• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kayinvaldemlerdeyiz hamile olduğumu bilen yok. Ters bir zamandi. Esim gitti pastaneden aldi. Ev yapımı olsaydi aradigimi bulurdum bence 🙂
Insallah canim bir an once 3 dört aylık olsaydjk ve o güzel zamanlar başlasaydı hepimiz icin
Aminnn ins o günleri de göreceğiz sonra bu günleri yad edicez 😍 kayinvalidene bugun borek yapalım deyip başlayınca da biraz basım agriyor diye gidip yatardın 😜 canının istediklerini kayinvalidenin üstüne yık çaktırmadan.

Kızlar 8+5 haftalığız ve 2 gündür belirtilerim aniden kesildiğini hissediyorum yani bulantılar göğüs hassasiyeti gibi.. Randevum pazartesi günü ama içim içimi yiyor neler okuyoruz burda. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ☹️☹️☹️

Günaydın minnak annemeler. Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı? Daha çok erkrn değil mi bugün 11. Haftamız bitti gece bacak ağrısından uyuyamadım hala da ağrıyor. Kullandığım multivitamin içerisinde magnezyum falan da var ama kalsiyu düşmüş olabilir mi yoksa normal mi bu durum ☹️
Ben merdiven çıkınca ağrıyor üst bacaklarım. Baya zorluyorum galiba kendimi😓

Masallah size. Rabbim verirse ne güzel veriyor hic beklemediğin anda.
Ikiz deyince cok ilgimi çektiniz. Ben bekarken bile ikiz isterdim. Yasim 35 oldu 1 tane bile yok hala ortada da 🤣
Klomen le hamile kaldim ben. %30 ikiz olabiliyormuş onunla. Gunde 1 tane içmiştim ben kor talihim tek oldu. Gerci 1 tanesini geliştirip doguruursam buyuk basari olacak benim için.
Sormak istediğim genetik yatkınlık mi vardi ikizlere. Yoksa tamamen şans mi

Bende umut olayım sizlere 5 yaşında kızım var 2 senedir kendi kendine hamile kalmaya çalışıyorum olmadı ki ilk kızım kendiliğinden olmuştu ama bu sefer olmadi. Son zamanlarda doktor yumurtalık takibi yaptı 3 kez klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi son seferde femara ve catlatma iğnesi kullandım şuan üç civciv hamileyim 🐣🐣🐣
Doktor genetik yatkınlık olmalı yoksa zor dedi benim anneannemin annesi dördüzleri doğururken vefat etmiş ve ailemin her yerinde ikiz bebek var ama üçüz ilk defa benden olacak bakalım inşallah sağlıklı olurlar 🧿🌸🐣🐣🐣

Bu arada aserme mevzusu da benim çok komiktir şuan bitmiş olabilir ondan meyveyi söylemeyeceğim çünkü mevsimi dışında bulunamayan bir meyve ben onu mevsimine 2 3 ay kala aserdim. Uyuyorum uyanıyorum burnuma kokusu geliyor ama daha olmasına var biliyorum nasıl ağlamıştım sabahları 5 6 gibi uyanıp uyanıp ağlamıştım o meyve için 🤣🤣🤣 Eşimin ailesinin o meyveye özel bahçeleri var bir mevsimi geldi kimseye yetirmedim kasa kasa yedim hiç unutmuyorum 😂😂😂

Bende umut olayım sizlere 5 yaşında kızım var 2 senedir kendi kendine hamile kalmaya çalışıyorum olmadı ki ilk kızım kendiliğinden olmuştu ama bu sefer olmadi. Son zamanlarda doktor yumurtalık takibi yaptı 3 kez klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi son seferde femara ve catlatma iğnesi kullandım şuan üç civciv hamileyim 🐣🐣🐣
Doktor genetik yatkınlık olmalı yoksa zor dedi benim anneannemin annesi dördüzleri doğururken vefat etmiş ve ailemin her yerinde ikiz bebek var ama üçüz ilk defa benden olacak bakalım inşallah sağlıklı olurlar 🧿🌸🐣🐣🐣

