• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de bazen çok umutsuz mutsuz hissediyorum. Normal yani böyle duygular. Elimizde değil, hormınlarımızın bir oyunu.
İç güçler bizi ele geçiriyor🤣
Kızlar bir şey diyeceğim. Size uyar ya da uymaz bu fikir bilemem tabi. Her gün hrr öğün hamburger ya da cips yemiyoruz neticede. Haftada bir ya da iki en fazla ne bileyim yani o kadar toleransınız olsun. Kendinize zehir etmeyin beslenme olayını. Bir arkadaşım aşırı takıyordu sağlıklı beslenme işine. Çocuk doğduktan sonra iyice psikolojisi bozuldu. Destek aldı. Yani tamam hepiniz en sağlıklısı olsun isteriz ama abartı her öğün cips kola yemediğimiz sürece bence sorun olmaz. Suçlu psikolojisine girmeyin.
Kesinlikle katiliyorum ya ben kendimi strese sokmam normal beslenme duzenime devam ediyorum zaten kaliteli beslenen bi insandim abur cubur yok hayatimda. Haftada bir gun disarda yiyorum genelde et uzerine guvendigimiz bildigimiz yerlerde oluyor ay da 1 de hamburger yedim ben kola da ictim yani zaten sigara kullaniyodum ogrenmemle biraktim şu an iyiyim alistim ama kendimi devamli kisitlayarak saglikli bir psikolojiyle ilerleyemem o yuzden bu tarz seyleri fazla takinti yapmiyorum. İnsan ogrendiklerini kendi hayatina kendi zevkine gore uyarlayabilir bence oylesi daha mantikli geliyor bana

Günaydın canım kızlar 🧡
benim gibi sinirden kuduran var mı...
birini tutsam elimde kalcak sanki😱😱
biraz sakinleşeyim diye geldim buraya, birilerinin seni anladığını hissetmek çok güzel bir şey.
hiçkimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum
eşimle çok iyi anlaşırız şu an o bile beni anlamıyor
kendimi çoğu zaman yalnız hissediyorum
Cok tanıdıksın 😂😂
Oğluma hamileyken napsam da kavga çıkarsam diodum nerdeyse. Kocamı boğdum boğacam. Küfür bile etmiş olabilirim. Riskimden dolayı bulaşık makinesini yerleştirmiş bi gün. Tencerenin kapağı oturmamış , kapağı açtım ve kapak tuzla buz oldu. Bana mı yapıyorsun onca işi, sağ Salim evladın doğsun dıye yapıyorsun, yapma bi daha vs diye saydırdım o gün 😂😂🙈🙈 hormonlar işte

Hatta kayınvalideme bile alttan laf dokunduruyordum saygımdan direkt soleyemesem bile 😂😂

Oysaki o kadar kocacıyımdır ki sorma gitsin 😂😂 millet doğum hediyesi bekler kocasından. Tamam bende bekledim aldı da zaten sağolsun ama ben kocama iyi bi saat almıştım 😅😅😅 eli boş gitmedim doğuma 😅😅

Hatta bahaneyle sayende , şunu sorayım tecrübeli annelere; her hamilelikte farkli bir hıs- duygu içinde miydiniz ? Yoksa aynı mı ?
Mesela ilk gebeliğimde eşim o zmnlar cok sinirliydi, ben hep alttan alırdım, kendi kendimi teselli ederdim
İkincide oğluma hamileyken, sinir küpü oldum. Kavga çıkarmadım gelirdi
Şimdi ise, bi bonkörlük bi iyilik hali, bi ağlama coşmaları anlatamam. Cok şaşkınım yani.

