• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hayırlı olsun öncelikle🌸🌸 ben de tüp bebekle hamile kaldım, trombofili paneli testiniz normal mi çıkmıştı ki oksaparı bıraktırdı? Benim pıhtılaşmam yok ama meyilliymişim, ben de bi umut bıraktırır diyorum belki amaa sanırım doğuma kadar kullanmak zorunda kalacağım🙄
Teşekkür ederim 🥰
Benim herhangi bir düşük ve hamilelik olmamıştı daha önce, tüp bebek merkezinde rutin olarak tüm hastalara kullandırıyorlardı sanırım, diğer doktora yönlendirirken 12. Haftaya kadar kullanmanızı tavsiye ediyoruz dediler. Bugün itibariyle bıraktım. Umarım bi sıkıntı yaşamadan devam eder hamileliğim🥰
Doktor tüp bebekle hamile kaldın ama artık normal bir gebesin dedi dün. Bu çok rahatlattı beni☺️
Gelişme olursa yazarım yine🤗

Ayy kış bebişini hastaneden neyle çıkaracağız acaba? Astronot tulum mu gerekir minnoş minnoş 0-3 ay 😍 içim kıpır kıpır oluyor düşününce. İnşallah sağlıkla çıkarırız da hastaneden.
Yaa bende hiç bilmçyorum kii çok acemiyim hayali bile çok güzeel 🥲😁

Ayy kış bebişini hastaneden neyle çıkaracağız acaba? Astronot tulum mu gerekir minnoş minnoş 0-3 ay 😍 içim kıpır kıpır oluyor düşününce. İnşallah sağlıkla çıkarırız da hastaneden.
Yaaa

Sen yazınca bir an o günü hayal ettim heyecanlandım :) cinsiyetimiz belirlense de alışverişler yapsak :)

İlaç yazdırma durumum olduğu için bildirdim ben. Kalp atışından sonra haber verin demişlerdi. Gidip verdim. Henüz arayan soran yok🙈☺️

Ya ben hayatımda bir kere gittim sağlık ocağına o da nikah işlemleri içindi 😀 hiç işim olmuyor . Hastanede işlerimi hallediyorum bakalım benimkiler ne diyecek . Bilgi veririm size de ☺️

Evet de mi hep halsizlikler, ağrılara odaklandık bu dönem. Biraz ta tatlış hayaller kuralım😍
Gerçekten öyle :) hamile olmadan önce daha çok bebek kıyafeti bakardım . Şimdi o bu derken bir kere bakmadım :) ben artık kendimden geçip bebeğime odaklanmak istiyorum 🥰

Ya ben hayatımda bir kere gittim sağlık ocağına o da nikah işlemleri içindi 😀 hiç işim olmuyor . Hastanede işlerimi hallediyorum bakalım benimkiler ne diyecek . Bilgi veririm size de ☺️
Ben de haftaya filan gidip kan vermeyi düşünüyorum. Doktor kontörlüme 4 hafta var çünkü. Aile hekimim ilgili bu konuda☺️
Güzel haberler bekliyoruz😍😍

Evet de mi hep halsizlikler, ağrılara odaklandık bu dönem. Biraz ta tatlış hayaller kuralım😍
Hiç sorma ya, bulantı ile başladık kusmadır kanamadır fitildir iğnedir 😀 ay kadın olmak ne zor 😞 inşallah oğlum olur. Yavrum bi sünnetle uğraşsın tamam 😀

Gerçekten öyle :) hamile olmadan önce daha çok bebek kıyafeti bakardım . Şimdi o bu derken bir kere bakmadım :) ben artık kendimden geçip bebeğime odaklanmak istiyorum 🥰
Yaklaşık bir ay sonra çoğumuz cinsiyeti öğrenmiş oluruz artık başlarız alışveriş muhabbetlerine🥰
Şimdiden bir şeyler alasım var ama zor tutuyorum kendimi🙈

Back