2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz güzel takibini yaptığınız bilgi içerikli önerebileceğiniz var mı

Benim 2 gundur vardi hafif bulanti bugun yok sukur ya bence bulanti hamileligin en kotu yani olabilir. Aa tabi bi de mide yanmasi var beni mahvediyo
Benimde mide yanmam sürekli var yalnız bulantı arada gidip geliyor yarın daha şiddetli gelebilir benim hafif olduğu günün ertesi daha kötü oldu

Gunaydinlarr bende bugun 7+1im yarin doktor kontrolum var insallah görürüm bebisimi benim mide bulantim yok ama halsiz ve yorgunum, çalışıyorum da hic kolay olmuyor
Seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum vee çok zor oluyor bende 7+2 de görücem beybimi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz güzel takibini yaptığınız bilgi içerikli önerebileceğiniz var mı
Ben bu uygulamalari kullanıyorum resim olarak paylaştım. Hamilelik+ programında bebeklerin 3d görüntüleri var o hosuma gitti. Diger program da daha bilgi verici hafta hafta beslenme, hafta hafta gebelik icerikleri var.

Eklentiler

• Screenshot_20220616_111441.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…