Bende öyleyim canım daha az önce bişey yokken gözümden yaşlar geldi normal tabi bunlar
benim aglama seanslarim henuz baslamadi ama baslasa durduramam herhalde kendimi. dun Masterchef te bi yarismacinin kanserli annesi geldi konustular falan esime dondum ki agliyor 🙈 noldu hormanlardan mi dedim evet evet hepsi hormonlar yuzunden diyor 🤣🤣🤣🤣

benim aglama seanslarim henuz baslamadi ama baslasa durduramam herhalde kendimi. dun Masterchef te bi yarismacinin kanserli annesi geldi konustular falan esime dondum ki agliyor 🙈 noldu hormanlardan mi dedim evet evet hepsi hormonlar yuzunden diyor 🤣🤣🤣🤣
Hahahha 😂😂 iyi bari seninde ağlamaların başlarsa yanına arkadaşin hazır bak eşinden daha iyi kim anliycak 😂

Hahahha 😂😂 iyi bari seninde ağlamaların başlarsa yanına arkadaşin hazır bak eşinden daha iyi kim anliycak 😂
arkadasim dunden hazir belirtileri benimle beraber yasadi sagolsun 😂 beli agriyo, arada midesi bulaniyo, bende olmayan aserme onda var 😂😂 aksam uyumadan once yarin ne yiyelim diye plan yapiyor, bende tam tersiyim bakalim yarina cikacakmiyiz yat uyu diye firsat vermiyorum adamcagiza 😁😁

Canım bol su içmek de mi işe yaramadı ?
Canım ben buldum kayısı kompostosu iç posalarını da ye ama şeker katma sakın. Şeker zararlı. Aynı günün akşamına 4 günlük bekleyişim son buldu. Gerçekten de çok zor allah yardımcın olsun kardeşim 💕
Canım benim kabızlık sorunum yok ama doktorum bol su ve yürüyüş demişti .

Bağırsak sorunlarına en iyi yürüyüş gelir demişti
Saolun kızlar suyu falan çok içmeye çalışıyorumda kayısıda yiyorum bi kompostayıda deneyeyim bakalım

Bugün eşimin ısrarıyla ayın 27sine çok var diye Dr a gittim. Şeffaf uzayan akıntı normal değişen hormonlar dan dedi. Ama artık bildiğiniz bebek olmuş bizimkiler 😍 kolu bacağı kıpır kıpır hiç durmuyordu duygulandım ilk defa😇😪 bide tahminde bulunayım erkeğe benziyor dedi🙄 inşallah yanılırsınız dedim ama tabisi sağlıkla vaktinde gelmesi önceliğimiz😁 zaten 1 oğlum var ki o bile kız olsa diye beklemiştim, nasip olmayacak mı ne😬 buarada 2 embriyo koyulmuştu bana 1 kız 1 erkek ama tek bebekle devam ediyoruz yola.

Kızlar bir şey diyeceğim. Size uyar ya da uymaz bu fikir bilemem tabi. Her gün hrr öğün hamburger ya da cips yemiyoruz neticede. Haftada bir ya da iki en fazla ne bileyim yani o kadar toleransınız olsun. Kendinize zehir etmeyin beslenme olayını. Bir arkadaşım aşırı takıyordu sağlıklı beslenme işine. Çocuk doğduktan sonra iyice psikolojisi bozuldu. Destek aldı. Yani tamam hepiniz en sağlıklısı olsun isteriz ama abartı her öğün cips kola yemediğimiz sürece bence sorun olmaz. Suçlu psikolojisine girmeyin.
Ben abartılmadığı sürece canımızın her istediğini yiyebiliriz düşüncesindeyim. Ünlülerde veya çevremde gördüğüm hamilelerden anladığım kadarıyla hamileyken ne kadar dikkat edip gram heabı yapan kadın varsa çoğunun bebeği ya obez ya da başka problemi var. Hayatta Herşey denge arkadaşlar.

Ben abartılmadığı sürece canımızın her istediğini yiyebiliriz düşüncesindeyim. Ünlülerde veya çevremde gördüğüm hamilelerden anladığım kadarıyla hamileyken ne kadar dikkat edip gram heabı yapan kadın varsa çoğunun bebeği ya obez ya da başka problemi var. Hayatta Herşey denge arkadaşlar.
Bi de hesap yapmak insani daha cok yemeye sevk ediyo stresten ben ne zaman diyet psikolojisine girsem devamli acikirdim simdi 2 ogun yasiyorum arada meyve yogurt gayet guzel yeterli

