• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kız çocukları babaya sevdalı olurlar zaten bende senin kafadayim 😂 kız olursa dışlanmaya hazır olalım 😅
ah canım benim ne güzel düşündün😍
ama öyle değil😂
eşim çok kıskanç çocuğun her şeyine karışacak burnunu sokacak diye dedim😂

Maşallah canım 🧿 kaç haftalıksın şu an ☺️ Ben de haftaya gideceğim. Kendi doktorum ikili test için başka bi doktora yönlendirdi. O da orda bulunacakmış o gün böyle mi oluyor acaba sen de nasıl oldu☺️Bir de hem ultrasonla bakılıyor hem kan alınıyor sanırım değil mi?
Cok saolasın darısı size inş ❤️
11+ dayım. Ölçüm yaparken bebeğin boyunu, ayaklarını oynatıyordu , kısa çıktı 10+ Lı bi sey yazıyordu ekranda. Sonra uzattı ayaklarını 11+ ölçtü doktor. Ikıli test için 11+ olması şart ekranda.
Burnuna baktık burun kemiği önemli çünkü, bi de ense kalınlığı ölçtü. Son adet tarihi, doğum tarihi yazdı bi kağıda. Bı de bebekle ilgili ölçtüğü seylerı yazdı. Bir tüp de kan aldırdı laboratuardan. Bu kadardı. Kendi doktorum baktı başka doktora yönlendirmedi canım

ben kız çocuklara aşığım ama benimki kız olursa sevgili kocamla ne yapacaklar bilmiyorum bu kıskançlıkla valla çocuğun geleceği için erkek olsa iyi olacak😂
Sende ilerde paylaşımlar yaparsın artık 😍 bi tane vardı; arabada arka koltukta kız bebek ağlıyor; anne ön koltukta eşinin elini tutmuş gülüyor , altına da kudurrrrrr yazmış 😂😂😂 bayılıyorum böle şeylere.
Oğlum bana cok düşkün annem annem dio sürekli, hatta eşime bile bazen şaşırıp annem dio o derece 😂😂😂

Cok saolasın darısı size inş ❤️
11+ dayım. Ölçüm yaparken bebeğin boyunu, ayaklarını oynatıyordu , kısa çıktı 10+ Lı bi sey yazıyordu ekranda. Sonra uzattı ayaklarını 11+ ölçtü doktor. Ikıli test için 11+ olması şart ekranda.
Burnuna baktık burun kemiği önemli çünkü, bi de ense kalınlığı ölçtü. Son adet tarihi, doğum tarihi yazdı bi kağıda. Bı de bebekle ilgili ölçtüğü seylerı yazdı. Bir tüp de kan aldırdı laboratuardan. Bu kadardı. Kendi doktorum baktı başka doktora yönlendirmedi canım
beni detaylı ultrasonografide uzman bir doktora yönlendirdi bakalım güzel sonuçlar alırız biz de hayırlısıyla 😊

Sende ilerde paylaşımlar yaparsın artık 😍 bi tane vardı; arabada arka koltukta kız bebek ağlıyor; anne ön koltukta eşinin elini tutmuş gülüyor , altına da kudurrrrrr yazmış 😂😂😂 bayılıyorum böle şeylere.
Oğlum bana cok düşkün annem annem dio sürekli, hatta eşime bile bazen şaşırıp annem dio o derece 😂😂😂
ben de babama aşık bi çocuktum annemle ilişkim liseden sonra kuvvetlendi hala babam çok başkadır benim için. şöyle söyleyeyim özel günlerde bana da hediye alırmış babam. anneme çiçek alsa bana da mecburen alırdı bozulurdum çünkü delilik🤣 😂 eşim de annesine inanılmaz düşkün aralarındaki ilişki inanılmaz güzel benim hoşuma gidiyor. benim de çocuklarımla öyle güzel bir bağım olsun isterim.

eşim kova hatta tahmini doğum tarihi eşimin doğum günü. kova erkekleri zor oluyor valla ne yalan söyleyeyim 😄
ben de bir kova tanıdım melankolinin dibi, içine kapanık, kızar söylemez trip atar kendi kendine birşeyler yaşar😩 inşallah hepsi öyle değildir yükselenden falan kurtaralım bari bebeleri😂

hahahah ben daha cok cocugumla bir olup eşimi kudurtmayı planlıyorum ins 😂😂

2 tane kova arkadaşım var alınganlıklarından illallah ettim Allah başıma verecek 😂😂 akrep burcuna denk getirmeye çalıştım da olmadı 😂 sanki bütün her şey bitti de burç yorumuna başladım artık
😀 yengeç Burcu olarak alınganlıkta bir numara olduğum için çok şey etmedim 😀

Zeka Burcu kova öyle düşün 😎 ay akrep de zor be

Back