• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Minnak anne adayları akıntı durumunuz nasıl benim sarı akıntım var kokusuz kaşıntımda yok ama baya sarı hatta yeşilimsi her hamileliğimde oluyor bu enfeksiyon mu sizce 😣

Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende bugün kan tahlili yaptırdım 228 çıktı yarın doktora gideceğim acaba kese görme ihtimali var mı? 4+1 deyim bugün sanırım program öyle gösteriyor 🥰 A aysemah canım listeye beni de ekler misin? Sat 11 Mayıs bat 5 Haziran doğum da 14 Şubat olarak gösteriyor 💜

Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende bugün kan tahlili yaptırdım 228 çıktı yarın doktora gideceğim acaba kese görme ihtimali var mı? 4+1 deyim bugün sanırım program öyle gösteriyor 🥰 A aysemah canım listeye beni de ekler misin? Sat 11 Mayıs bat 5 Haziran doğum da 14 Şubat olarak gösteriyor 💜
Beta daha küçük görünmez haftaya inşallah görürsün 🤗

Ekliyorum canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllah 😊

5+3 ten fazlasınız bence, bulantı başlamışsa kalp atımları başlıyor diyorlar. Bu da bi dönem geçecek 😊 kendini hatırlatıyor size minik
Ama son adet tarihim 1 mayıs nasıl fazla olur ki diyorum artık kalp atımı için gittiğimde net tarihi öğrenirim :)

Back