• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben erkek hissediyorum valla çin takvimine göre de kız gözüküyor bakalım kim haklı çıkacak🤣 eşim erkek istiyor ve açıkça söyledi 🙃 bebişlerin çoğuda kova burcu olacak bu arada geçen gün aklıma geldi. Eşim kova burcu ben de oğlak burcuyum. Kendime sabır diliyorum 🤣😂
Çılgın bebekler geliyor inşallah 😂

Ben kıza hamileyken canım hep İskender pirzola et türü şeyler istedi. Ve baya baya vejeteryan takiliyoken et yemeye başladım. Et suyu içtim canım çeke çeke. Waffle filan mesela midemi bulandiriyodu.
Bu hamileliğimde ise tam tersi, etten tiksindim adı bile midemi kaldiriyor. Ama profiterol waffle filan yiyesim geliyor bir de çikolatalı gofret. Cinsiyet olarak bir tahminim yok. Erkek olmasını isterim kızım var diye, ama kızım da olmasını isterim kanka olurlar birbirlerine dost olurlar diye. Her ikisi de sağlıklı olsun, benim olsun :)))

Çılgın bebekler geliyor inşallah 😂

Ben kıza hamileyken canım hep İskender pirzola et türü şeyler istedi. Ve baya baya vejeteryan takiliyoken et yemeye başladım. Et suyu içtim canım çeke çeke. Waffle filan mesela midemi bulandiriyodu.
Bu hamileliğimde ise tam tersi, etten tiksindim adı bile midemi kaldiriyor. Ama profiterol waffle filan yiyesim geliyor bir de çikolatalı gofret. Cinsiyet olarak bir tahminim yok. Erkek olmasını isterim kızım var diye, ama kızım da olmasını isterim kanka olurlar birbirlerine dost olurlar diye. Her ikisi de sağlıklı olsun, benim olsun :)))
Benimde kızım var sağlıkla gelsinlerde deiğin gibi kız olursa kızım çok sevinir, erkek olursa o duyguyuda tatmış oluruz kısmette ne varsa yeterki sağlıkla gelsinler

Kızlar , cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda yapmayi düşünenler var mı 🤔😌
aile veya küçük samimi bir grupla yapılanları beğeniyorum ama büyük mekanlarda düğün gibi olanlardan pek hoşlanmıyorum🙈☺️
benim eşim her türlüsüne çok karşı olduğu için bizde konusu bile açılmıyor😄

Bugün eşimin ısrarıyla ayın 27sine çok var diye Dr a gittim. Şeffaf uzayan akıntı normal değişen hormonlar dan dedi. Ama artık bildiğiniz bebek olmuş bizimkiler 😍 kolu bacağı kıpır kıpır hiç durmuyordu duygulandım ilk defa😇😪 bide tahminde bulunayım erkeğe benziyor dedi🙄 inşallah yanılırsınız dedim ama tabisi sağlıkla vaktinde gelmesi önceliğimiz😁 zaten 1 oğlum var ki o bile kız olsa diye beklemiştim, nasip olmayacak mı ne😬 buarada 2 embriyo koyulmuştu bana 1 kız 1 erkek ama tek bebekle devam ediyoruz yola.
Enfeksiyon olmamasına cok sevindim 🤩
Ya bi şeyi merak ettim. Embriyonun cinsiyeti biliniyor muydu ? Siz yurt dışındaydınız demi ? Nerde yapılıyor 🤓

Ben erkek hissediyorum valla çin takvimine göre de kız gözüküyor bakalım kim haklı çıkacak🤣 eşim erkek istiyor ve açıkça söyledi 🙃 bebişlerin çoğuda kova burcu olacak bu arada geçen gün aklıma geldi. Eşim kova burcu ben de oğlak burcuyum. Kendime sabır diliyorum 🤣😂
Bizim oğlumuz var ama eşim ikinci de oğlan olsa fena olmaz dio. Birine doğudaki toprakları veririz Doğu beyi olur; diğerine de batıdaki toprakları veririz batı beyi olur dio
Not: ikimiz de memuruz 😂😂😂😂😂 toprak arazı sıfır sıfır sıfır 😁😁😁

Benim içimden de gizliden gizlice kız olsa iyi olur aslında fln diye geçiyor. Oğlumu cok seviyorum memnunum da, ikinci bi erkeğe de hayır demem ama cok arada kaldım 😂😂
Benimki sanırım oğlak olacak. Kız oğlak nasıl oluo anlatsana az 😍🙈

Enfeksiyon olmamasına cok sevindim 🤩
Ya bi şeyi merak ettim. Embriyonun cinsiyeti biliniyor muydu ? Siz yurt dışındaydınız demi ? Nerde yapılıyor 🤓
Ya bu enfeksiyon olayından bu kadar korkmusken basima geldi sanirim. Progestani fitil olarak kullanıyorum ben. Bunda bile yanma ve aci hissediyorum iki üç gündür. Korkuyorum.

