- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Benim de ruh halim çok kötü. Sabah uyandığımda çok depresif oluyorum normalde sabahları çok enerjik ve pozitif olurum. Yalnızım şu an eşim yurt dışında, ailem tatilde memlekette. Doktor izin vermedi gidemedim hiç bir yere gerçekten bunaldım . ağla ağla perişan oluyorum ama hormonlardan yani normalde alışkın olduğum şeylerbeni en çok yoran bu ruh hali oldu. o kadar fazla ağlıyorum ki anlatamam. çok ağladığım için ağlamam da normal görülüyor artık önemsenmiyor
Sabahlari anksiyete ataklarim oluyo bazen yataktan nasil bi panik ve telasla kalktigimi bilmiyorum yarim saat sonra her sey normale donuyor ama hep bu cok dusunen kaygili halim yoruyor beni sonra millete sariyorumbeni en çok yoran bu ruh hali oldu. o kadar fazla ağlıyorum ki anlatamam. çok ağladığım için ağlamam da normal görülüyor artık önemsenmiyor
Bi is yapmadim dun aslinda ama annemlerdeydim gozleme falan yapmistik annemle ocakla masanin arasinda sandalyede oturup pisirdim yagladim aslinda bilemiyorumDün yorduysan bugün çıkıyordur belki ağrısı. Benimde hemen belim ağrıyor duş alırken bile ağrıdı bugün fazla ayakta kaldığım için
Gözleme miii neliSabahlari anksiyete ataklarim oluyo bazen yataktan nasil bi panik ve telasla kalktigimi bilmiyorum yarim saat sonra her sey normale donuyor ama hep bu cok dusunen kaygili halim yoruyor beni sonra millete sariyorum
Bi is yapmadim dun aslinda ama annemlerdeydim gozleme falan yapmistik annemle ocakla masanin arasinda sandalyede oturup pisirdim yagladim aslinda bilemiyorum
senin için de çok üzgünümBenim de ruh halim çok kötü. Sabah uyandığımda çok depresif oluyorum normalde sabahları çok enerjik ve pozitif olurum. Yalnızım şu an eşim yurt dışında, ailem tatilde memlekette. Doktor izin vermedi gidemedim hiç bir yere gerçekten bunaldım . ağla ağla perişan oluyorum ama hormonlardan yani normalde alışkın olduğum şeyler
Benim canım dün gece noodle çekti yedim. Üzülme yalnız değilsinNapıyosunuz minnak anneleeer Durumlar nasıl? Ben hiç aşermiyorum ya çok özendim aşerenlerebenim cnm sadece sürekli pis pis şeyler çekiyor ucuz tavuk döner baharatlı patates mc donalds gibi
Teşekkürler ama genetik olarak sadece eşimin ailesinde çok uzak kuşaklarda var yani genetik olarak da zor ihtimal tamamen şansMasallah size. Rabbim verirse ne güzel veriyor hic beklemediğin anda.
Ikiz deyince cok ilgimi çektiniz. Ben bekarken bile ikiz isterdim. Yasim 35 oldu 1 tane bile yok hala ortada da
Klomen le hamile kaldim ben. %30 ikiz olabiliyormuş onunla. Gunde 1 tane içmiştim ben kor talihim tek oldu. Gerci 1 tanesini geliştirip doguruursam buyuk basari olacak benim için.
Sormak istediğim genetik yatkınlık mi vardi ikizlere. Yoksa tamamen şans mi
Bebiş etkilenmez merak etme. Hislerinin çoğu hormonlar kaynaklı zaten.senin için de çok üzgünüminşallah bebeğimizi kötü etkilemiyoruzdur bu şekilde. bunun farkındayım ama elimde değil tutamıyorum kendimi
inşallah canım bazen paralıyorum kendimi resmen. normalde de sakin bi insan sayılmazdım iyice delirdimBebiş etkilenmez merak etme. Hislerinin çoğu hormonlar kaynaklı zaten.
Çooook normallll canım. Sen bir de lohusalığı gör. Hepsi normal dönemsel.inşallah canım bazen paralıyorum kendimi resmen. normalde de sakin bi insan sayılmazdım iyice delirdim
Kesinlikle katılıyorum hamilelik veya değil her şeyin aşırısı zarar. Arada bir kaçamaktan bir şey olmaz bi yerimiz mi şişsinKızlar bir şey diyeceğim. Size uyar ya da uymaz bu fikir bilemem tabi. Her gün hrr öğün hamburger ya da cips yemiyoruz neticede. Haftada bir ya da iki en fazla ne bileyim yani o kadar toleransınız olsun. Kendinize zehir etmeyin beslenme olayını. Bir arkadaşım aşırı takıyordu sağlıklı beslenme işine. Çocuk doğduktan sonra iyice psikolojisi bozuldu. Destek aldı. Yani tamam hepiniz en sağlıklısı olsun isteriz ama abartı her öğün cips kola yemediğimiz sürece bence sorun olmaz. Suçlu psikolojisine girmeyin.
