Kızlar merabalar dr dan geldim şükür keseyide yolk kesesinide gördük hatta bebiş bile biraz göründü dedi 5+2 yiz dr kalp atımı için haftaya gidecez herşey güzel dedi darısı isteyen hepimizin başına Amin. Sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağıma alabilirim hayırlısıyla
Kızlar selamm biz Bugün 5+2de minik bir kalp atışı duyduk doktor birkaç gün ilerde ded8 5+4 civarı ama şok oldum ben kese büyüdü mu diye gitmiştim birden kalp atışını duyunca eşim de ben de çok şaşırdık
Kızlar merhaba Biz bugün 5+2de kalp atışı duyduk doktor birkaç gün ilerde dedi. Sanırım doktorun makinasının iyi olmasından dolayı böyle erkenden duyabildik. Henüz çok güçlü değil ama daha yani başlamış atmaya
Kızlar selamm biz Bugün 5+2de minik bir kalp atışı duyduk doktor birkaç gün ilerde ded8 5+4 civarı ama şok oldum ben kese büyüdü mu diye gitmiştim birden kalp atışını duyunca eşim de ben de çok şaşırdık