim bi anda aldım bu haberi. Doktorada erken gitmek istemiyorum inanınki panikten yoruldum daha öncekilerde beta hcg 842 adet gecikmesinden 4 gün sonraki değer normal mi ? Ne zaman doktora gitmeliyim şimdiden teşekkürler
Hayırlı akşamlar öncelikle tebrikler. Değeriniz 4 gün gecikmeye gore gayet iyi görünüyor. Yalnız biliyorsunuz önemli olan iki güne iki kat artması. Bugün de kan verseydiniz artışı daha net görebilirdiniz

Merhabalar, 5 haftalık hamileyim tahlili 3+4 de verdim, lökosit esteraz ++ görünüyor, 25inde kontrole gideceğim, gidene kadar çok kafama takıldı sonuçta sıkıntı var mı?

Eklentiler

• 5F36A407-ECAC-4368-893E-DD041440A009.png
    5F36A407-ECAC-4368-893E-DD041440A009.png
    216,4 KB · Görüntüleme: 57
Bizde degerlere bakmiyolar burda. Ben testlerle kendim baktim ve koyulasti testler ama hicbir belirtim yok yorgun degilim midem bulanmiyor. Sadece goguslerim agriyor. Korkuyorum ilk seferki gibi gelisme durduysa diye 😔 5+1deyim bugun
Canım hiç kendini üzme benim de aynı böyle. Hiç belirti yok sadece goguslerde dolgunluk. Bugün doktora gittik kese yolk sac görüldü hersey yolunda dedi doktor. Belirti olmasa da yolunda olabilir yani :)

Bir de az önce yerken aklıma geldi. Ayva stoklayın isterseniz kızlar. Ben bugün başladım. Oğlumda da ilk 4 ay yemiştim. Gamzeli, uzun kirpikli ve bana göre 🙈 cok yakışıklı bi oğlan annesi oldum. Belki bilenler vardır bununla ilgili dini bilgilerde de geçiyormuş. Eli yüzü güzel bebeklerimiz olsun 🥰🧿
Herkese iyi geceler 🥰

Hayırlı akşamlar öncelikle tebrikler. Değeriniz 4 gün gecikmeye gore gayet iyi görünüyor. Yalnız biliyorsunuz önemli olan iki güne iki kat artması. Bugün de kan verseydiniz artışı daha net görebilirdiniz
Aslında gitmek istedim de beklemeyi tercih ettim salı gününe doktora randevu aldım en azımdan kesyi görürüm kalp atışını kaçta duyarız acaba unutmuşum hep 🤣

Canım hiç kendini üzme benim de aynı böyle. Hiç belirti yok sadece goguslerde dolgunluk. Bugün doktora gittik kese yolk sac görüldü hersey yolunda dedi doktor. Belirti olmasa da yolunda olabilir yani :)
Tesekkur ederim yorumun icin 🥰 bizde ayin 29unda ultrasona gidicez insallah

Bir de az önce yerken aklıma geldi. Ayva stoklayın isterseniz kızlar. Ben bugün başladım. Oğlumda da ilk 4 ay yemiştim. Gamzeli, uzun kirpikli ve bana göre 🙈 cok yakışıklı bi oğlan annesi oldum. Belki bilenler vardır bununla ilgili dini bilgilerde de geçiyormuş. Eli yüzü güzel bebeklerimiz olsun 🥰🧿
Herkese iyi geceler 🥰
Hayırlı olsun kız ayva çıktı mı benimde aklıma geldi bugün 🙈 her şeyden midem bulanıyor ama bi denerim ayvayı yemeyi 😂❤️❤️

Herkese iyi geceler 🥰
Ayyy yusuf suresini de cokca okuyun dinleyin bebeginize dinletin diyorlar guzel huylu guzel yuzlu olurmuş valla benim yuzumde kocaman 2 tane gamze var annem ayva degil de 2 tane kocaman nar yemiş 🤣🤣🤣🤣

Back