- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kuzum benim carsamba 1259 du pazartesi 8002 di gayet normal benceBeta sonucun nasıldı canım haftasına göre yazar mısın benim pzt 880 olup cuma 7200 olması çok düşündürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benim carsamba 1259 du pazartesi 8002 di gayet normal benceBeta sonucun nasıldı canım haftasına göre yazar mısın benim pzt 880 olup cuma 7200 olması çok düşündürüyor
Yazıyorum canım :)Benim sat 30 nisan
Aaa senin de çok yükselmiş iyi tutunuyor demekki miniklerimiz :) :) :)Kuzum benim carsamba 1259 du pazartesi 8002 di gayet normal bence
Ben yine aynı soruyu sorayım, beta baktırdınız mı?Kızlar selamm biz Bugün 5+2de minik bir kalp atışı duyduk doktor birkaç gün ilerde ded8 5+4 civarı ama şok oldum ben kese büyüdü mu diye gitmiştim birden kalp atışını duyunca eşim de ben de çok şaşırdık
Valla bende oyleydim gunlerdir daha bugun biraz rahatim. Hormonlar etkiliyo sanirim ama kendimizi strese sokmadan rahatça gebeligin tadini cikarmaliyiz benceKızlar ben çok duygusalım hani adet öncesi oluruz ya duygusal gergin sinirli ve iç sıkıntısı. Ama burada konuşunca biraz olsun rahatlıyorum :)
Hormonlardan çıkarmıyoruz ki duygu geçişleri hayatımı ele geçirdi resmenValla bende oyleydim gunlerdir daha bugun biraz rahatim. Hormonlar etkiliyo sanirim ama kendimizi strese sokmadan rahatça gebeligin tadini cikarmaliyiz bence
Normal yükselmiş bnceBenimde betam pztesi 1700 idi bugün 3700 çıktı, doktor ctesi yine beta ver dedi.
Tebrik ederim :) listeye ekledim sizi deMerhabalar benimde beklenen doğum tarihim 1 Şubat :) sat 27 Nisan bat da 25 Mayıs, hepimiz saglikla bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah
Ben 60 dan geldim bu günlere hemşireBenim pazartesi 130 çıktı 3000leri görmek ne zamana nasip olacak acaba
Ayy bana eşekten düşeni çağırın demiş ya Nasreddin hocaBen 60 dan geldim bu günlere hemşire
Bende 42 den geldimdiBen 60 dan geldim bu günlere hemşire
Ya ama çok değişik bi süreç. Dün dr kese var dedi ya yemin ederim ne ekonomi umrumda ne başka bişey altın mı 1000 tl olsun anasını satim modundaydımAyy bana eşekten düşeni çağırın demiş ya Nasreddin hoca
Ahaha bata kaç gün kala öğrendiniz?Bende 42 den geldimdi
2 gun vardi regl gunumde de 149 duAhaha bata kaç gün kala öğrendiniz?
Aslında ben de ilk 43le öğrendim ne kadar da çokmuşuzBende 42 den geldimdi
Yaa Mabelcim çok benzettim seninle kendimi. İki gün kala 43 çıktı regl günü 130 bakalım devamı da benzeyecek mi2 gun vardi regl gunumde de 149 du