- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma inşallah bir şey olmaz bu seferde kese gözüktü gözükecek bebek gözükecek kalp atışı falan derken doktorlar hep stres yaptırıyor sağolsunlar mecbur kötüsüne yorar gibi söylüyorlar sen iyi düşün internette de fazla araştırmamak gerekiyor insan kendini korkutuyor iyi artmış sen çok düşünmemeye çalışDoktorum daha yüksek bir değer bekliyordu sanırım. İlk değerim 173 diyince gayet yüksek tekrar kan vermene gerek yok haftaya kese için gel demişti. Ben dayanamadım kendim kan testti verdim ama hafif düşük Cuma tekrar kan ver dedi mod olarak düştüm tabiki
İnşallah katlanarak artar canım Cuma tekrar test vericem dua edin olur muKorkma inşallah bir şey olmaz bu seferde kese gözüktü gözükecek bebek gözükecek kalp atışı falan derken doktorlar hep stres yaptırıyor sağolsunlar mecbur kötüsüne yorar gibi söylüyorlar sen iyi düşün internette de fazla araştırmamak gerekiyor insan kendini korkutuyor iyi artmış sen çok düşünmemeye çalış
Canım benim bilirim o stresi ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. 10-11 ay sonra anca tekrar gebe kalabildim. İnsan korkuyor ama iyi düşünmekte fayda var. Dualarımdasınız hep dua ederken bütün isteyenleri katıyorum İnşallah güzel sonuçlarımız olur inşallah canım Allah yardımcımız olsunİnşallah katlanarak artar canım Cuma tekrar test vericem dua edin olur mu
Duymuştum ama ben sadece folikasit kullanıyorum canım. Galiba pıhtılaşma sorunu olunca doktorları yönlendiriyor. Çok düşüklerde sanırımKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda
Kuzum kirmiziysa bi doktora gorunmeni tavsiye ederim bende lekelenme oldu ama sutlu kahve rengindeydiMerhaba arkadaşlar. Bugün akıntı ile birlikte hafif bir pelte gibi lekenme oldu. Koyu kırmızımsı. Sizce normal mi?
Canım cevabın için teşekkürler. Aslında lekelenme gibi değilde peçeteye silince minik toplu iğne başı büyüklüğünde akıntı geldi. Ondan emin olamadım doktora gidip gitmeme konusundaKuzum kirmiziysa bi doktora gorunmeni tavsiye ederim bende lekelenme oldu ama sutlu kahve rengindeydi
Doktorun progestan a başladı mı canım böyle olunca merak ettim de sakıncası yoksa tabi söyleyebilir misinKuzum kirmiziysa bi doktora gorunmeni tavsiye ederim bende lekelenme oldu ama sutlu kahve rengindeydi
bende adete 4 gün kala gittim 37 çıkmıştı değer yarın tekrar kan istedi 300 lerde olması lazım dedi inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve yükselir korkuyorum ya yükselmezse diye doktor 1000 i geçmesi lazım ulturosonda görünmesi için dedi artık görmek istiyorum bebeğimi sizinde hayırlı olsunKızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum. Dün erken gebelikte pozitif gördükten sonra bugün kan verdim ve değerim 640.7 çıktı henüz doktorum ile görüşmedim
Karından ultrasonda daha yüksek değerlerde gözüküyor diye biliyorum Hayırlı olsun şimdidenbende adete 4 gün kala gittim 37 çıkmıştı değer yarın tekrar kan istedi 300 lerde olması lazım dedi inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve yükselir korkuyorum ya yükselmezse diye doktor 1000 i geçmesi lazım ulturosonda görünmesi için dedi artık görmek istiyorum bebeğimi sizinde hayırlı olsun
EVET ÖYLEYMİŞ TEŞEKKÜRLER :)Karından ultrasonda daha yüksek değerlerde gözüküyor diye biliyorum Hayırlı olsun şimdiden
Ne demek iki gün sonra iki katı artarsa eğer biraz daha bekleyip gitmeni tavsiye ederim inşallah sağlıklı gebelik geçiririz hepimizdeEVET ÖYLEYMİŞ TEŞEKKÜRLER :)
Ben de 6+3 teyim ve aynı durumdayım sadece yemek için yiyorum ki ben yemeyi çok çok seven biriyim ama şimdi hemen midem bulanıyor ve duygusal olduğum için sanırım sürekli ağlamak istiyorumKızlar selam bulantılarınız başladı mi benim 5. Haftanin bitimiyle hafif hafid başlamıştı. Bugün 6. Hafta bitti giderek artıyor uyurken bazen sanki gemide sallaniyormus gibi içim bulanıyor. Inşallah artmaz diye dua ediyorum. Yediğim hicbir şeyden zevk almıyorum sanki. Arkadaşlarımın dediğine göre biseyi yerken sürekli yüzümu eksitiyormusum
Tabiki tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınBenide ekler misiniz ? Sat 17 Mayıs Bdt 21 Şubat ☺
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallahTabiki tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın
Ya ben hiç duygusal değilim çok sinirliyim sadece ve midem çok fena. Sürekli yanıyor ne yapsam işe yaramıyo soda içiyorum su içiyorum kraker yiyorum var mı önerinizBen de 6+3 teyim ve aynı durumdayım sadece yemek için yiyorum ki ben yemeyi çok çok seven biriyim ama şimdi hemen midem bulanıyor ve duygusal olduğum için sanırım sürekli ağlamak istiyorum
SAT göre aramızda bir gün var. Sağ salim dünden gelsin bebişlerDoktorun progestan a başladı mı canım böyle olunca merak ettim de sakıncası yoksa tabi söyleyebilir misin