Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim bugün aklımdan geçirmiştim seni
O göbek bende de var canım 62 kiloyum normalde böyle göbeğim olmazdı bu kiloda ama şimdi bir göbeğim var bu kiloda gören kilo almışsın baya diyor. Belim felan kalinlasti. Yapı meselesi ben anneme çekmişim biraz geniş yapılıyiz. O kendini belli etmeyenler dar yapililar.benim tüp bebek olduğu için kullandığım ilaçlarda şişiriyor.benim belirli bir bölge değil ama kocaman bir karnım oldu kocaman. şişkinlik gibi yani kilo göbeği gibi. dışarıdan belli olmuyor bol giyindiğim için.
5-6 aylara kadar kendini hiç belli etmeyenlere çok özenirdim ben öyle olamayacağım galiba
Haha işte o kiz o orda bebekElimle bakmadım ama orası şişkin bayadır farkındayım hatta genital bölgemin hemen üstünden başlıyor kocaman bir göbeğim var yukarıya kadar
Canım kramp giriyordur ne sıklıkla oluyorAynen canim iyi olur ya benim daha gitmeme var
Nasil soyluyum kasiga degil de vajinanin icine gibi
Kardeşimin doktoru tatilden dönücek benim için açacak muayenehaneyi inşallah güzel haber alırımBugün pazar ya çalışan doktor var mı
Sabahlari genelde kuzumCanım kramp giriyordur ne sıklıkla oluyor
Bende de progestanı günde 2 defa almama rağmen oluyordu, dediğim gibi magnezyumum da vardı ekstra. Sonra progestanı 3 e çıkardık. Doğuma kadar yetti bu doz bana. Kramp sancı nerdeyse olmadı. İnş agrın sızın kalmaz senin deHafta ici gidecem doktora . 2 dir gidiyorum resmen lal olmuş gibi doktor ne söylerse o anın şokuyla çıkıp geliyorum. Bu sefer listeyle yazacam.sorularimibu ağrılar 2. Adet zamanına denk geldi acaba ondan mi dedim bende. Progestan 200 mi sabah aksam kullaniyirum zaten. Belki başka şeyler de verir sormayi unutmazsam.
Ben onceden progestani ilk doktor yazdiginda 100 sabah 100 aksam aliyorum sonra saglik ocaginda yazdirdim 200 luk yazmis bana sabah aksam 400 oluyodu toplam sonra ben farkedince gunde 1 e dusurdum ondan mi oldu bu batmalar kasilmalar acabaBende de progestanı günde 2 defa almama rağmen oluyordu, dediğim gibi magnezyumum da vardı ekstra. Sonra progestanı 3 e çıkardık. Doğuma kadar yetti bu doz bana. Kramp sancı nerdeyse olmadı. İnş agrın sızın kalmaz senin de
Muhakkak sor tabi kafandakileri doktora
Andywawa bu baktığım. Kitikate de kalitesi iyi olanlardan.Ya marka vermek yasak değilse marka soyler misiniz. Bebek ürünlerinde deneyimlisiniz. Aslında ben moda tasarim öğretmeniyim. Neredeyse herseyi dikiyorum. Olmadi dikerim bunlariama almaya da bayılıyorum tabiki. Alışveriş yapmak benim olmazsa olmazim. Ama artik alim gücümüz gittikce bitmek üzere bu enflasyonlarla
Batma olayı farklı gibi bak onu bende bilmiyorum. Su safhada olması garip geldi bana. Çok ileri haftalarda cok nadir olmuştu öncekinde. Bi de bende dikiş vardı diye normal karşıladım. Şu an ben hiçbir iğne ilaç kullanmıyorum. Normal bi gebelik çünkü i. Önceki aşılamaydı diye kullandırdı galibaBen onceden progestani ilk doktor yazdiginda 100 sabah 100 aksam aliyorum sonra saglik ocaginda yazdirdim 200 luk yazmis bana sabah aksam 400 oluyodu toplam sonra ben farkedince gunde 1 e dusurdum ondan mi oldu bu batmalar kasilmalar acaba
Hayirlisi artik bakalim kontrole gidince sorarimBatma olayı farklı gibi bak onu bende bilmiyorum. Su safhada olması garip geldi bana. Çok ileri haftalarda cok nadir olmuştu öncekinde. Bi de bende dikiş vardı diye normal karşıladım. Şu an ben hiçbir iğne ilaç kullanmıyorum. Normal bi gebelik çünkü i. Önceki aşılamaydı diye kullandırdı galiba
Bu arada ben hep 200 mg kullandım. Günlük 600 mg alyordum yani
herkese yapılması çok iyi, tercihe kalınca insanın kafası karışıyor.İhtimal değil kesin sonuç ben yaptırıyorum çünkü bulunduğumuz ülkede herkese yapılıyor sigorta karşılıyor zaten, Türkiye’de olsa yapar mıydım bilmiyorum
Kargo cok aşırı pahalı oluyor canım ya. 2 yil önce nextten mayo aldım oğlana. 50 lira tuttu. Mayonun ağırlığı bile yok nerdeyseKargo ile Kıbrısa gelmiyor mu acaba merak ettim ya yavru vatan ne de olsa diyoruz
Aman bu andywawa zaten tabi piyasanın 2 tık üstü çok pahalı. Kızlarımda chakra ve buradan almıştım ama artık bunlara elim gitmez valla. Lcw neyine yetmiyorbelki takım bile almam bilmiyorum yani
Canları sağ olsun tabi de kıyafete bu kadar para vermek de üzüyor1 ay giyecek hele bu hastane çıkışını yani
Canım rahim de büyüyor . Progesteron hormonu rahmi hamur gibi yapar yumuşatır . Belki progesteron az geliyordur . İyi bir doktora görün. Sağlık ocağı felan değil de uzman bir doktoraBen onceden progestani ilk doktor yazdiginda 100 sabah 100 aksam aliyorum sonra saglik ocaginda yazdirdim 200 luk yazmis bana sabah aksam 400 oluyodu toplam sonra ben farkedince gunde 1 e dusurdum ondan mi oldu bu batmalar kasilmalar acaba
Chakra da çok güzel canım yani anywawa ile aynı kalitede tam yenidoğanlık.Kargo cok aşırı pahalı oluyor canım ya. 2 yil önce nextten mayo aldım oğlana. 50 lira tuttu. Mayonun ağırlığı bile yok nerdeyseşimdi düşünemiyorum bile. Git gel uçak biletiyle daha aza bile mal olabilir
Chakrayı da merak ediyorum. Yumuşak mıydı o da ?
Valla kız derse bu takımı alırım güneşim yafırdırlara bak
Şaka bi yana cok ayrım yapacağımı sanmam kıyafette bilekendim çamaşır sulu şeyleri bile giyebilirim
Canim zaten ozele gidiyorum progestan bittigi icin saglik ocaginda yazdirmistimCanım rahim de büyüyor . Progesteron hormonu rahmi hamur gibi yapar yumuşatır . Belki progesteron az geliyordur . İyi bir doktora görün. Sağlık ocağı felan değil de uzman bir doktora
Valla cok iyi fikir ama bana cok uzak bi ihtimal güneşim. Riskim var, dikişte atılırsa hepten yasak. Eşim günü birlik gidebilir belki. Ben önceden netten alırsam fln.Chakra da çok güzel canım yani anywawa ile aynı kalitede tam yenidoğanlık.
Valla gel alışveriş yap git o zaman cinsiyeti öğrenince hem de gezmiş olursun
Ben de erkek olursa alırım bir kaç bir şey onun dışında kızlardan kalan çok şey var. Kardayım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?