• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu ayın sonuna doğru randevumuz zaman uzadı babada. Dün çilek yemiştim çok huzursuz hiç uyumuyordu o mu etki etti bilmiyoruö bugün şüphelenip yemedim iyi gidiyor gün alerjik bir evladım olabilir 🥲
Ay bizim bu bebelerin şansına ya 🥴
Şimdi biz yemiyoruz iyi hoş sorun değilde umarım ek gıda sürecinde düzelir yoksa çok zor bu alerji işi 😔

Kesin alerji dedi aslında bir hafta olmuş biraz azalması lazımdı ishal durumu dedi ama azalmadı başka şeylere de mi alerjisi var bilmiyorum ama tavuk kesin bence çünkü dün de yedim ciddi oranda bugün arttı
Hadi ya üzüldüm tekrar çok geçmiş olsun miniğe, umarım bu süreç kolay geçer hepimiz için. 😔
Tavuk diyorsun hmm o zaman yumurtayada olabilir onda bir sıkıntı gözlemledin mi?
Bende her gün kuru yemiş yiyorum onuda bırakacağım bakalım.

Hadi ya üzüldüm tekrar çok geçmiş olsun miniğe, umarım bu süreç kolay geçer hepimiz için. 😔
Tavuk diyorsun hmm o zaman yumurtayada olabilir onda bir sıkıntı gözlemledin mi?
Bende her gün kuru yemiş yiyorum onuda bırakacağım bakalım.
Böyle her şeyi bırakıp biz ne yiyeceğiz acaba seninkinin ishal durumu nasıl, yumurtayı ben süt ile kesmiştim zaten ama daha başka ne kesilecek bilmiyorum

Böyle her şeyi bırakıp biz ne yiyeceğiz acaba seninkinin ishal durumu nasıl, yumurtayı ben süt ile kesmiştim zaten ama daha başka ne kesilecek bilmiyorum
Bizde tekrar kaka testi verdik hem bakteri hemde bir virüs çeşidine bakıldı temiz çıktı sonuçlar. Laktazm kullanmaya başladığımızdan beri sakinledi, beline kadar yapıp taşırmıyor artık en azından şükür 😮‍💨
Tabi hala sulu kıvam o ayrı.

Ne yiyeceğiz bende şaşırıyorum artık 🤷‍♀️

Bizde tekrar kaka testi verdik hem bakteri hemde bir virüs çeşidine bakıldı temiz çıktı sonuçlar. Laktazm kullanmaya başladığımızdan beri sakinledi, beline kadar yapıp taşırmıyor artık en azından şükür 😮‍💨
Tabi hala sulu kıvam o ayrı.

Ne yiyeceğiz bende şaşırıyorum artık 🤷‍♀️
Ben tavuk yediğime pişman oldum zaten günde 7 bezi buluyordu ama benim öyle taşma durumu yok 2 gündür 10 u gördü tavuk yemiştim o mu yaptı yoksa çilekli soda mı tam bilemedim ama, relactazı da 2 gündür kullanıyoruz o aslında o arttırır mı onu bilmiyorum önce öyle bişey yapmamıştı, sabah ben günlük haşlama patates yemekten içim bi hoş oldu 🤦‍♀️

İnsan çıldırır böyle o mu yaptı bu mu yaptı pufff. Tavuk daha yüksek bir ihtimal bence 🤔
Kakada koku var mı bu arada ya sizde? Bizim böyle tatlı kokuyordu önceden şu an daha ekşi kokuyor bazende çok kötü buda alerji belirtisiymiş.

İnsan çıldırır böyle o mu yaptı bu mu yaptı pufff. Tavuk daha yüksek bir ihtimal bence 🤔
Kakada koku var mı bu arada ya sizde? Bizim böyle tatlı kokuyordu önceden şu an daha ekşi kokuyor bazende çok kötü buda alerji belirtisiymiş.
Aa ciddi misin ben kakadır kötü kokar diye düşünüyordum mama da alıyor bir de ondan normal karşılamıştım.

Aa ciddi misin ben kakadır kötü kokar diye düşünüyordum mama da alıyor bir de ondan normal karşılamıştım.
Canım mama alıyorsa farklı kokması normal diye düşünüyorum. Keskin bir kokusu olmuyor bebek kakasının yani belki normaldir seninki yediklerimizde etkiliyor olabilir tabi.

Bize de aynı ilacı verdi ve bizde de lökosit vardı alerjide de lökosit oluy
Merhaba bende de 11 22 kromozom translokasyon var konu ile alakalı olan sayfa kapanmış kusura bakmayın başlıktan yazmak zorunda kaldım sizinle de iletişime geçmek istedim ama mesaj atamadım sistem izin vermedi. Görüşmemiz mümkün mü?

Kızlar rota virüsü aşısı 3 aydan önce yapılır diye okudum ama ebe bizi tam 3aylık olduğumuz güne randevu verdi aşı için. Sııkıntı olır mu, bir de 2 dozmuş. Siz nasıl hangi haftalarda yaptırdınız

Kızlar rota virüsü aşısı 3 aydan önce yapılır diye okudum ama ebe bizi tam 3aylık olduğumuz güne randevu verdi aşı için. Sııkıntı olır mu, bir de 2 dozmuş. Siz nasıl hangi haftalarda yaptırdınız
Biz de 3. Ay kontrolünde yaptırdık ilk dozu. İkinci ayın dozunu da 4. Ay kontrolüne verdi peşpeşe olur mu dedim normalde bir ay vurup bir ay bekleyip öbür ay vuruyorlar (vuruyorlar dediğim de ağızdan şurup gibi iciriyorlar) olur sıkıntı olmaz dedi. Bı arada tek dozu 1000 tl olmuş çok şaşırmıştım ama mecbur verdik vereceğiz. Kardeşim 2 buçuk yaşında hastanede yatmıştı bu virüsten çok ağır geçmişti.Allah hiç bir çocuğa göstermesin hoc bir hastalığı.

Eklentiler

• IMG_20230513_011451.jpg
    IMG_20230513_011451.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 46
Back