• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
beni en çok yoran bu ruh hali oldu. o kadar fazla ağlıyorum ki anlatamam. çok ağladığım için ağlamam da normal görülüyor artık önemsenmiyor
Benim de ruh halim çok kötü. Sabah uyandığımda çok depresif oluyorum normalde sabahları çok enerjik ve pozitif olurum. Yalnızım şu an eşim yurt dışında, ailem tatilde memlekette. Doktor izin vermedi gidemedim hiç bir yere gerçekten bunaldım . ağla ağla perişan oluyorum ama hormonlardan yani normalde alışkın olduğum şeyler 🙃🥹

beni en çok yoran bu ruh hali oldu. o kadar fazla ağlıyorum ki anlatamam. çok ağladığım için ağlamam da normal görülüyor artık önemsenmiyor
Sabahlari anksiyete ataklarim oluyo bazen yataktan nasil bi panik ve telasla kalktigimi bilmiyorum yarim saat sonra her sey normale donuyor ama hep bu cok dusunen kaygili halim yoruyor beni sonra millete sariyorum
Dün yorduysan bugün çıkıyordur belki ağrısı. Benimde hemen belim ağrıyor duş alırken bile ağrıdı bugün fazla ayakta kaldığım için
Bi is yapmadim dun aslinda ama annemlerdeydim gozleme falan yapmistik annemle ocakla masanin arasinda sandalyede oturup pisirdim yagladim aslinda bilemiyorum🤣

Sabahlari anksiyete ataklarim oluyo bazen yataktan nasil bi panik ve telasla kalktigimi bilmiyorum yarim saat sonra her sey normale donuyor ama hep bu cok dusunen kaygili halim yoruyor beni sonra millete sariyorum

Bi is yapmadim dun aslinda ama annemlerdeydim gozleme falan yapmistik annemle ocakla masanin arasinda sandalyede oturup pisirdim yagladim aslinda bilemiyorum🤣
Gözleme miii neli 🫢😂

Benim de ruh halim çok kötü. Sabah uyandığımda çok depresif oluyorum normalde sabahları çok enerjik ve pozitif olurum. Yalnızım şu an eşim yurt dışında, ailem tatilde memlekette. Doktor izin vermedi gidemedim hiç bir yere gerçekten bunaldım . ağla ağla perişan oluyorum ama hormonlardan yani normalde alışkın olduğum şeyler 🙃🥹
senin için de çok üzgünüm😔 inşallah bebeğimizi kötü etkilemiyoruzdur bu şekilde. bunun farkındayım ama elimde değil tutamıyorum kendimi

Napıyosunuz minnak anneleeer Durumlar nasıl? Ben hiç aşermiyorum ya çok özendim aşerenlere 😂 benim cnm sadece sürekli pis pis şeyler çekiyor ucuz tavuk döner baharatlı patates mc donalds gibi🥲
Benim canım dün gece noodle çekti yedim. Üzülme yalnız değilsin 😂

Masallah size. Rabbim verirse ne güzel veriyor hic beklemediğin anda.
Ikiz deyince cok ilgimi çektiniz. Ben bekarken bile ikiz isterdim. Yasim 35 oldu 1 tane bile yok hala ortada da 🤣
Klomen le hamile kaldim ben. %30 ikiz olabiliyormuş onunla. Gunde 1 tane içmiştim ben kor talihim tek oldu. Gerci 1 tanesini geliştirip doguruursam buyuk basari olacak benim için.
Sormak istediğim genetik yatkınlık mi vardi ikizlere. Yoksa tamamen şans mi
Teşekkürler ama genetik olarak sadece eşimin ailesinde çok uzak kuşaklarda var yani genetik olarak da zor ihtimal tamamen şans 🙏şükürler olsun

Kızlar bir şey diyeceğim. Size uyar ya da uymaz bu fikir bilemem tabi. Her gün hrr öğün hamburger ya da cips yemiyoruz neticede. Haftada bir ya da iki en fazla ne bileyim yani o kadar toleransınız olsun. Kendinize zehir etmeyin beslenme olayını. Bir arkadaşım aşırı takıyordu sağlıklı beslenme işine. Çocuk doğduktan sonra iyice psikolojisi bozuldu. Destek aldı. Yani tamam hepiniz en sağlıklısı olsun isteriz ama abartı her öğün cips kola yemediğimiz sürece bence sorun olmaz. Suçlu psikolojisine girmeyin.

Kızlar bir şey diyeceğim. Size uyar ya da uymaz bu fikir bilemem tabi. Her gün hrr öğün hamburger ya da cips yemiyoruz neticede. Haftada bir ya da iki en fazla ne bileyim yani o kadar toleransınız olsun. Kendinize zehir etmeyin beslenme olayını. Bir arkadaşım aşırı takıyordu sağlıklı beslenme işine. Çocuk doğduktan sonra iyice psikolojisi bozuldu. Destek aldı. Yani tamam hepiniz en sağlıklısı olsun isteriz ama abartı her öğün cips kola yemediğimiz sürece bence sorun olmaz. Suçlu psikolojisine girmeyin.
Kesinlikle katılıyorum hamilelik veya değil her şeyin aşırısı zarar. Arada bir kaçamaktan bir şey olmaz bi yerimiz mi şişsin 🫢

