- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
O.53 nerde yaziyo kiz ben dikkat etmedimAynı bende de durum senin de gözün aydın ekranda nokta kadar da olsa görmek acayip birseymis 0.53 cm sıpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O.53 nerde yaziyo kiz ben dikkat etmedimAynı bende de durum senin de gözün aydın ekranda nokta kadar da olsa görmek acayip birseymis 0.53 cm sıpa
Böyle bir kağıt verdi dimi ilk fotosuO.53 nerde yaziyo kiz ben dikkat etmedim
Ben bugün gittim tam 5+2 bugün ama daha kalp için erken 10-15 güne ancak dedi14 mm olunca kalp atışı görülecek kadar büyümüş gibi düşündüm olumsuz bir durum var diye endişe ediyorum umarım yanılıyorumdur
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah herkes herkes için dua etsin zor. Bir sürecmisMerhaba kızlar bugün lan tahlili sonucumu aldım 242 çıktı çok şükür bu ilk bebeğim sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
Ya verdi de boyle seyler yazmisyo yani yaziyo da ben anlayamadimBöyle bir kağıt verdi dimi ilk fotosu
5+4 kuzumO dur canım işte seninki fındık kadar olmuş maşallah sordum daha önce galiba hafta kaçtı senin unuttum
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerMerhaba beni de eklermisiniz. Çift çizgiyi gördüm ama henüz doktora gitmedim. 3. çocuğum olacak. Tam çocukları büyüttüm derken bir süpriz geldi
benim de belim ve kasıklarım ağrıyor arada sağ kasığımda batma hissediyorum. doktorum çok normal olduğunu söyledi.Kızlar bende tahmini Şubat ya doğuracağım ama belim çöl ağrıyor arada karnım ağrıypr normal mi
Hayırlı olsun gayet normal değerlerinin. İki gün sonra tekrar tahlil yaptırın iki kat artıyorsa tamamdir :)Kızlar benim adetim den 2 gün geçti bugun kan verdim beta hcg 255 çıktı normal mi düşük mü
Teşekkür ederimHayırlı olsun gayet normal değerlerinin. İki gün sonra tekrar tahlil yaptırın iki kat artıyorsa tamamdir :)
Hayırlı olsun cnm darısı kalp atışlarınaKızlar çok mutluyum çok şükür keseyi gördük
Hayata karşı daha umut ve sevgi doluyum, allah isteyen herkese versin çok güzel bi duyguymuş.