• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhabalar sevgili anneler. Allah nasip ederse sizlerle şubat annesi olacam. Benim bat tarihime 2 gun kala yani dün. Degerim 75 cikti. Yarin bat tarihim. Bana dusuk geldi. Sizcede oyle mi . Ben daha önce cok kimyasal yaşadım. O yizden cok kaygıliyim.

Merhabalar sevgili anneler. Allah nasip ederse sizlerle şubat annesi olacam. Benim bat tarihime 2 gun kala yani dün. Degerim 75 cikti. Yarin bat tarihim. Bana dusuk geldi. Sizcede oyle mi . Ben daha önce cok kimyasal yaşadım. O yizden cok kaygıliyim.
Canim 2 gun kala 42yle ogrendim su an 6+4 teyim kendini strese sokma her sey guzel ilerleyecek Allahin izniyle🤗

Bata 2 gün kala değerim 60 çıkmıştı , iyi düşünün iyi olsun🤗

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
Limonsekeri Limonsekeri 16 mayıs20 şubat
Benide ekler misiniz ? Sat 17 Mayıs Bdt 21 Şubat ☺🧿

Kızlar benim Pazartesi beta 173 dü bugün 303 çıkmış artış normal mi?
Ah canim.hamile misin cok sevindim. Ben ismimi degistiridim. 1delimavi ben. Okyanusun sayfasında birlikte oluvusyon takip etmistik. Tabi o zaman ocak şubatta sanirim.

Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım canım 27 Mayıs’ta iğne vurulmuştum. Eski adet düzenimi baz alırsam 2 günlük gecikme var
Burdan bi arkadaş bana saat, labaratuar gibi değişkenlere bağlı demişti betahcg hormonu.
Ama bana düşük gelmedi artış , benimki de hep bu şekilde ilerledi 😊

Burdan bi arkadaş bana saat, labaratuar gibi değişkenlere bağlı demişti betahcg hormonu.
Ama bana düşük gelmedi artış , benimki de hep bu şekilde ilerledi
Canım aynı yer hemen hemen aynı saatte kan verdim bana değer düşük gelmedi ama doktor bu şekilde söyleyince duygusal olarak çöktüm diyebilirim.

Doktorum şimdi endişe etme değer hafif düşük dedi 😔 cuma tekrar test yaptır dedi modum çok düştü şu an
173 müş 346 olması gerekirken 303 çıkması düşük değil canım allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin üzülme streste etkiler %60 artmış olması yeterli diye biliyorum

173 müş 346 olması gerekirken 303 çıkması düşük değil canım allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin üzülme streste etkiler %60 artmış olması yeterli diye biliyorum
Doktorum daha yüksek bir değer bekliyordu sanırım. İlk değerim 173 diyince gayet yüksek tekrar kan vermene gerek yok haftaya kese için gel demişti. Ben dayanamadım kendim kan testti verdim ama hafif düşük Cuma tekrar kan ver dedi mod olarak düştüm tabiki 😔

Back