• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geldim kızlar
Çok şükür ense kalınlığı iyi 0,8 dedi burun kemiği gördü haftadıyla uymlu şükür kalp atışı gğzel ama cinsiyet çok çok arada kaldı asla söleyemiyorum dedi 😂😂net göstermedi yani, nifty testi için kan verdim iki hafta sonra hem kontrol hem test sonuçları hemde cinsiyeti net öğreneceğiz hayırlısıyla Sağlıkla gelsinler
Çok güzel bir haber 😍
Nifty testiniz de tertemiz çıkar inşallah 🙏

Kızlar hayırlı sabahlar 10+6 dayım bu gece nefes alamayarak uyandım sırt üstü yatıyordum Bi kalktım ağzımdan ve burnumdan oluk oluk kan geliyor. Büyük ihtimal burnum kanamış sırt üstü yattığım için genzime dolmuş epey kanadı. Ayağa kalktığımda acayip baş dönmesi yaşadım nerdeyse bayılacaktım gece uyku sersemliği kan kaybı vs eşim hemen kolanya tuttu burnuma. Zar zor durdurduk kanamayı. Hiç böyle bişey yaşayan var mı korktuk panik yaptık haliyle. Hamilelikte normal yazıyor ancak gece olması biraz daha tetikledi sanırım
Canım normalde hamilelikte oluyor, ilk hamileliğimde ben de yaşadım. Doktor krem vermişti burnum için. Geçmiş olsun.

Kızlar hayırlı sabahlar 10+6 dayım bu gece nefes alamayarak uyandım sırt üstü yatıyordum Bi kalktım ağzımdan ve burnumdan oluk oluk kan geliyor. Büyük ihtimal burnum kanamış sırt üstü yattığım için genzime dolmuş epey kanadı. Ayağa kalktığımda acayip baş dönmesi yaşadım nerdeyse bayılacaktım gece uyku sersemliği kan kaybı vs eşim hemen kolanya tuttu burnuma. Zar zor durdurduk kanamayı. Hiç böyle bişey yaşayan var mı korktuk panik yaptık haliyle. Hamilelikte normal yazıyor ancak gece olması biraz daha tetikledi sanırım
Canım normalde hamilelikte oluyor, ilk hamileliğimde ben de yaşadım. Doktor krem vermişti burnum için. Geçmiş olsun.

Ya ne güzel hayırlı olsun. bende 12+1 de doktora gidicem soylermi acaba .çok merak ediyorum
Çok teşekkürler ☺️
İnşallah gösterir kendinide söyler. Benim doktorumda normalde söylemem 16.haftaya kadar kolay kolay ama çok net göstermiş ondan söyleyebilirim dedi 😍
Erkekse daha erken gösteriyorlarmış sanırım öyle duymuştum ☺️

Geçiyor gibi oluyor ama asla geçmiyor 😂 Seninde başlar tekrar bencee 😂
Keşke geçsee ama 😔 Kazındıkça bulantım oluyor oldukçada geçsin diye yiyorum hep bir şeyler 😂😂
Ya aslında akşamları devam ediyor ama sabahları azaldı sanki. Her akşam yatmadan önce beyaz peynirli domatesli tost yiyorum 🫠 çok kilo alır mıyım sizce 😅😂😂😂

Çok garip 😳
Çok tuzlu da yemiyorum aslında ama hormonlardan mı acaba yaa.
Teşekkür ederim canım benim 🥰💋
İlk gebeliğimde 3.aydan itibaren çok midem yandı doktor gaviskon vardı o ara onu verdi doğuma kadar kullandım. Sanırım bebeğin kesesinin mideye baskı yapmasıyla ilgili. Benim iç karnım dar hem karnım erken çıktı hemde mide bulantım olmadı ama mide yanması mahvetti beni

Herkese geç günaydın ☀️
bugün ilk ebe randevum vardı. Hastaneden ufak bir poşet verdiler. İçinde mini mini 2 tane bebek bezi, dezenfektan ıslak mendil, sudocrem benzeri minik boy bir pişik kremi, birkaç tanıtım kitapçığı, su içmemi hatırlatmak için bir şişe su, birkaç farklı boy ped, ay ay hamilelik kitapçığı ve kayıt olursam ücretsiz pijama alabileceğim bir websitesi tanıtımı çıktı 🥰🥰🥰
Çocuk gibi mutluyum ay o bezler miniminicik 🥰

Kızlar ya rahmimde sanki böyle ağrı desem ağrı değil sancı gibi değişik bi his var. Kasılma gibi. Anlatamıyorum ki tam. 10 üzerinden 4. Bazen rahatsız ediyor bazen unutuyorum gidiyor. Normal mi bu acaba?
Sanırım rahim büyüdüğü için bu tarz ağrı batma ve kramplar normal, bugün görüşmede söylediler bana. Hatta hapşırınca kramp girmesi de normal korkmayın dediler 🙂

İlk gebeliğimde 3.aydan itibaren çok midem yandı doktor gaviskon vardı o ara onu verdi doğuma kadar kullandım. Sanırım bebeğin kesesinin mideye baskı yapmasıyla ilgili. Benim iç karnım dar hem karnım erken çıktı hemde mide bulantım olmadı ama mide yanması mahvetti beni
Devam ederse bende söyleyeyim bari doktora belki banada verir. Gerçekten rahatsız edici bir durum. Benimde bulantım yok Allah’a şükür. Demek illa bir yerden çıkartıyor acısını 😂

Herkese geç günaydın ☀️
bugün ilk ebe randevum vardı. Hastaneden ufak bir poşet verdiler. İçinde mini mini 2 tane bebek bezi, dezenfektan ıslak mendil, sudocrem benzeri minik boy bir pişik kremi, birkaç tanıtım kitapçığı, su içmemi hatırlatmak için bir şişe su, birkaç farklı boy ped, ay ay hamilelik kitapçığı ve kayıt olursam ücretsiz pijama alabileceğim bir websitesi tanıtımı çıktı 🥰🥰🥰
Çocuk gibi mutluyum ay o bezler miniminicik 🥰
Ay ne tatlı 🥹♥️

Sizden duydugumdan beri bu dikkatimi cekiyo kisalik ya da aciklik olsa doktor soylerdi demi bana da ay sormadim da aklima takildi
Aslında benim böle bi sıkıntım olmadı ilk çocuğumda 40. Haftada doğurdum ama sonra bi kayıp yaşadım nedinin bilmediğimiz için herşeye dikkat ediyoruz, yoksa aklınıza asla kötü şeyler getirmeyin hep güzel düşünelim

Sizden duydugumdan beri bu dikkatimi cekiyo kisalik ya da aciklik olsa doktor soylerdi demi bana da ay sormadim da aklima takildi
Bence ultrasonda kontrol ediyolardır. Benim her gitmemde bakıyor dr ama uzunluk şöyle böyle demiyor. Senin drunda mutlaka kontrol ediyordur. İçini rahat tut cnm 🙂

Back