- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mısır çıktı mı ki daha bizim çıkmadı mısırlarBen süt misiri asermiştim ya hala aşeriyorum. Soganli menemenle ekşi elma bi de
Carsida buluyorum ama pazara baktiracam bu hafta ya. Eve gidip gelirken misir tarlasinin yanindan geciyorum her gun gozluyorum ya cikmadilar dahaMısır çıktı mı ki daha bizim çıkmadı mısırlar
Kıyamam yaaCarsida buluyorum ama pazara baktiracam bu hafta ya. Eve gidip gelirken misir tarlasinin yanindan geciyorum her gun gozluyorum ya cikmadilar daha
Profiterol iyiymiş yaa mmmmSonunda kusmak olmasa ne de güzel şeyler yiyeceğiz aslında
Ben profiterolcu oldum. Başka da bişey istemiyor canım. Mide bulantısı ve kusmaktan ara verirsem tabi.
Ayy noolur ye bı şekilde, keşke yakında tanısik olsaydık paylaşırdimProfiterol iyiymiş yaa mmmm
Masallah size. Rabbim verirse ne güzel veriyor hic beklemediğin anda.Arzumsunn M Meltemavc inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorum hiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin
O durumu ben degil esim yaşıyor izleyip izleyip canı çekiyor bana sasiriyor nasıl istemiyorsun diyeMasterchef izleyen var mı? Karnım acıkıyor benim izledikçe ama kalkıp yapasım gelmiyor hem de yapınca da 1 lokma yesem tıkıyor
Dun beni sogan kokusu öldürdü sabaha kadar ev sogan kokuyordu sanki camları açıp yattım. Esim koku yok diyor hayır heryer sogan kokuyor diyorumSadece tek bir kere aş erdim hamileliklerimde, koku geliyor insanın burnuna. Çok ilginç bir şey ya. O da omletti zaten. Sabah kalkıp yaptım
Bana da eşim birsuru yemek seçeneği sunuyor hatta cani cekiyor adamin ama ben ismini bile duyunca yüzümü buluşturuyorum. Bu nasil birsey ya deyip gidiyorO durumu ben degil esim yaşıyor izleyip izleyip canı çekiyor bana sasiriyor nasıl istemiyorsun diye
bizi anlamadılar, anlamayacaklar..Bana da eşim birsuru yemek seçeneği sunuyor hatta cani cekiyor adamin ama ben ismini bile duyunca yüzümü buluşturuyorum. Bu nasil birsey ya deyip gidiyor
Ikigun bulantim geçmişti ama geri geldi 2 gundur surekli bir icim bayiliyor. Ama sigara böreği için ağladım bugun. Alip gelene kadar da mantıksız ama ağladım. Tek onu yedim. Ondada istedigimi bulamadım ama canim isterken cok iyiydi bence eşimde istediğini bulamadi tadında. bu nedir buna ağladın dedi durdu. Sanirim ilk asermem dibizi anlamadılar, anlamayacaklar..
miden nasıl oldu, yemek yemeye başlayabildin mi?
Kolay bulunan bir şey canım hepimiz bulur yeriz üzülmeAyy noolur ye bı şekilde, keşke yakında tanısik olsaydık paylaşırdim
O durumu ben degil esim yaşıyor izleyip izleyip canı çekiyor bana sasiriyor nasıl istemiyorsun diye
Soğan aş etmişsin işteDun beni sogan kokusu öldürdü sabaha kadar ev sogan kokuyordu sanki camları açıp yattım. Esim koku yok diyor hayır heryer sogan kokuyor diyorum
Birimiz duvarları ısırıyoruz, birimiz ahır kokluyoruz, mısır neeeyy seninki çok masum kaldıBen süt misiri asermiştim ya hala aşeriyorum. Soganli menemenle ekşi elma bi de
Canım benim kıyamam, sifa olsun inşallah ev yapımı lezzeti olmadığı icin mi beğenmedin acaba!! İki günle basladin inşallah bu sure uzar ve hiç bulantın kalmaz.Ikigun bulantim geçmişti ama geri geldi 2 gundur surekli bir icim bayiliyor. Ama sigara böreği için ağladım bugun. Alip gelene kadar da mantıksız ama ağladım. Tek onu yedim. Ondada istedigimi bulamadım ama canim isterken cok iyiydi bence eşimde istediğini bulamadi tadında. bu nedir buna ağladın dedi durdu. Sanirim ilk asermem di
Kayinvaldemlerdeyiz hamile olduğumu bilen yok. Ters bir zamandi. Esim gitti pastaneden aldi. Ev yapımı olsaydi aradigimi bulurdum benceCanım benim kıyamam, sifa olsun inşallah ev yapımı lezzeti olmadığı icin mi beğenmedin acaba!! İki günle basladin inşallah bu sure uzar ve hiç bulantın kalmaz.