Benimde çıktı baya öğrendi beni görenler😂 işe gidince iştekilerde anlar artık, hele akşama doğru iyice şişiyo😂
Benim zaten bir gobegim vardi halihazirda ama dun aksam baktim 5 aylik olmuş. Vallahi eşimden utandım bol bol giyindim ben bu kadar buyuk gobekle duramam dedim. Sabaha o kadar buyuk degilsi ama hala var. Herkes kac defadır diyor nasil boyle kilo aldın diye. Bir kac kisi de sordu hamile misin diye geliştirdim.
sorma ben de bunu düşündüm biz de eşimle boğa burcuyuz
çocuk bizle anlaşamayacak galiba😂
boğa ve kova çok zıt🙈
Ay bende bogayim. Esimde balik. Kova olursa bogayla zıt olacak. Zamanindâ doğarsa Balik olacak. bir boğa olarak 2. Bir balığa tahammul edebilir miyim bilmiyorum.. kolay olmayacak bence.

Ya bu enfeksiyon olayından bu kadar korkmusken basima geldi sanirim. Progestani fitil olarak kullanıyorum ben. Bunda bile yanma ve aci hissediyorum iki üç gündür. Korkuyorum.
ben de kendimden şüpheleniyorum. yanma veya acı yok ama akıntının bıraktığı görüntü hoş değil🥺

Kızlar , cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda yapmayi düşünenler var mı 🤔😌
ben hic dusunmedim yapmamda isteyen icin aile icinde keyifli olabilir belki..
burda baby shower adeti var, o olur buyuk ihtimal ama onuda hamile yapmiyor arkadaslari duzenliyor. maksat dogumdan sonra anneyi bebek gorme bahanesiyle rahatsiz etmemek ve dogum oncesi ihtiyaclara yardimci olmak. anne isterse magazadan hesap actirip bebegin ihtiyac listesini hazirliyor, cevresindekiler de o listeden bi urunun parasini odeyip hediyesini almis oluyor. mantikli olsada o da ayip gibi geliyor 😁😁 artik kim ne isterse getirsin kabulum.

Akinti bende de hep oluyordu. Normalde hic olmaz bende. Ama bu aci oluşturan sonra akinti da azaldı.
Akıntıyieger kotu kokulu değilse normal karşılıyorlar hep
Bende de hep sarı bazen yeşilimsi akıntı var koku kaşıntı yok ama sanırım enfeksiyon ☹️ Haftaya randevum o zmna kadar beklicem bakalım inşallah bi şey olmaz

ben hic dusunmedim yapmamda isteyen icin aile icinde keyifli olabilir belki..
burda baby shower adeti var, o olur buyuk ihtimal ama onuda hamile yapmiyor arkadaslari duzenliyor. maksat dogumdan sonra anneyi bebek gorme bahanesiyle rahatsiz etmemek ve dogum oncesi ihtiyaclara yardimci olmak. anne isterse magazadan hesap actirip bebegin ihtiyac listesini hazirliyor, cevresindekiler de o listeden bi urunun parasini odeyip hediyesini almis oluyor. mantikli olsada o da ayip gibi geliyor 😁😁 artik kim ne isterse getirsin kabulum.
baby shower adeti buraya da geldi ama asla doğumdan sonra rahatsız etmemek için değil😂 bebek mevlüdünden önce bi aktivitemiz daha olsun boş durmayalım diye😂😂

baby shower adeti buraya da geldi ama asla doğumdan sonra rahatsız etmemek için değil😂 bebek mevlüdünden önce bi aktivitemiz daha olsun boş durmayalım diye😂😂
arayi acmayalim diye surekli partiliyorlar anlasilan 😂 bebegin 40 i cikinca bi merkez varmis artik oraya goturup bebegi camekanli havuzun icinde yuzdurerek 40 ucurmasi yapiyorlarmis. bunuda birkac ay once sevgii kardesim bebegine yapinca ogrenmis oldum 😁 ben nasip olursa eskimeyen eski usul mevlut yapicam yavruma 😍

arayi acmayalim diye surekli partiliyorlar anlasilan 😂 bebegin 40 i cikinca bi merkez varmis artik oraya goturup bebegi camekanli havuzun icinde yuzdurerek 40 ucurmasi yapiyorlarmis. bunuda birkac ay once sevgii kardesim bebegine yapinca ogrenmis oldum 😁 ben nasip olursa eskimeyen eski usul mevlut yapicam yavruma 😍
kendi kuzenimde gördüğüm sıralamayı yazıyorum
baby shower - hastane odası partisi - bebek mevlüdü - 40 uçurma - 6 ay kınası - diş buğdayı - 1 yaş doğum günü 😂 hediye almaktan batmıştık artık😂 o zamanlar cinsiyet partisi yoktu allahtan o eksik kaldı😄

kendi kuzenimde gördüğüm sıralamayı yazıyorum
baby shower - hastane odası partisi - bebek mevlüdü - 40 uçurma - 6 ay kınası - diş buğdayı - 1 yaş doğum günü 😂 hediye almaktan batmıştık artık😂 o zamanlar cinsiyet partisi yoktu allahtan o eksik kaldı😄
enistenin son durumunu cok merak ettim umarim ev araba satmamistir bunlar icin 😄 6 ay kinasini da bu sene birinden duydum cokkkk sasirdim kendimi uzayli gibi hissettim, meger uzun zamandir varmis.. ben akli erene kadar dogum gunu partisi bile dusunmuyorum, dogum gunu yaparsam da pide ayran missss 😂😂

Back