2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar benim dün çıkan kan sonucumdan sonra (640.7) doktor tekrar kan ver yükselişe bakalım falan demedi benim yine de vermem gerekir mi ?

11 haziranda 3925 değerle öğrendim gebeliğimi. Sonra adet tarihim 30 Mart ama doktor 1 aylık dedi. Dün keseyi gördük. 30 Haziranda da kalp atışını duyarız inşallah. Tahminime göre şubatta doğacak ama tam da bilmiyorum

Eklentiler

• 0A901990-7A19-498F-9D7C-5A6671A3C6B2.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 675C4D7E-C4C8-4E30-8FD3-C788EBAEDC30.jpeg
    8,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 00A7203F-8169-4A49-B329-2C96D33A56CC.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda
Canim ben coraspirin kullaniyorumm. Hatta gebelikten cok once başladım. Folik asitle birlikte hergun alıyorum. Hamile olmadan öncesinde ve hamilelikte 8. Aya kadar devam dedi doktorum. Tabi gerekli olursa igneye baslar mi bilmiyorum.

Canim ben coraspirin kullaniyorumm. Hatta gebelikten cok once başladım. Folik asitle birlikte hergun alıyorum. Hamile olmadan öncesinde ve hamilelikte 8. Aya kadar devam dedi doktorum. Tabi gerekli olursa igneye baslar mi bilmiyorum.
Ben iğne kullanıyorum haftada iki günde coraspin. İğne yapan varsa sorum olacaktı ondan sorduydum

Kimler belirti olarak ne yaşıyor? Bende iştahsızlık var, ve akşamları bel ya da kasık ağrısı oluyor. Acikiyorum ama bir şey yemek istemiyorum. İlk çocuğumda bu haftalarda kötü bir şekilde bulantı çıkarma baş dönmesi başlamıştı ve doğuma dek devam etmişti. Şuan garip geliyor normal olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…