Yaaa o da doğru ben adet tarihinizi bilmediğinizi düşündümAma son adet tarihim 1 mayıs nasıl fazla olur ki diyorum artık kalp atımı için gittiğimde net tarihi öğrenirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa o da doğru ben adet tarihinizi bilmediğinizi düşündümAma son adet tarihim 1 mayıs nasıl fazla olur ki diyorum artık kalp atımı için gittiğimde net tarihi öğrenirim :)
Bence dogru canim benim de 30 nisan 5+4 umAma son adet tarihim 1 mayıs nasıl fazla olur ki diyorum artık kalp atımı için gittiğimde net tarihi öğrenirim :)
Erken yumurtlamış olabilirsiniz belkiAma son adet tarihim 1 mayıs nasıl fazla olur ki diyorum artık kalp atımı için gittiğimde net tarihi öğrenirim :)
Ayy pardon 5+5 misimBence dogru canim benim de 30 nisan 5+4 um
Selam hepimize Ben de adet gunumden once test yaptim ve 170 cikti. BDT 11 Subat gosteriyor insallah Beni de ekleer misinizMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET A aysemah 1 Mayıs 5 şubat L LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 2 şubat @tubikkoo 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat
Benim sat 28 nisanMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET A aysemah 1 Mayıs 5 şubat L LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 2 şubat @tubikkoo 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat
Benim sat 30 nisanMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
Gözün Aydın canım darısı daha güzel haberlere inşallahKızlar çok mutluyum çok şükür keseyi gördük
Hayata karşı daha umut ve sevgi doluyum, allah isteyen herkese versin çok güzel bi duyguymuş.
Ayyy bende 5+5 im bugun duyulur mu acaba cok heyecanliKızlar selamm biz Bugün 5+2de minik bir kalp atışı duyduk doktor birkaç gün ilerde ded8 5+4 civarı ama şok oldum ben kese büyüdü mu diye gitmiştim birden kalp atışını duyunca eşim de ben de çok şaşırdık
Beta sonucun nasıldı canım haftasına göre yazar mısın benim pzt 880 olup cuma 7200 olması çok düşündürüyorBence dogru canim benim de 30 nisan 5+4 um
Yaa canım ne güzel çok sevimdim bende 5+4 teyim duyar mıyım acabaKızlar selamm biz Bugün 5+2de minik bir kalp atışı duyduk doktor birkaç gün ilerde ded8 5+4 civarı ama şok oldum ben kese büyüdü mu diye gitmiştim birden kalp atışını duyunca eşim de ben de çok şaşırdık
Olabilir o da değer bir anda yükselince ikiz mi acaba diyorumErken yumurtlamış olabilirsiniz belki
Tabiki eklerim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaAllahSelam hepimize Ben de adet gunumden once test yaptim ve 170 cikti. BDT 11 Subat gosteriyor insallah Beni de ekleer misiniz
Tamam canım yazıyorum :)Benim sat 28 nisan