Haftaya cuma inşallah o daHayırlı olsun cnm darısı kalp atışlarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya cuma inşallah o daHayırlı olsun cnm darısı kalp atışlarına
Çok normal 2 haftalık ancadır önemli olan 2 günde 1 artmasıKızlar benim adetim den 2 gün geçti bugun kan verdim beta hcg 255 çıktı normal mi düşük mü
Benimde cumartesiHaftaya cuma inşallah o da
Bende akıntı hiç yok valla.Minnak anne adayları akıntı durumunuz nasıl benim sarı akıntım var kokusuz kaşıntımda yok ama baya sarı hatta yeşilimsi her hamileliğimde oluyor bu enfeksiyon mu sizce
Benimde sağ kasığımda batma var bazen çok şiddetli oluyor sağ tarafıma yatamıyorum yarın söyleyeceğim doktora bakayım ne diyecekKızlar bende tahmini Şubat ya doğuracağım ama belim çöl ağrıyor arada karnım ağrıypr normal mi
Beta daha küçük görünmez haftaya inşallah görürsünKızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende bugün kan tahlili yaptırdım 228 çıktı yarın doktora gideceğim acaba kese görme ihtimali var mı? 4+1 deyim bugün sanırım program öyle gösteriyor A aysemah canım listeye beni de ekler misin? Sat 11 Mayıs bat 5 Haziran doğum da 14 Şubat olarak gösteriyor
İnşallahBeta daha küçük görünmez haftaya inşallah görürsün
Yani bilemiyorum sabah mide bulantısı ile uyandım ve yemekler den sonra bulanıyor psikolojik değildir heralde çünkü çok sinir bozucu üstelik duygusal ve sinirliyim ya adet öncesi gibiAaaa psikolojik mi acaba?
Kalp atımı başlamış da olabilir bnce çünkü benim 4+5 te betam 7200 dü beklenen den yüksektiBenim sadece aşırı gaz ve kasık ağrım var arada da mide yanması oluyor. Kalp atımı başlayınca mide bulantısı başlar diyolar 5. Hafta bitiyor bence normal başlaması
2-3 gündür süregelen bir bulantı ama şu an 5+3 teyim beta 4+5 te 7200 dü belki ben haftayı yanlış hesapkıyorum bilmiyorumBiraz erken gibi gerçekten de başka birsey sebep olmus olabilir mi? Belki geçicidir
Ekliyorum canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllahKızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende bugün kan tahlili yaptırdım 228 çıktı yarın doktora gideceğim acaba kese görme ihtimali var mı? 4+1 deyim bugün sanırım program öyle gösteriyor A aysemah canım listeye beni de ekler misin? Sat 11 Mayıs bat 5 Haziran doğum da 14 Şubat olarak gösteriyor
İnşallah hepimizinkiEkliyorum canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllah
Hmm bilemedim canım eğer öyleyse bile insallah geçicidir diyelim çook geçmiş olsun2-3 gündür süregelen bir bulantı ama şu an 5+3 teyim beta 4+5 te 7200 dü belki ben haftayı yanlış hesapkıyorum bilmiyorum
5+3 ten fazlasınız bence, bulantı başlamışsa kalp atımları başlıyor diyorlar. Bu da bi dönem geçecek kendini hatırlatıyor size minik2-3 gündür süregelen bir bulantı ama şu an 5+3 teyim beta 4+5 te 7200 dü belki ben haftayı yanlış hesapkıyorum bilmiyorum
Ama son adet tarihim 1 mayıs nasıl fazla olur ki diyorum artık kalp atımı için gittiğimde net tarihi öğrenirim :)5+3 ten fazlasınız bence, bulantı başlamışsa kalp atımları başlıyor diyorlar. Bu da bi dönem geçecek kendini hatırlatıyor size minik
Hayırlı oldun canım tabiki eklerim :)