2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de tomme tippe Philips avent kullandım ama olacağı varsa oluyor demekki her yolu denedim saldım artık arada oynuyor yalıyor o kadar bir de çok uyanık mamayı da biberonla kendi tutup içmek istiyor kafaya dikliuor tutup bizim tutmamizi istemiyor yavaş yavaş veriyoruz diye sinir oluyor değişik bı bebek Chucky diyoruz aile içinde destek için çok sağol napalım bir şekilde büyür herhalde

Kızlar çok dertliyim annemde kalıyorum çocuk doğmadan önceden beri artık çocuk 3,5 aylık oldu esim sıkıldı evimize gideceğiz evimizde aynı şehirde yani yarım saat 40 dakika falan kendi arabamızla ama çok zor geliyor alıştım aynı evdeki gibi olmaz tabii ki sabahtan beri annemle ağlıyoruz nasıl atlatacağım bilmiyorum resmen depresyona girdim

Alisirsin canim daha iyi oluyo insanin kendi duzeni oluşuyo evine duzenine gore yasamak bence daha iyi. İlk etapta nasil olacak napacam durumu oluyodur illaki ama 1 haftaya daha iyi diye dusunursun eminim gerci benim annem yanimda 25 gun kalmisti senin biraz daha uzun

Öyledir belkide insan işte alışıyor okadar uzun kalınca ama mutlaka alışmak lazım sonuçta her zaman yanımda olamaz şuan evimdeyim annemlerde geldi yarın gidecek bakalım sonra başlıyor süreç benim kız çok huysuz bu aralar hep elleri ağzında hep huzursuz ağlamaklı bakalım ne yapacağım

Benim bebe de aynı durumda sürekli ağzında elleri hırslı hırslı emiyo bazen, göğsümü emerken de sürekli kafasını arkaya çevirip geri geliyor ama doğru dürüst emmeden tekrar çeviriyor kafasını. Dopru dürüst emmiyor gibi sanki, sadece ön sütü emip bırakıyor yağlı kısmı emmek zor geliyor gibi sanki. Tam boşaltmadığından dolayı sürekli yeni doğduğundaki gibi şşişip ağrı oluyor göğüslerimde. Süt mü gelmiyor ondan mı huzursuz anlayamıyorum. Şakır şakır olmadı zaten hiç sütüm kilosu normal değerin alt sınırında. Bu belirsizlik beni mamaya itiyor ne yapacağımı şaşırdım. Aç aç mı uyutyyorum diye üzülüyorum. Aç olsa uyumaz diyeceksiniz ama açlığa alıştıysa uyur diye düşünüp kuruyorum kafamda sürekli. 3, 5 aylık benimki de.

Annem benle 2 ay 10 gün kadar kaldı sonra gitti. Okadar uzun kalması hiç iyi olmadı. Her işimi annem yaptı çocuk beni hep yanında görmeye alıştı. Annem gittikten sonra işler bana kalınca 2 dk bile yanından ayrrılsam çığlık atıp çağırıyor biraz gitmesem hemen ağlamaya başlıyor. Sürekli onunla konuşan ilgilenen birini istiyor yanında. O yüzden bence ne kadar erken evine geçersen o kadar iyi olur.

Sağ sütünü dolaba koy bence bide biberonla ver kilo alımı istenen düzeyde oluyorsa sorun olmaz sanırım diş çıkarma sürecinde benimkide memeyi çıkarıp elini emiyor ama benimki karnını doyuruyor meme bitene kadar emer kilo alımı iyi yani her ay yaklaşık bir kilo alıyor ama rota aşısı olalı biraz keyfi yok sık kaka yapmaya başladı ve kusuyor eve geldik bir gün oldu zorlanmiyoruz sadece çok alışmışım şimdi evde iki kişiyiz kalabalık insanın hoşuna anne oluncada insan annesinin değerini anlıyor

Son düzenleme:
Merhaba, oglum 3.5 aylık, aunnet yaptirmadik ama gecen gun pipi deliginin tam uç noktada değil de cok az yukarida oldugunu farkettik. Aylik kontrol yada yenidoganda doktorlae hic bişey demedi ama icimize sinmedi cuma cocuk cerrahisine gidecegiz ama endiseliyim. Sunnetsiz erkek bebek anneleri pipi deligi tam uç kisimda mi yokse biraz yukari dogru mu yardımcı olabilir misiniz? En azindan cumaya kadar kendi kendimi yemeyeyim

BEN DE aydında gidiyorum leylant hanıma gidiyoruz biz. bize murat aksoy alper tanrıverdi birde medinova sanırım ediz çakırdı. yanlış hatırlamıyorsam bunları önermişti
Merhaba, aydında detaylı ultrasyon için hangi doktora gittiniz acaba?

kızlar bizim kız 3,5 aylık oldu nadiren de olsa gözleri dalıyor 3 5 sn elimi gözünün önüne getirince hemen düzeliyor yani biz yetişkinler gibi bi konu gördüm epilepsi ile alakalı çok korktum ya sizinkilerde de var mı ara ara dalma?

