• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim bugün aklımdan geçirmiştim seni 🙏🏻

benim belirli bir bölge değil ama kocaman bir karnım oldu kocaman. şişkinlik gibi yani kilo göbeği gibi. dışarıdan belli olmuyor bol giyindiğim için.
5-6 aylara kadar kendini hiç belli etmeyenlere çok özenirdim ben öyle olamayacağım galiba🥲
O göbek bende de var canım 62 kiloyum normalde böyle göbeğim olmazdı bu kiloda ama şimdi bir göbeğim var bu kiloda gören kilo almışsın baya diyor. Belim felan kalinlasti. Yapı meselesi ben anneme çekmişim biraz geniş yapılıyiz. O kendini belli etmeyenler dar yapililar.benim tüp bebek olduğu için kullandığım ilaçlarda şişiriyor.

Kızlar bende dün minişimi gördüm 11haftalık 😻
Ense kalınlığı çok iyi taramada sorun çıkacağını sanmam dedi 🙏 Haftaya ikili taramaya çağırdı inşallah sorunsuz geçer. O kadar tatlı yememe rağmen hiç kilo almamışım hatta doktor zayıf bile gördü beni 😂 Her akşam yarım saate yakın yürüyoruz sanırım ondan almamışım kilo. Bacak ağrılarımı sormayı unuttum heyecandan haftaya soracağım ama kıpır kıpır bebitom şükür Allah’ıma 🧿♥️
Benimde bulantılarım bıçak gibi kesilince çok endişelenmiştim her şeye hazırlıklı gittim doktora ama belirtilerin azalması,farklı olması bence kişiden kişiye değişiyor herkeste aynı değil o yüzden bebişleri streste sokmayalım boşuna 😍

Hafta ici gidecem doktora . 2 dir gidiyorum resmen lal olmuş gibi doktor ne söylerse o anın şokuyla çıkıp geliyorum. Bu sefer listeyle yazacam.sorularimi 🤣 bu ağrılar 2. Adet zamanına denk geldi acaba ondan mi dedim bende. Progestan 200 mi sabah aksam kullaniyirum zaten. Belki başka şeyler de verir sormayi unutmazsam.
Bende de progestanı günde 2 defa almama rağmen oluyordu, dediğim gibi magnezyumum da vardı ekstra. Sonra progestanı 3 e çıkardık. Doğuma kadar yetti bu doz bana. Kramp sancı nerdeyse olmadı. İnş agrın sızın kalmaz senin de
Muhakkak sor tabi kafandakileri doktora 😁

Bende de progestanı günde 2 defa almama rağmen oluyordu, dediğim gibi magnezyumum da vardı ekstra. Sonra progestanı 3 e çıkardık. Doğuma kadar yetti bu doz bana. Kramp sancı nerdeyse olmadı. İnş agrın sızın kalmaz senin de
Muhakkak sor tabi kafandakileri doktora 😁
Ben onceden progestani ilk doktor yazdiginda 100 sabah 100 aksam aliyorum sonra saglik ocaginda yazdirdim 200 luk yazmis bana sabah aksam 400 oluyodu toplam sonra ben farkedince gunde 1 e dusurdum ondan mi oldu bu batmalar kasilmalar acaba

Ya marka vermek yasak değilse marka soyler misiniz. Bebek ürünlerinde deneyimlisiniz. Aslında ben moda tasarim öğretmeniyim. Neredeyse herseyi dikiyorum. Olmadi dikerim bunlari 🤣🤣🤣🤣🤣 ama almaya da bayılıyorum tabiki. Alışveriş yapmak benim olmazsa olmazim. Ama artik alim gücümüz gittikce bitmek üzere bu enflasyonlarla
Andywawa bu baktığım. Kitikate de kalitesi iyi olanlardan.
Instada da mamasofi baby var. Londra’dan getiriyor next. Ama next i burda getiren başka firmalar, alışveriş siteleri fln da var. Tulumları cok cok güzel. Kalitesi de. Ne solma ne leke bırakma özelliği yok.

Ben onceden progestani ilk doktor yazdiginda 100 sabah 100 aksam aliyorum sonra saglik ocaginda yazdirdim 200 luk yazmis bana sabah aksam 400 oluyodu toplam sonra ben farkedince gunde 1 e dusurdum ondan mi oldu bu batmalar kasilmalar acaba
Batma olayı farklı gibi bak onu bende bilmiyorum. Su safhada olması garip geldi bana. Çok ileri haftalarda cok nadir olmuştu öncekinde. Bi de bende dikiş vardı diye normal karşıladım. Şu an ben hiçbir iğne ilaç kullanmıyorum. Normal bi gebelik çünkü i. Önceki aşılamaydı diye kullandırdı galiba
Bu arada ben hep 200 mg kullandım. Günlük 600 mg alyordum yani

