• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Selam kızlar,
Annelerin hissettiği çıkarmış cinsiyette, ilk bebişi olanlar hissetmiş miydiniz cinsiyeti öğrenmeden önce 🥺🤭
Ben hmile olduğumu bilmeden rüya görmüştüm orada kızım oluyordu içimden erkek geçiyor . Ne çıkacak ne olacak çok merak ediyorum ☺️

Kızlar bir de progesteron değerleriniz tahlilde ne çıkmıştı sizlerin?
9 çıkmış benim doktor az olduğunu söyledi. Aklında olanlar söyleyebilir mi?

Ben de normalde çok alışkındım açlığa , ama bu dönem çok farklı oldum. Baya sürekli az az bişeyler atıştırıyorum. Evin her odasında açık çizi var 🤣 normalde hiç çikolata kaşıkladığımı bilmem geçen kaşıkladım bayılcak gibiydim. Ama çok şükür kilo almamışım, dr bana en büyük sorunumun kilo olduğunu söyledi. Ki bunu söylerken aktif kanamam vardı 😀
cok gecmis olsun canim bi sure yalniz araba kullanma istersen.. kiloyu hic takma kafaya ayni seyi dr um yillar once Turkiye deki tup bebek tedavimde yapmisti, su halimden yaklasik 15 kilo daha zayif olmama ragmen seni zayiflatmamiz lazim diye seker hastalarinin kullandigi ilaci yazdi extra streste cabasi. bu seneki tedavimde daha sisman olmama ragmen kilonun K si konusulmadi sonra baktim ki diger hastalar bende sisman ve sorunsuz hamile kalip sorunsuz doguruyorlar. simdi o ilaci yazsa icmem hepsi birer tecrube olarak kaliyor insana. gecen kontrole gittigimde zencisi olsun beyazi olsun 100-150 kilonun ustunde hamileler, ohhh dedim ben 85 ile zayif hamislerdenim 🤣 🤣

Melis ve Mete aklımızdaki isimler ☺️
İlk bebeğimin ismi Melis 💜 güzel isim ama Yunan ismi kök olarak fln dediler hatta bana. TDK öle demio ama dedimdi bende 😅😅
Hatta oğlumun ismi de yağız , bi arkadaşım dedi ki, ya adı gibi yağız bi oğlan olmazsa napcaksın dedi 😂😂😂 fesattı galıba bıraz bilemiyorum 🙈🙈

Back