Valla ben gecen ayki muayenede ayni soruyu sordum. Doktor düşünüyordur dedi bizimkide 3.5 aylik artik pek olmuyor ama ilk 2 ay sık oluyordu elinizi getirdiginizde duzeliyorsa bir sey oldugunu sanmam

Valla ben gecen ayki muayenede ayni soruyu sordum. Doktor düşünüyordur dedi bizimkide 3.5 aylik artik pek olmuyor ama ilk 2 ay sık oluyordu elinizi getirdiginizde duzeliyorsa bir sey oldugunu sanmam
Ben de 4.ay kontrolünde sorayım aynen hemen düzeliyor ve çok sık olmuyor nadir

Hikayemiz aynı gibi cnm, benim bebe de aynısını yapıyor ben şunu farkettim emme kuvveti arttı o da makina gibi düşün kopurtuyor sütü muhtemelen mide gazı oluyor ememiyor, kaldırıp iki dk gaz çıkartıyorum mide gazını, sonra emzirmeye devam ediyorum bir iki defa daha öyle yapıyorum ve tamamlıyorum.
Benim annem de aşağı yukarı iki buçuk ay kaldı bende bebe birebir ilişkiye çok alıştı şimdi neredeyse tüm günüm göz göze diz dize geçiyor, çok yorucu evet ama bir noktada düzene girecek inanıyorum, uykusu düzenli sayılır ona seviniyorum, zaten şurada bir kaç aya kadar kendi kendine oturup oyun oynayacak duruma gelecekler sen de keyfini çıkar boşver, ev işlerini de ya akşam uyuduktan sonra ya da gündüz uykusu sırasında yapabiliyorum

Merhaba bu aşı için özele gitmek gerekiyor dimi bide normal muayene günü falan mi almak lazım nasıl yapılacak 2 hafta içinde ilk dozu yaptirmamiz lazım hafta olarak sonlara yaklaştık biz

Ahhh bu benim yaşam tarzım cidden çok yıpratıcı ve zor oluyor etrafım kendine alıştırma vs. Diyordu hala da diyorlar ama umrumda değil belli bı yerden sonra zten ilgisi başka şeylere dağılacak bizi istemeyecekler şimdi dibinde olmayacagimda ne zaman olacagim diyorum süt konusunda bende aynı sorunu yaşıyorum kısa emip bırakıyor sonra elini emip emip duruyor aç mı kaldı diyorum kafam allak bullak oluyor. Bide memeyi emerken bı anda çıkarıp geri alıyor ama ezerek emmeye başlıyor onu da yeni çıkardı başımıza sonrası tahriş ve hüsran

Kızlar yaa, ben hamileyken birkaç sefer öfke nöbeti geçirmiştim.
Şimdi bebeğim bir haftadır falan istediği an memeye kavuşamayınca bide özellikle uykusu geciktiğinde sol yumruğunu hırslı hırslı emip sağ elini yumruk yaparak titretiyo. Kendini sıkıyor resmen titremem için. Öfkesinden mi yapıyor yoksa altta yatan bi hastalık mı var diye çok endişeliyim. Var aranızda bu durumda olan

Genelde cok acikinca oyle yapiyolar benim kiz da yapiyo

Selam kızlar nasılsınız ben işe de başladım ikizlerle düzen kurmaya çalışıyoruz demir ilacı soracağım size oceanın microfer al demişti doktor bana aldım ama içeriğine baktım çok fena bir sürü katkı maddesi var sizin tavsiye edeceğiniz var mı

Canım benim de sütüm yok denecek kadar az ama inatla emzirmeye devam ediyorum benim bebeler de inatla emmeye devam ediyorlar Türkiye’de petrol arama çalışmaları gibi oldu bizim vazgeçmiyoz ama bulamıyoz da süt yolu gözlemek hobimiz oldu

Maşallah emsinler de canım boş bile olsa bir damla bile olsa faydalı boşver devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…