Devlete gidince normal diyip yollayabiliyorlar ama özele gittiğinde progestan a başlatıyorlar canım tabi doktorlar daha iyi bilir ama araştırmanı tavsiye ederim canım
Benimde miğdem bulanmaya başladı yavaştan durup dururken bulanıyor sabahları değilde geceleri daha çok bide yemek yediğim zamanlarda
Herkes kötü kokuyor bana, kendim hariç. Gıdaların kokusunda sorun yok bitek…
Devlete gidince normal diyip yollayabiliyorlar ama özele gittiğinde progestan a başlatıyorlar canım tabi doktorlar daha iyi bilir ama araştırmanı tavsiye ederim canım
kızlar merhaba benimde son adet tarihim 2 mayıs, kalbini duydum miniğimin, kilolu hamile kaldım, tesadüfen baktığım hba1c 6,7 olunca insülin başladı doktorum, bulantılarım daha çok öğlen saatlerinde oluyor. Bol bol ekşi yiyorum .. Kontrole 3 hafta sonrası için çağırıldık.. umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar ve büyür. (amin)
Merhabalar sevgili anneler. Allah nasip ederse sizlerle şubat annesi olacam. Benim bat tarihime 2 gun kala yani dün. Degerim 75 cikti. Yarin bat tarihim. Bana dusuk geldi. Sizcede oyle mi . Ben daha önce cok kimyasal yaşadım. O yizden cok kaygıliyim.
Canım benim tarihimden 2 gün önce 34.7 di . Battan bir hafta sonra 3901 çıktı ben de çok korkmuştum ilk değerden ama yerleşirken hızlıca artıyor demekki çok şükür içini ferah tut Allah'ın izniyle yükselir güzelce çok da düşük bir değer değil bence
Selam kızlar kesenin içinde bebeği ne zaman gördünüz ? Kalp atışını ne zaman duydunuz? Bugun 5 bucuk haftam oldu kesemi geçen hafta görmüştm bugun içinde yolk sac ı da gördüm ama henüz bebiş yok. Endişeliyim. Beta 20199 çıktı güzel artmış dedi doktor. Ama birtakım sıkıntılarım var ameliyat riskim filan var. Bugün biraz moralim bozuk. İnş yakında bebemi görürüm sanki zaman geçmiyor… sizlerde durumlar nasıl ?
Hiç mide bulantısı çekmeden doğuranlar var okadar değişiyoki kişiden kişiye uyandığımdan beri midem fena:) öğlen benimde randevum var kalp atışını duymayaa gideceğiz kısmetse
İlkinde düşüğün olupta tekrar lekelenme olduysa ne olur olmaz diye hemen başlatıyorlar kuzum. Bende düşük yaşadım oradan biliyorum keseyi gördükleri halde progestana başlamadılar devlettekiler özele gittiğimde de düşük başlamış malesef o yüzden en başında tedbirini almakta fayda var. Ben şuan lekelenmem olmadan bile kullanmaya başlatır mı doktor diye düşünüyorum