Aynen şişmesin be yaaaaKesinlikle katılıyorum hamilelik veya değil her şeyin aşırısı zarar. Arada bir kaçamaktan bir şey olmaz bi yerimiz mi şişsin
gerçekten ne kadar zormuş ya.. daha hiçbir şey yaşamadık sayılır yolun başındayız. daha bunun son günleri, sancısı, doğumu, çocuğu büyütmesi var..Ben de bazen çok umutsuz mutsuz hissediyorum. Normal yani böyle duygular. Elimizde değil, hormınlarımızın bir oyunu.
Öyle tabi ki canım ve en güzeli de ne biliyor musun? Asla kötü anılar hatırlanmıyor. İnsanın zihninde hep güze şeyler kalıyor geride.gerçekten ne kadar zormuş ya.. daha hiçbir şey yaşamadık sayılır yolun başındayız. daha bunun son günleri, sancısı, doğumu, çocuğu büyütmesi var..
nasıl bir sevgiyse hepsine katlanabiliyoruz bir şey olacak diye de ödümüz kopuyor.. çok ilginç
Bende umut olayım sizlere 5 yaşında kızım var 2 senedir kendi kendine hamile kalmaya çalışıyorum olmadı ki ilk kızım kendiliğinden olmuştu ama bu sefer olmadi. Son zamanlarda doktor yumurtalık takibi yaptı 3 kez klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi son seferde femara ve catlatma iğnesi kullandım şuan üç civciv hamileyim
Doktor genetik yatkınlık olmalı yoksa zor dedi benim anneannemin annesi dördüzleri doğururken vefat etmiş ve ailemin her yerinde ikiz bebek var ama üçüz ilk defa benden olacak bakalım inşallah sağlıklı olurlar
Bu arada aserme mevzusu da benim çok komiktir şuan bitmiş olabilir ondan meyveyi söylemeyeceğim çünkü mevsimi dışında bulunamayan bir meyve ben onu mevsimine 2 3 ay kala aserdim. Uyuyorum uyanıyorum burnuma kokusu geliyor ama daha olmasına var biliyorum nasıl ağlamıştım sabahları 5 6 gibi uyanıp uyanıp ağlamıştım o meyve içinEşimin ailesinin o meyveye özel bahçeleri var bir mevsimi geldi kimseye yetirmedim kasa kasa yedim hiç unutmuyorum
Bulaşıcı bir mutluluk bu :)Ya üçüz videoları çıkıyor karşıma çok şeker oluyorlarbayılarak izliyorum. Sağ Salim gelsinler inş üç tane isim bulunacak ayyyy cok güzel yaaa nedense cok mutlu oldum bana noluyorsa
Canim ben sureklj ağlıyorum. Eskiden cabuk sinirlenirim. Simdi iclenip iclenip ağlıyorumGünaydın canım kızlar
benim gibi sinirden kuduran var mı...
birini tutsam elimde kalcak sanki
biraz sakinleşeyim diye geldim buraya, birilerinin seni anladığını hissetmek çok güzel bir şey.
hiçkimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum
eşimle çok iyi anlaşırız şu an o bile beni anlamıyor
kendimi çoğu zaman yalnız hissediyorum
Allah saglikla kucagina aldirsin canim. Bebek haberi insana zaten mutluluk veriyor. Boyle çifte heyecan oluyor sanki :) Allah hepimizi nazarlardan musibetlerden korusunTeşekkürler ama genetik olarak sadece eşimin ailesinde çok uzak kuşaklarda var yani genetik olarak da zor ihtimal tamamen şansşükürler olsun
ay maşallaahBu benim üçüncü gebelik topiğim. Çok kuralcılar olacak, çok umursamazlar olacak, aradakiler olacak.
Herkesin kendi görüşüdür bu konular.
Siz başkasına bakmayın bence kendinizi nasıl huzurlu hissedecekseniz hamileliği öyle yaşayın.
Hepinizin sonuçta hayat şartları farklı.
benimde canim gecen noodle istedi hazir toz yerine suyunu kendim hazirlayorum, bu donemde soya sosu tuketmek onerilmedigi icin kendimi tutuyorum ama ilerleyen haftalarda kendimi soya ya bogucammBenim canım dün gece noodle çekti yedim. Üzülme yalnız değilsin
Kiz sus hamiş dolu burasi tam yaziyodum geri sildimGözleme miii neli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?