• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İstanbulda oldu canım benim tedavi. Türkiyedeyim. Embriyolog daha önce Kıbrısta da çalışmış cinsiyet seçiminde baya tecrübeli. Transfer öncesi o söyledi. Bize kalsa 2 kız isterdik😁
Enfeksiyon olmamasına cok sevindim 🤩
Ya bi şeyi merak ettim. Embriyonun cinsiyeti biliniyor muydu ? Siz yurt dışındaydınız demi ? Nerde yapılıyor 🤓

kendi kuzenimde gördüğüm sıralamayı yazıyorum
baby shower - hastane odası partisi - bebek mevlüdü - 40 uçurma - 6 ay kınası - diş buğdayı - 1 yaş doğum günü 😂 hediye almaktan batmıştık artık😂 o zamanlar cinsiyet partisi yoktu allahtan o eksik kaldı😄
Kuzeninizi tenzih ederek söylüyorum ama genel kanım bunun bir görgüsüzlük olduğu malesef. İlk çocuğum 10 yaşında kendi aramızda 40 uçurma ve diş buğdayı yaptık sadece. Bu doğumumda da Allah izin verirse partidir oda süslemesidir yapmayacağım.

ben hic dusunmedim yapmamda isteyen icin aile icinde keyifli olabilir belki..
burda baby shower adeti var, o olur buyuk ihtimal ama onuda hamile yapmiyor arkadaslari duzenliyor. maksat dogumdan sonra anneyi bebek gorme bahanesiyle rahatsiz etmemek ve dogum oncesi ihtiyaclara yardimci olmak. anne isterse magazadan hesap actirip bebegin ihtiyac listesini hazirliyor, cevresindekiler de o listeden bi urunun parasini odeyip hediyesini almis oluyor. mantikli olsada o da ayip gibi geliyor 😁😁 artik kim ne isterse getirsin kabulum.
Aaa çok mantıklı aslinda

Kuzeninizi tenzih ederek söylüyorum ama genel kanım bunun bir görgüsüzlük olduğu malesef. İlk çocuğum 10 yaşında kendi aramızda 40 uçurma ve diş buğdayı yaptık sadece. Bu doğumumda da Allah izin verirse partidir oda süslemesidir yapmayacağım.
tenzih etmeden de söyleyebilirsiniz bence de görgüsüzlük😄bana da çok ters geliyor, kına gecesi düğün bile yapmadım dümdüz bir nikahla evlendim ben.
ve o organizasyonların hepsine sinir olarak gidiyordum buna mecbur kaldığımız için.. gitsen olmuyor gitmesen ayıp olacak. insanlara da zorluk çıkarmak oluyor bir yerde

Hiçbir sorunum yoktu, hatta düğüne gidicektik. Hazırlanırken sıcaklık hissettim. Tahlil sonucu bekliyoruz umarım herşey yolundadır.
Allah Allah😔
Böyle bir durumda tahlilde neye bakıyorlar bilmiyorum ama inşallah çok güzel çıkar sonucun bizi de haberdar et 🙏🙏

Bizim oğlumuz var ama eşim ikinci de oğlan olsa fena olmaz dio. Birine doğudaki toprakları veririz Doğu beyi olur; diğerine de batıdaki toprakları veririz batı beyi olur dio
Not: ikimiz de memuruz 😂😂😂😂😂 toprak arazı sıfır sıfır sıfır 😁😁😁

Benim içimden de gizliden gizlice kız olsa iyi olur aslında fln diye geçiyor. Oğlumu cok seviyorum memnunum da, ikinci bi erkeğe de hayır demem ama cok arada kaldım 😂😂
Benimki sanırım oğlak olacak. Kız oğlak nasıl oluo anlatsana az 😍🙈
Ben aslan etkili bir oğlayım ama mantıklı, çalışkan,güçlü karakterli oluyorlar oğlak kadınları. Benim çok sevdiğim kadınlar hep oğlak ☺️

Back