11 haziranda 3925 değerle öğrendim gebeliğimi. Sonra adet tarihim 30 Mart ama doktor 1 aylık dedi. Dün keseyi gördük. 30 Haziranda da kalp atışını duyarız inşallah. Tahminime göre şubatta doğacak ama tam da bilmiyorum
Canim ben coraspirin kullaniyorumm. Hatta gebelikten cok once başladım. Folik asitle birlikte hergun alıyorum. Hamile olmadan öncesinde ve hamilelikte 8. Aya kadar devam dedi doktorum. Tabi gerekli olursa igneye baslar mi bilmiyorum.
Ya ben hiç duygusal değilim çok sinirliyim sadece ve midem çok fena. Sürekli yanıyor ne yapsam işe yaramıyo soda içiyorum su içiyorum kraker yiyorum var mı öneriniz
Canim ben coraspirin kullaniyorumm. Hatta gebelikten cok once başladım. Folik asitle birlikte hergun alıyorum. Hamile olmadan öncesinde ve hamilelikte 8. Aya kadar devam dedi doktorum. Tabi gerekli olursa igneye baslar mi bilmiyorum.
Kimler belirti olarak ne yaşıyor? Bende iştahsızlık var, ve akşamları bel ya da kasık ağrısı oluyor. Acikiyorum ama bir şey yemek istemiyorum. İlk çocuğumda bu haftalarda kötü bir şekilde bulantı çıkarma baş dönmesi başlamıştı ve doğuma dek devam etmişti. Şuan garip geliyor normal olmak