2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Minnak anne adayları akıntı durumunuz nasıl benim sarı akıntım var kokusuz kaşıntımda yok ama baya sarı hatta yeşilimsi her hamileliğimde oluyor bu enfeksiyon mu sizce

Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende bugün kan tahlili yaptırdım 228 çıktı yarın doktora gideceğim acaba kese görme ihtimali var mı? 4+1 deyim bugün sanırım program öyle gösteriyor A aysemah canım listeye beni de ekler misin? Sat 11 Mayıs bat 5 Haziran doğum da 14 Şubat olarak gösteriyor

Beta daha küçük görünmez haftaya inşallah görürsün

Benim sadece aşırı gaz ve kasık ağrım var arada da mide yanması oluyor. Kalp atımı başlayınca mide bulantısı başlar diyolar 5. Hafta bitiyor bence normal başlaması
Kalp atımı başlamış da olabilir bnce çünkü benim 4+5 te betam 7200 dü beklenen den yüksekti

Ekliyorum canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllah

5+3 ten fazlasınız bence, bulantı başlamışsa kalp atımları başlıyor diyorlar. Bu da bi dönem geçecek kendini hatırlatıyor size minik
Ama son adet tarihim 1 mayıs nasıl fazla olur ki diyorum artık kalp atımı için gittiğimde net tarihi öğrenirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…