Bu arada aserme mevzusu da benim çok komiktir şuan bitmiş olabilir ondan meyveyi söylemeyeceğim çünkü mevsimi dışında bulunamayan bir meyve ben onu mevsimine 2 3 ay kala aserdim. Uyuyorum uyanıyorum burnuma kokusu geliyor ama daha olmasına var biliyorum nasıl ağlamıştım sabahları 5 6 gibi uyanıp uyanıp ağlamıştım o meyve için 🤣🤣🤣 Eşimin ailesinin o meyveye özel bahçeleri var bir mevsimi geldi kimseye yetirmedim kasa kasa yedim hiç unutmuyorum 😂😂😂
Ya üçüz videoları çıkıyor karşıma çok şeker oluyorlar 🥰🥰🥰 bayılarak izliyorum. Sağ Salim gelsinler inş 🙈 üç tane isim bulunacak ayyyy cok güzel yaaa 🧡 nedense cok mutlu oldum bana noluyorsa 😁😁😁

Kızlar kabızlığa çözüm bulan varmı dr ilaç verdi içiyorum ama işe yaramıyo😔
Canım ben buldum kayısı kompostosu iç posalarını da ye ama şeker katma sakın. Şeker zararlı. Aynı günün akşamına 4 günlük bekleyişim son buldu. Gerçekten de çok zor allah yardımcın olsun kardeşim 💕

Kızlar 8+5 haftalığız ve 2 gündür belirtilerim aniden kesildiğini hissediyorum yani bulantılar göğüs hassasiyeti gibi.. Randevum pazartesi günü ama içim içimi yiyor neler okuyoruz burda. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ☹️☹️☹️
Seninle aynıyız aynı hafta gün … benim de ptesi yeni bir doktora randevum var. Kilo kaybım çok mide ağrısı bulantısı devam ama göğüs ağrısı kayboldu. Benim de içim içimi yiyor. Yalnız değilsin ben de senin gibi yapıyorum burda ki şeyleri okuyorum komik olanlar bilgili ve yönlendiren anneler var onları okuyorum.Kafada kurmamaya çalışıyorum. ama kötüleri hiç okumuyorum. Hemen geçiyorum.Yazılması taraftarı da değilim. Burada birbirimize destek için yazıyoruz. Birbirimize umut olalım dua edelim yardım edelim diye paylaşıyoruz bir çok şeyi. Neyse çok konuştum, ptesi gününe kadar dualarımdasın allah hepimize sağlıklı hayırlı rahat doğumlar nasip etsin inşallah. Amin

Günaydın canım kızlar 🧡
benim gibi sinirden kuduran var mı...
birini tutsam elimde kalcak sanki😱😱
biraz sakinleşeyim diye geldim buraya, birilerinin seni anladığını hissetmek çok güzel bir şey.
hiçkimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum
eşimle çok iyi anlaşırız şu an o bile beni anlamıyor
kendimi çoğu zaman yalnız hissediyorum

Günaydın canım kızlar 🧡
benim gibi sinirden kuduran var mı...
birini tutsam elimde kalcak sanki😱😱
biraz sakinleşeyim diye geldim buraya, birilerinin seni anladığını hissetmek çok güzel bir şey.
hiçkimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum
eşimle çok iyi anlaşırız şu an o bile beni anlamıyor
kendimi çoğu zaman yalnız hissediyorum
Bunlar hep hormonlardan oluyo galiba ben de bu hafta sakinlestim

Kizlar 9 haftalik oldum bugun, baya midem agriyo. Hic duymadim normalmi
mide ağrın kendinle alakalı olabilir ama hamilelikle de ilgili olabilir sonuçta midemiz şekilden şekle giriyor sürekli garip bi ağrı sancı his degisiklik hissediyoruz. normaldir canım..

Napıyosunuz minnak anneleeer Durumlar nasıl? Ben hiç aşermiyorum ya çok özendim aşerenlere 😂 benim cnm sadece sürekli pis pis şeyler çekiyor ucuz tavuk döner baharatlı patates mc donalds gibi🥲
ben de çiğköfte istiyorum hep ama şu ne idüğü belirsiz çiğ köfteyle asla alakası olmayanlardan😂

Back