- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
İç güçler bizi ele geçiriyorBen de bazen çok umutsuz mutsuz hissediyorum. Normal yani böyle duygular. Elimizde değil, hormınlarımızın bir oyunu.
Kesinlikle katiliyorum ya ben kendimi strese sokmam normal beslenme duzenime devam ediyorum zaten kaliteli beslenen bi insandim abur cubur yok hayatimda. Haftada bir gun disarda yiyorum genelde et uzerine guvendigimiz bildigimiz yerlerde oluyor ay da 1 de hamburger yedim ben kola da ictim yani zaten sigara kullaniyodum ogrenmemle biraktim şu an iyiyim alistim ama kendimi devamli kisitlayarak saglikli bir psikolojiyle ilerleyemem o yuzden bu tarz seyleri fazla takinti yapmiyorum. İnsan ogrendiklerini kendi hayatina kendi zevkine gore uyarlayabilir bence oylesi daha mantikli geliyor banaKızlar bir şey diyeceğim. Size uyar ya da uymaz bu fikir bilemem tabi. Her gün hrr öğün hamburger ya da cips yemiyoruz neticede. Haftada bir ya da iki en fazla ne bileyim yani o kadar toleransınız olsun. Kendinize zehir etmeyin beslenme olayını. Bir arkadaşım aşırı takıyordu sağlıklı beslenme işine. Çocuk doğduktan sonra iyice psikolojisi bozuldu. Destek aldı. Yani tamam hepiniz en sağlıklısı olsun isteriz ama abartı her öğün cips kola yemediğimiz sürece bence sorun olmaz. Suçlu psikolojisine girmeyin.