2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
benim de normalde tatlıyla hiç aram yoktu çikolata aklıma bile gelmezdi ama hamileliğimin başında paket paket çikolata yedim ya ne degişik hep derlerdi inanmazdım sevmediğin seyleri canın ister diye şimdi de yine yiyorum ama o zamanki gibi fazla istemiyorum. bakalım cinsiyetlerle bağlantısı çıkacak mı görcez

Benim doktorum da süperdir. Sırf nerdeyse o burda diye hamile kalmayı düşündüm. Gece mesaja cevap verir , gerekırse evinden kalkar gelir. Allah razı olsun. Herkese nasip etsin inş
Aynen kaç olursa olsun cvp verir diğerlerinde gece yarısı bile gelmisligi olmuştur ama bunda daha gece skintim çıkmamış şükür zaten o burda diye yaptık serklaj filanda olacam ya ondan

Benm tutmadı canm ilkinde erkek takvime göre ama kızım oldu.
zaten hiçbir bilimselliği yok geçen gün de instagramda birini gördüm ebe veya hemşireydi ücretli danışmanlık veriyor onun dedikleri yapıldığında cinsiyet belirlenebiliyormuş bir de mesela bizim şu anki ultrason fotolarımızdan cinsiyeti tahmin edebiliyormuş

Nasıl olsa öğreneceğiz o yüzden çok merak etmiyorum

sorma ben de bunu düşündüm biz de eşimle boğa burcuyuz
çocuk bizle anlaşamayacak galiba
boğa ve kova çok zıt

Ben o umursamazlar grubundayim sanırım aradakilere doğru kaysam da genel olarak kendi rahatımi düşünürüm her zaman.
Tabi hayatta diğer herşeyde aşırı kaygılı ve kontrolcü oluşum bu dönemime hiç yansımıyor. Ne ilginç. Galiba benim hormonlar da böyle calisiyo

Kızlar karnınız çıkmaya başladımı hiç bilmeyenler bile anlamaya başladı hamileliğimi
Özellikle yemek yedikten sonra kocaman şişiyor. Önceden içime çekebiliyordum ama noooo artık önden gidiyor. Ki aslında o şişlik ya. Gerçek göbeği 16-20.haftalik olunca gorcez. Kıpır kıpır olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…