• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arzumsunn M Meltemavc inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorum 🙏hiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin 🙏tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin
Masallah size. Rabbim verirse ne güzel veriyor hic beklemediğin anda.
Ikiz deyince cok ilgimi çektiniz. Ben bekarken bile ikiz isterdim. Yasim 35 oldu 1 tane bile yok hala ortada da 🤣
Klomen le hamile kaldim ben. %30 ikiz olabiliyormuş onunla. Gunde 1 tane içmiştim ben kor talihim tek oldu. Gerci 1 tanesini geliştirip doguruursam buyuk basari olacak benim için.
Sormak istediğim genetik yatkınlık mi vardi ikizlere. Yoksa tamamen şans mi

Sadece tek bir kere aş erdim hamileliklerimde, koku geliyor insanın burnuna. Çok ilginç bir şey ya. O da omletti zaten. Sabah kalkıp yaptım 😂
Dun beni sogan kokusu öldürdü 😷 sabaha kadar ev sogan kokuyordu sanki camları açıp yattım. Esim koku yok diyor hayır heryer sogan kokuyor diyorum 😜

O durumu ben degil esim yaşıyor 🤣🤣 izleyip izleyip canı çekiyor bana sasiriyor nasıl istemiyorsun diye
Bana da eşim birsuru yemek seçeneği sunuyor hatta cani cekiyor adamin ama ben ismini bile duyunca yüzümü buluşturuyorum. Bu nasil birsey ya deyip gidiyor🤣🤣🤣

😀😀 bizi anlamadılar, anlamayacaklar..
miden nasıl oldu, yemek yemeye başlayabildin mi?
Ikigun bulantim geçmişti ama geri geldi 2 gundur surekli bir icim bayiliyor. Ama sigara böreği için ağladım bugun. Alip gelene kadar da mantıksız ama ağladım. Tek onu yedim. Ondada istedigimi bulamadım ama canim isterken cok iyiydi 🤣 bence eşimde istediğini bulamadi tadında. bu nedir buna ağladın dedi durdu. Sanirim ilk asermem di

Ayy noolur ye bı şekilde, keşke yakında tanısik olsaydık paylaşırdim 😢🥰
Kolay bulunan bir şey canım hepimiz bulur yeriz üzülme 😁😂
O durumu ben degil esim yaşıyor 🤣🤣 izleyip izleyip canı çekiyor bana sasiriyor nasıl istemiyorsun diye

Dun beni sogan kokusu öldürdü 😷 sabaha kadar ev sogan kokuyordu sanki camları açıp yattım. Esim koku yok diyor hayır heryer sogan kokuyor diyorum 😜
Soğan aş etmişsin işte 😂🤣

Ikigun bulantim geçmişti ama geri geldi 2 gundur surekli bir icim bayiliyor. Ama sigara böreği için ağladım bugun. Alip gelene kadar da mantıksız ama ağladım. Tek onu yedim. Ondada istedigimi bulamadım ama canim isterken cok iyiydi 🤣 bence eşimde istediğini bulamadi tadında. bu nedir buna ağladın dedi durdu. Sanirim ilk asermem di
Canım benim kıyamam, sifa olsun inşallah 😍 ev yapımı lezzeti olmadığı icin mi beğenmedin acaba!! İki günle basladin inşallah bu sure uzar ve hiç bulantın kalmaz.

Canım benim kıyamam, sifa olsun inşallah 😍 ev yapımı lezzeti olmadığı icin mi beğenmedin acaba!! İki günle basladin inşallah bu sure uzar ve hiç bulantın kalmaz.
Kayinvaldemlerdeyiz hamile olduğumu bilen yok. Ters bir zamandi. Esim gitti pastaneden aldi. Ev yapımı olsaydi aradigimi bulurdum bence 🙂
Insallah canim bir an once 3 dört aylık olsaydjk ve o güzel zamanlar başlasaydı hepimiz icin

Back