Ben de bazen çok umutsuz mutsuz hissediyorum. Normal yani böyle duygular. Elimizde değil, hormınlarımızın bir oyunu.
gerçekten ne kadar zormuş ya.. daha hiçbir şey yaşamadık sayılır yolun başındayız. daha bunun son günleri, sancısı, doğumu, çocuğu büyütmesi var..
nasıl bir sevgiyse hepsine katlanabiliyoruz bir şey olacak diye de ödümüz kopuyor.. çok ilginç☺️

Bu benim üçüncü gebelik topiğim. Çok kuralcılar olacak, çok umursamazlar olacak, aradakiler olacak.
Herkesin kendi görüşüdür bu konular.
Siz başkasına bakmayın bence kendinizi nasıl huzurlu hissedecekseniz hamileliği öyle yaşayın.
Hepinizin sonuçta hayat şartları farklı.

gerçekten ne kadar zormuş ya.. daha hiçbir şey yaşamadık sayılır yolun başındayız. daha bunun son günleri, sancısı, doğumu, çocuğu büyütmesi var..
nasıl bir sevgiyse hepsine katlanabiliyoruz bir şey olacak diye de ödümüz kopuyor.. çok ilginç☺️
Öyle tabi ki canım ve en güzeli de ne biliyor musun? Asla kötü anılar hatırlanmıyor. İnsanın zihninde hep güze şeyler kalıyor geride. 💕

Bende umut olayım sizlere 5 yaşında kızım var 2 senedir kendi kendine hamile kalmaya çalışıyorum olmadı ki ilk kızım kendiliğinden olmuştu ama bu sefer olmadi. Son zamanlarda doktor yumurtalık takibi yaptı 3 kez klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi son seferde femara ve catlatma iğnesi kullandım şuan üç civciv hamileyim 🐣🐣🐣
Doktor genetik yatkınlık olmalı yoksa zor dedi benim anneannemin annesi dördüzleri doğururken vefat etmiş ve ailemin her yerinde ikiz bebek var ama üçüz ilk defa benden olacak bakalım inşallah sağlıklı olurlar 🧿🌸🐣🐣🐣

Bu arada aserme mevzusu da benim çok komiktir şuan bitmiş olabilir ondan meyveyi söylemeyeceğim çünkü mevsimi dışında bulunamayan bir meyve ben onu mevsimine 2 3 ay kala aserdim. Uyuyorum uyanıyorum burnuma kokusu geliyor ama daha olmasına var biliyorum nasıl ağlamıştım sabahları 5 6 gibi uyanıp uyanıp ağlamıştım o meyve için 🤣🤣🤣 Eşimin ailesinin o meyveye özel bahçeleri var bir mevsimi geldi kimseye yetirmedim kasa kasa yedim hiç unutmuyorum 😂😂😂

Yaaa inanmiyorum. Ucuzle bas edemezdim muhtemelen ama birilerinden bunu haberini almak bile insani gülümsetiyor heyecanlandırıyor. Saglikla kucağınıza alin insallah. Ben 2 dir gidiyorum doktora ikiz diyecek mi diye bakıyorum bakıyorum ama tek 🤣
Ya üçüz videoları çıkıyor karşıma çok şeker oluyorlar 🥰🥰🥰 bayılarak izliyorum. Sağ Salim gelsinler inş 🙈 üç tane isim bulunacak ayyyy cok güzel yaaa 🧡 nedense cok mutlu oldum bana noluyorsa 😁😁😁
Bulaşıcı bir mutluluk bu :)
Günaydın canım kızlar 🧡
benim gibi sinirden kuduran var mı...
birini tutsam elimde kalcak sanki😱😱
biraz sakinleşeyim diye geldim buraya, birilerinin seni anladığını hissetmek çok güzel bir şey.
hiçkimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum
eşimle çok iyi anlaşırız şu an o bile beni anlamıyor
kendimi çoğu zaman yalnız hissediyorum
Canim ben sureklj ağlıyorum. Eskiden cabuk sinirlenirim. Simdi iclenip iclenip ağlıyorum
Hatta banyoda felan üç besyyil önceki olaylar aklıma geliyor orada bir daha ağlıyorum. Sonra bu kadar ağladığım için çocuğum icine kapanık mutsuz bir çocuk olacak deyip bir daha ağlıyorum 😪

Teşekkürler ama genetik olarak sadece eşimin ailesinde çok uzak kuşaklarda var yani genetik olarak da zor ihtimal tamamen şans 🙏şükürler olsun
Allah saglikla kucagina aldirsin canim. Bebek haberi insana zaten mutluluk veriyor. Boyle çifte heyecan oluyor sanki :) Allah hepimizi nazarlardan musibetlerden korusun

Bu benim üçüncü gebelik topiğim. Çok kuralcılar olacak, çok umursamazlar olacak, aradakiler olacak.
Herkesin kendi görüşüdür bu konular.
Siz başkasına bakmayın bence kendinizi nasıl huzurlu hissedecekseniz hamileliği öyle yaşayın.
Hepinizin sonuçta hayat şartları farklı.
ay maşallaah😍 kesinlikle katılıyorum bu zamana kadar internet mi varmış doktor mu varmış annelerimiz folik asit ne bilmiyorlar bile. insanlık kendi kendine gelmiş bu zamana kadar

Back