• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
5+6 bugün kontrole gittim. Geçen hafta kese görünmüştü. Bugün karından kese göründü ama yolk kesesi görünmeyince vajinal ultrason ile bakıldı. 14 mm olmuş kese. Yolk oluşmuş ama kalp atışı görülmedi. Pazartesi yeniden çağırdı. Kalp atışı için şimdilik endişe etmeme gerek yok değil mi?

14 mm olunca kalp atışı görülecek kadar büyümüş gibi düşündüm olumsuz bir durum var diye endişe ediyorum umarım yanılıyorumdur

Eklentiler

• IMG_20220608_143849.jpg
    IMG_20220608_143849.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 65
O dur canım işte seninki fındık kadar olmuş maşallah sordum daha önce galiba hafta kaçtı senin unuttum 🤦

Selam arkadaşlar ☺🙃 ben de pazartesi günü öğrendim 🙏🏻 4+6 sanıyorum bugün. Pazartesi kesemizi de gördük. Daha çok küçük tabiki. Bhcg 2300 çıktı haftaya pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Henüz kimseyle paylaşmadık. İçim içime sığmıyor açıkcası. Herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah 🙏🏻

Kızlar bende tahmini Şubat ya doğuracağım ama belim çöl ağrıyor arada karnım ağrıypr normal mi

Back