2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar, herkese hayırlı olsun. Benim ilk doktor kontrolum yarın. Kaset test ile geçen hafta öğrendim. Silik çizgi bile beklemiyordum fakat saniye bile sürmedi çift koyu çizgi görmem. Normalde 9.10. haftaya dek gitmek istemiyordum doktora fakat hamileliğin ilk haftasında maalesef kafa tomografisi çekildi. Riskleri konuşmak ve süreci gozlemlemek için doktora erken gidiyorum.

Korkma inşallah bir şey olmaz bu seferde kese gözüktü gözükecek bebek gözükecek kalp atışı falan derken doktorlar hep stres yaptırıyor sağolsunlar mecbur kötüsüne yorar gibi söylüyorlar sen iyi düşün internette de fazla araştırmamak gerekiyor insan kendini korkutuyor iyi artmış sen çok düşünmemeye çalış

İnşallah katlanarak artar canım Cuma tekrar test vericem dua edin olur mu

İnşallah katlanarak artar canım Cuma tekrar test vericem dua edin olur mu
Canım benim bilirim o stresi ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. 10-11 ay sonra anca tekrar gebe kalabildim. İnsan korkuyor ama iyi düşünmekte fayda var. Dualarımdasınız hep dua ederken bütün isteyenleri katıyorum İnşallah güzel sonuçlarımız olur inşallah canım Allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar. Bugün akıntı ile birlikte hafif bir pelte gibi lekenme oldu. Koyu kırmızımsı. Sizce normal mi?

Kuzum kirmiziysa bi doktora gorunmeni tavsiye ederim bende lekelenme oldu ama sutlu kahve rengindeydi
Canım cevabın için teşekkürler. Aslında lekelenme gibi değilde peçeteye silince minik toplu iğne başı büyüklüğünde akıntı geldi. Ondan emin olamadım doktora gidip gitmeme konusunda

Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum. Dün erken gebelikte pozitif gördükten sonra bugün kan verdim ve değerim 640.7 çıktı henüz doktorum ile görüşmedim
bende adete 4 gün kala gittim 37 çıkmıştı değer yarın tekrar kan istedi 300 lerde olması lazım dedi inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve yükselir korkuyorum ya yükselmezse diye doktor 1000 i geçmesi lazım ulturosonda görünmesi için dedi artık görmek istiyorum bebeğimi sizinde hayırlı olsun

Karından ultrasonda daha yüksek değerlerde gözüküyor diye biliyorum Hayırlı olsun şimdiden

Ben de 6+3 teyim ve aynı durumdayım sadece yemek için yiyorum ki ben yemeyi çok çok seven biriyim ama şimdi hemen midem bulanıyor ve duygusal olduğum için sanırım sürekli ağlamak istiyorum

Ben de 6+3 teyim ve aynı durumdayım sadece yemek için yiyorum ki ben yemeyi çok çok seven biriyim ama şimdi hemen midem bulanıyor ve duygusal olduğum için sanırım sürekli ağlamak istiyorum
Ya ben hiç duygusal değilim çok sinirliyim sadece ve midem çok fena. Sürekli yanıyor ne yapsam işe yaramıyo soda içiyorum su içiyorum kraker yiyorum var mı öneriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…