Batma olayı farklı gibi bak onu bende bilmiyorum. Su safhada olması garip geldi bana. Çok ileri haftalarda cok nadir olmuştu öncekinde. Bi de bende dikiş vardı diye normal karşıladım. Şu an ben hiçbir iğne ilaç kullanmıyorum. Normal bi gebelik çünkü i. Önceki aşılamaydı diye kullandırdı galiba
Bu arada ben hep 200 mg kullandım. Günlük 600 mg alyordum yani
Hayirlisi artik bakalim kontrole gidince sorarim

Bunu okuyunca rahatladim yeni oldu zaten bu batma 1 2 gunluk
Screenshot_2022-07-17-11-14-00-811_com.android.chrome.jpg

İhtimal değil kesin sonuç ben yaptırıyorum çünkü bulunduğumuz ülkede herkese yapılıyor sigorta karşılıyor zaten, Türkiye’de olsa yapar mıydım bilmiyorum
herkese yapılması çok iyi, tercihe kalınca insanın kafası karışıyor.
kızlar bu ve bunun gibi tarama testleri hakkında fikir verebilir misiniz bana
mesela 2li tarama testi kesin olarak yapılacak mı?
diyelim ki onda bir sorun görülmedi diğer testleri yine de yapmalı mıyız?

Kargo ile Kıbrısa gelmiyor mu acaba merak ettim ya yavru vatan ne de olsa diyoruz 😂

Aman bu andywawa zaten tabi piyasanın 2 tık üstü çok pahalı. Kızlarımda chakra ve buradan almıştım ama artık bunlara elim gitmez valla. Lcw neyine yetmiyor 😂 belki takım bile almam bilmiyorum yani

Canları sağ olsun tabi de kıyafete bu kadar para vermek de üzüyor 😂1 ay giyecek hele bu hastane çıkışını yani
Kargo cok aşırı pahalı oluyor canım ya. 2 yil önce nextten mayo aldım oğlana. 50 lira tuttu. Mayonun ağırlığı bile yok nerdeyse 😅 şimdi düşünemiyorum bile. Git gel uçak biletiyle daha aza bile mal olabilir 😂
Chakrayı da merak ediyorum. Yumuşak mıydı o da ?
Valla kız derse bu takımı alırım güneşim ya 😝😝😝 fırdırlara bak
Şaka bi yana cok ayrım yapacağımı sanmam kıyafette bile 🙈 kendim çamaşır sulu şeyleri bile giyebilirim 😝😝

Canım rahim de büyüyor . Progesteron hormonu rahmi hamur gibi yapar yumuşatır . Belki progesteron az geliyordur . İyi bir doktora görün. Sağlık ocağı felan değil de uzman bir doktora

Kargo cok aşırı pahalı oluyor canım ya. 2 yil önce nextten mayo aldım oğlana. 50 lira tuttu. Mayonun ağırlığı bile yok nerdeyse 😅 şimdi düşünemiyorum bile. Git gel uçak biletiyle daha aza bile mal olabilir 😂
Chakrayı da merak ediyorum. Yumuşak mıydı o da ?
Valla kız derse bu takımı alırım güneşim ya 😝😝😝 fırdırlara bak
Şaka bi yana cok ayrım yapacağımı sanmam kıyafette bile 🙈 kendim çamaşır sulu şeyleri bile giyebilirim 😝😝
Chakra da çok güzel canım yani anywawa ile aynı kalitede tam yenidoğanlık.

Valla gel alışveriş yap git o zaman cinsiyeti öğrenince hem de gezmiş olursun 😂

Ben de erkek olursa alırım bir kaç bir şey onun dışında kızlardan kalan çok şey var. Kardayım valla 😂😝

Kızlar size hem güzel haberim hemde bir nebzede olsa içinizi rahatlacak bir şey söylüycem dün acile gittim bebişim 6 haftalıkken görünmemişti ve 2 hafta gerideydi sata göre şimdi tamamlamış fk pozitif crl 10 haftaya uyumlu dedi bel ağrısı karın ağrısı çekenler de gayet normal bu zamanlar da endişe etmene gerek yok dedi enfeksiyondan da olabiliyormuş bel ve karın ağrısı ama genellikle normalmiş

Chakra da çok güzel canım yani anywawa ile aynı kalitede tam yenidoğanlık.

Valla gel alışveriş yap git o zaman cinsiyeti öğrenince hem de gezmiş olursun 😂

Ben de erkek olursa alırım bir kaç bir şey onun dışında kızlardan kalan çok şey var. Kardayım valla 😂😝
Valla cok iyi fikir ama bana cok uzak bi ihtimal güneşim. Riskim var, dikişte atılırsa hepten yasak. Eşim günü birlik gidebilir belki. Ben önceden netten alırsam fln.
Hatta kardeşimin düğününe bile gidemicem bu riskten dolayı. Ne canımı ne bebeğimi riske atamam. Yaşayan bilir cektiğimi.
Bende oğlanın ayakkabılarını sakladım sadece. Diğer her şeyi sil baştan alcam erkek olsa bile. Parayla halledebilen şeyler cok ürkütmüyor. Marka olacakmış yetmezse param olmayıversın marka. Bakcaz artık duruma göre. Chakrayı incelicem şimdi biraz 😂

Back