- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 35
Rabbim bir daha yaşatmasın canım. İyi düşün. Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallahİnşallah canım çok saol bir önceki iki ay yaşadı yoğun bakım da kaldı ins bunu kucağıma alabilirim hayırlı olsun size de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bir daha yaşatmasın canım. İyi düşün. Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallahİnşallah canım çok saol bir önceki iki ay yaşadı yoğun bakım da kaldı ins bunu kucağıma alabilirim hayırlı olsun size de
Hayırlı akşamlar öncelikle tebrikler. Değeriniz 4 gün gecikmeye gore gayet iyi görünüyor. Yalnız biliyorsunuz önemli olan iki güne iki kat artması. Bugün de kan verseydiniz artışı daha net görebilirdinizKızlar iyi akşamlar benim SAT 14 Mayıs adetim geçti 4 5 gün aslında beklemyordum prolaktin sorunum vardı bi test aldım kopkoyu iki çizgi çıktı bir gün sonra da kan verdim . Çarşamba günü beta hch 842 çıktı . Bidaha baktırmadım . Doktorada henüz gitmedim. Çünkü daha önce 2 düşük bir kürtaj sorunum oldu. Bir tane oğlum var allas şükür 7 yaşında . Hiç beklemediğim bi anda aldım bu haberi. Doktorada erken gitmek istemiyorum inanınki panikten yoruldum daha öncekilerde beta hcg 842 adet gecikmesinden 4 gün sonraki değer normal mi ? Ne zaman doktora gitmeliyim şimdiden teşekkürler
Canım hiç kendini üzme benim de aynı böyle. Hiç belirti yok sadece goguslerde dolgunluk. Bugün doktora gittik kese yolk sac görüldü hersey yolunda dedi doktor. Belirti olmasa da yolunda olabilir yani :)Bizde degerlere bakmiyolar burda. Ben testlerle kendim baktim ve koyulasti testler ama hicbir belirtim yok yorgun degilim midem bulanmiyor. Sadece goguslerim agriyor. Korkuyorum ilk seferki gibi gelisme durduysa diye 5+1deyim bugun
Aslında gitmek istedim de beklemeyi tercih ettim salı gününe doktora randevu aldım en azımdan kesyi görürüm kalp atışını kaçta duyarız acaba unutmuşum hepHayırlı akşamlar öncelikle tebrikler. Değeriniz 4 gün gecikmeye gore gayet iyi görünüyor. Yalnız biliyorsunuz önemli olan iki güne iki kat artması. Bugün de kan verseydiniz artışı daha net görebilirdiniz
Tesekkur ederim yorumun icin bizde ayin 29unda ultrasona gidicez insallahCanım hiç kendini üzme benim de aynı böyle. Hiç belirti yok sadece goguslerde dolgunluk. Bugün doktora gittik kese yolk sac görüldü hersey yolunda dedi doktor. Belirti olmasa da yolunda olabilir yani :)
Hayırlı olsun kız ayva çıktı mı benimde aklıma geldi bugün her şeyden midem bulanıyor ama bi denerim ayvayı yemeyiBir de az önce yerken aklıma geldi. Ayva stoklayın isterseniz kızlar. Ben bugün başladım. Oğlumda da ilk 4 ay yemiştim. Gamzeli, uzun kirpikli ve bana göre cok yakışıklı bi oğlan annesi oldum. Belki bilenler vardır bununla ilgili dini bilgilerde de geçiyormuş. Eli yüzü güzel bebeklerimiz olsun
Herkese iyi geceler
7-8 haftalıkken duyuluyorAslında gitmek istedim de beklemeyi tercih ettim salı gününe doktora randevu aldım en azımdan kesyi görürüm kalp atışını kaçta duyarız acaba unutmuşum hep
Ayyy yusuf suresini de cokca okuyun dinleyin bebeginize dinletin diyorlar guzel huylu guzel yuzlu olurmuş valla benim yuzumde kocaman 2 tane gamze var annem ayva degil de 2 tane kocaman nar yemişBir de az önce yerken aklıma geldi. Ayva stoklayın isterseniz kızlar. Ben bugün başladım. Oğlumda da ilk 4 ay yemiştim. Gamzeli, uzun kirpikli ve bana göre cok yakışıklı bi oğlan annesi oldum. Belki bilenler vardır bununla ilgili dini bilgilerde de geçiyormuş. Eli yüzü güzel bebeklerimiz olsun
Herkese iyi geceler
Çok şükür hcg yaptırdın mı muayeneden önce?Kızlar merhaba bugün ilk randevum vardı. 4+5 te keseyi karından ultrason ile gördük çok şükür
Muayeneden 2gün önce yaptırmıştım. Doktorum tekrar istemediÇok şükür hcg yaptırdın mı muayeneden önce?
Kaç çıkmıştı sonucun 2 gün önce ?Muayeneden 2gün önce yaptırmıştım. Doktorum tekrar istemedi
Kaçıncı haftadasınız?Canlarım bı gün karından ultrasonla keseyi vajinal ultrasonla da bebişi ve çok az kalp atışı gördük çok şükür çok sevindik darısı bekleyenlerin başına inşallah
Bana göre 5+2 ama doktora göre 6+2 çıktık canımKaçıncı haftadasınız?