Bi de hesap yapmak insani daha cok yemeye sevk ediyo stresten ben ne zaman diyet psikolojisine girsem devamli acikirdim simdi 2 ogun yasiyorum arada meyve yogurt gayet guzel yeterli
Aynen hayatım. Ben ilk hamileliğimde yine bu kilomda hamile kaldım hiç kısmadan istediklerimi yedim (hoş çoğu şeyi yiyemedim burada vücut kendini dengeliyor) 7 kg aldım. Şimdide mesela sabah kahvaltıda baklava yedim ne ayıp yani 😂 ama napim istedim ve yedim hahah

Bugün eşimin ısrarıyla ayın 27sine çok var diye Dr a gittim. Şeffaf uzayan akıntı normal değişen hormonlar dan dedi. Ama artık bildiğiniz bebek olmuş bizimkiler 😍 kolu bacağı kıpır kıpır hiç durmuyordu duygulandım ilk defa😇😪 bide tahminde bulunayım erkeğe benziyor dedi🙄 inşallah yanılırsınız dedim ama tabisi sağlıkla vaktinde gelmesi önceliğimiz😁 zaten 1 oğlum var ki o bile kız olsa diye beklemiştim, nasip olmayacak mı ne😬 buarada 2 embriyo koyulmuştu bana 1 kız 1 erkek ama tek bebekle devam ediyoruz yola.
Ya sağlıklı olsun tabi insanın gönlünde bi cinsiyet oluyor benim dr da kıza benzetti ama hiç farketmez:) ne güzel haberler almışsınız hayırlısıyla kucağımıza alalım

Aynen hayatım. Ben ilk hamileliğimde yine bu kilomda hamile kaldım hiç kısmadan istediklerimi yedim (hoş çoğu şeyi yiyemedim burada vücut kendini dengeliyor) 7 kg aldım. Şimdide mesela sabah kahvaltıda baklava yedim ne ayıp yani 😂 ama napim istedim ve yedim hahah
Ben tatli her seyden tiksindim dondurma da dahil hem ekşili acili mayhoş seyler istiyorum ya onceden de tatliyla aram yoktu ama su an hic yok umarim ben de 7 kiloyla kapatirim ya siskoluk başa bela🤣 bu arada benim kasiktan yukari cikmis bebek karnimin sag tarafi sis karnim resmen yamuk bisey oldu sabah cok guldum ya tovbe tovbe🤣🤣🤣🤣🤣

Ben tatli her seyden tiksindim dondurma da dahil hem ekşili acili mayhoş seyler istiyorum ya onceden de tatliyla aram yoktu ama su an hic yok umarim ben de 7 kiloyla kapatirim ya siskoluk başa bela🤣 bu arada benim kasiktan yukari cikmis bebek karnimin sag tarafi sis karnim resmen yamuk bisey oldu sabah cok guldum ya tovbe tovbe🤣🤣🤣🤣🤣
İlk hamileliğimde ağzıma tatlı sürmedim sizin gibiydim kız oldu 😅 bunda tam tersi bakalım erkek mi olacak 😂😂

Ben de normal hayatımda hiç tatlı yemem hamilelikte de hiç sevmem sadece arada aklımda kalmasın diye 1.02 lokma yiyorum ama tatlı sevmesem de yemesem de ilk hamileliğimde 27 kg aldım bu sefer bakalım sonumuz ne olacak

İlk hamileliğimde ağzıma tatlı sürmedim sizin gibiydim kız oldu 😅 bunda tam tersi bakalım erkek mi olacak 😂😂
Ya benimde ilk haftalar tatlıdan çok tiksindim şimdi az az yiyorum ama yine sütlü tatlılar itici geliyor. Bana da hep erkek diyorlar ekşi tuzlu yediğim için kız olsa çok sevinirim sağlıklı gelmesi önceliğimiz tabii de 😁❤️❤️

arkadasim dunden hazir belirtileri benimle beraber yasadi sagolsun 😂 beli agriyo, arada midesi bulaniyo, bende olmayan aserme onda var 😂😂 aksam uyumadan once yarin ne yiyelim diye plan yapiyor, bende tam tersiyim bakalim yarina cikacakmiyiz yat uyu diye firsat vermiyorum adamcagiza 😁😁
Hay çok yaşayın güldürdün beniiii 😂

Back