- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Benm tutmadı canm ilkinde erkek takvime göre ama kızım oldu.ay bi de bebişi olan anneler sizin çin takvimi tuttu mu ya çok merak ediyorum
yok canım anlaşılacak kadar çıkmadı ama zaten göbeğim vardı çünkü birazKızlar karnınız çıkmaya başladımı hiç bilmeyenler bile anlamaya başladı hamileliğimi
Aynen kaç olursa olsun cvp verir diğerlerinde gece yarısı bile gelmisligi olmuştur ama bunda daha gece skintim çıkmamış şükür zaten o burda diye yaptık serklaj filanda olacam ya ondanBenim doktorum da süperdir. Sırf nerdeyse o burda diye hamile kalmayı düşündüm. Gece mesaja cevap verir , gerekırse evinden kalkar gelir. Allah razı olsun. Herkese nasip etsin inş
Benim diğer ikisinde tuttu bunu daha yapmamıştım ama cinsiyetini de biLmiyorm daha belli değilay bi de bebişi olan anneler sizin çin takvimi tuttu mu ya çok merak ediyorum
zaten hiçbir bilimselliği yokBenm tutmadı canm ilkinde erkek takvime göre ama kızım oldu.
Nasıl olsa öğreneceğiz o yüzden çok merak etmiyorumzaten hiçbir bilimselliği yokgeçen gün de instagramda birini gördüm ebe veya hemşireydi ücretli danışmanlık veriyor onun dedikleri yapıldığında cinsiyet belirlenebiliyormuş bir de mesela bizim şu anki ultrason fotolarımızdan cinsiyeti tahmin edebiliyormuş
ay ben çok merak ediyorum yaNasıl olsa öğreneceğiz o yüzden çok merak etmiyorum
Benim yumurta gibi çıktı canım alt karnım. Karnım hiç yoktu o yüzden belli oluyor sanırım.Kızlar karnınız çıkmaya başladımı hiç bilmeyenler bile anlamaya başladı hamileliğimi
Benimde çıktı baya öğrendi beni görenlerBenim yumurta gibi çıktı canım alt karnım. Karnım hiç yoktu o yüzden belli oluyor sanırım.
İlk hamileliğimde tutmadı. Erkek diyordu kız oldı. Bunda da kız diyor göreceğiz bakalımay bi de bebişi olan anneler sizin çin takvimi tuttu mu ya çok merak ediyorum
Evet akşam felaket oluyor benim deBenimde çıktı baya öğrendi beni görenlerişe gidince iştekilerde anlar artık, hele akşama doğru iyice şişiyo
sorma ben de bunu düşündüm biz de eşimle boğa burcuyuzBen erkek hissediyorum valla çin takvimine göre de kız gözüküyor bakalım kim haklı çıkacakeşim erkek istiyor ve açıkça söyledi bebişlerin çoğuda kova burcu olacak bu arada geçen gün aklıma geldi. Eşim kova burcu ben de oğlak burcuyum. Kendime sabır diliyorum
Ben o umursamazlar grubundayim sanırımBu benim üçüncü gebelik topiğim. Çok kuralcılar olacak, çok umursamazlar olacak, aradakiler olacak.
Herkesin kendi görüşüdür bu konular.
Siz başkasına bakmayın bence kendinizi nasıl huzurlu hissedecekseniz hamileliği öyle yaşayın.
Hepinizin sonuçta hayat şartları farklı.
Özellikle yemek yedikten sonra kocaman şişiyor. Önceden içime çekebiliyordum ama noooo artık önden gidiyor. Ki aslında o şişlik ya. Gerçek göbeği 16-20.haftalik olunca gorcez. Kıpır kıpır olacakKızlar karnınız çıkmaya başladımı hiç bilmeyenler bile anlamaya başladı hamileliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?